- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.641
Hiç moralini bozma canım git başka doktorakizlar hayirli sabahlar moralim cok bozuk.kistimin oldugu sol taraf butun gece sanci yapti ara ara asiri degil ama hissedilir derecede ve ayagima vurdu bide ayagim bildgn uyusuk. doktor sabit kist bu bi zarari yok hormonal degil erir veya omur boyu kalabilir demisti ama korkuyorum kiminin cok buyumus yumurtaligi alinmis bi suru sey okudum acayip moralim bozuldu zaten bide adet agrisi bebisten umudu kestm bu ayda kistime cok moralim bozuk
Gunaydin kizlaaar
kronikuykucu canim gecmis olsun eger icin rahat degilse baska dr a git derim bazen birinin onemli gordugu bir sey onemsiz cikabiliyor
tesekkur ederm kizlar haftaya sali randevum var siddetlenmese onu beklim diyorum.doktorun yorumuna gore baska dr a ya gidicem yada devamHiç moralini bozma canım git başka doktora
ben bisey goremedm canim ama silik olsada anlamam zaten pek.ama daha ck erken bnce varsada cikmayabilir
Bir sey gorebilen var mi
Canım sanki bi karaltı var gibi orda böyle rengi farklı erken gebelikten yapsana onda çıkar herhalde ya kan mı versen ki
Bir sey gorebilen var mi
Insallah ya zaten dusununce yumurtlamadan henuz 10 gun gecti icimde bir belki var kocamanİdrara anca geçiyor olabilir canım umutluyum senden de hadi bakalım
Hah iste o golgeden bahsediyorum ama ben oyle gormek istedigim icin de olabilir diye sizle paylastim .Lutfen dua edinAfilim92 sizin için test erken daha ama çizgi değilde sanki gölge var gibi. Inşallah dönüşür o beklediğimiz çizgiye
Canım bekleyebilirsen 2 gün sonra tekrarla testi ya da eşine söylemeden erken olandan tekrarla negatif olursa en azından eşin üzülmez sen bilirsin tabii inşallah vardır canım benim güzel haberler vericeksin bize inanıyorum bence bu ay geliyor bebiş :)kronikuykucu Guguuu ya ilk 10 dk icinde orasi daginik pembemsi gibi oldu biraz durunca silindi de silindi hatta gunes isigina tuttum hic bir sey kalmamisti.Ama emin olamadim.Evde normal test vardi onu yaptim gecen ay da gecenin bir vakti erken gebelik testi almaya gittik bu durumda esim de cok hayal kırıklığı yasadi inan hic icimden gelmiyor yeni test almak kan vermek cunku sonrasi cok üzülüyorum
Hadi bakalım bayram size gelsinCanım bekleyebilirsen 2 gün sonra tekrarla testi ya da eşine söylemeden erken olandan tekrarla negatif olursa en azından eşin üzülmez sen bilirsin tabii inşallah vardır canım benim güzel haberler vericeksin bize inanıyorum bence bu ay geliyor bebiş :)
Insallah oyledir canim Allah hepimizin yuzunu güldürsün kucaklarimizi doldursun.eger nasip olur da hamile kalirsam esime ne yedirdim icirdim ne uyguladık hepsini anlatacağım. Esim de su an doktorda birazdan test verecek insallah guzel çıkar dr degistirdik stresliyim bugun .Normalde hala uyuyor olurdum uyku tutmadiCanım bekleyebilirsen 2 gün sonra tekrarla testi ya da eşine söylemeden erken olandan tekrarla negatif olursa en azından eşin üzülmez sen bilirsin tabii inşallah vardır canım benim güzel haberler vericeksin bize inanıyorum bence bu ay geliyor bebiş :)
Insallah canim Allah hepimizin muradini versin.Artik icinde kimildayan minicik dunyayi hissetmek istiyorumHadi bakalım bayram size gelsinsonrada bize
Amin. Allah o mutluluğu hepimize yaşatsın. Valla ben heyecan yaptım sizin yerinizeInsallah canim Allah hepimizin muradini versin.Artik icinde kimildayan minicik dunyayi hissetmek istiyorum
Ben de yapmayacaktim guya ama seytan dürtüyor isteAmin. Allah o mutluluğu hepimize yaşatsın. Valla ben heyecan yaptım sizin yerinize
Var inşallah canım ben inanıyorum stres yapma güzel şeyler düşün en azından gölge gibi de olsa bişeyler gördün testte ben yağtığımda gözümün içine sokuyordum kesin var da ben görmüyorum diyeInsallah oyledir canim Allah hepimizin yuzunu güldürsün kucaklarimizi doldursun.eger nasip olur da hamile kalirsam esime ne yedirdim icirdim ne uyguladık hepsini anlatacağım. Esim de su an doktorda birazdan test verecek insallah guzel çıkar dr degistirdik stresliyim bugun .Normalde hala uyuyor olurdum uyku tutmadi
Ayy hepimize gelsin hepimizeHadi bakalım bayram size gelsinsonrada bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?