Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar hayirli sabahlar moralim cok bozuk.kistimin oldugu sol taraf butun gece sanci yapti ara ara asiri degil ama hissedilir derecede ve ayagima vurdu bide ayagim bildgn uyusuk. doktor sabit kist bu bi zarari yok hormonal degil erir veya omur boyu kalabilir demisti ama korkuyorum kiminin cok buyumus yumurtaligi alinmis bi suru sey okudum acayip moralim bozuldu zaten bide adet agrisi bebisten umudu kestm bu ayda kistime cok moralim bozuk

Gunaydin kizlaaar
kronikuykucu canim gecmis olsun eger icin rahat degilse baska dr a git derim bazen birinin onemli gordugu bir sey onemsiz cikabiliyor

Hiç moralini bozma canım git başka doktora

kronikuykucu Guguuu ya ilk 10 dk icinde orasi daginik pembemsi gibi oldu biraz durunca silindi de silindi hatta gunes isigina tuttum hic bir sey kalmamisti.Ama emin olamadim.Evde normal test vardi onu yaptim gecen ay da gecenin bir vakti erken gebelik testi almaya gittik bu durumda esim de cok hayal kırıklığı yasadi inan hic icimden gelmiyor yeni test almak kan vermek cunku sonrasi cok üzülüyorum

Canım bekleyebilirsen 2 gün sonra tekrarla testi ya da eşine söylemeden erken olandan tekrarla negatif olursa en azından eşin üzülmez sen bilirsin tabii inşallah vardır canım benim güzel haberler vericeksin bize inanıyorum bence bu ay geliyor bebiş :)

Hadi bakalım bayram size gelsin sonrada bize

Insallah oyledir canim Allah hepimizin yuzunu güldürsün kucaklarimizi doldursun.eger nasip olur da hamile kalirsam esime ne yedirdim icirdim ne uyguladık hepsini anlatacağım. Esim de su an doktorda birazdan test verecek insallah guzel çıkar dr degistirdik stresliyim bugun .Normalde hala uyuyor olurdum uyku tutmadi

Var inşallah canım ben inanıyorum stres yapma güzel şeyler düşün en azından gölge gibi de olsa bişeyler gördün testte ben yağtığımda gözümün içine sokuyordum kesin var da ben görmüyorum diyeİnşallah eşinin sonuçları da iyi çıkar kuzum Allah kucağınızı doldursun inşallah.. Ne zamandan beri istiyordunuz siz çalışmalar ne zamandır devam ediyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…