- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.661
Canim nisanda kimyasal yaşadım sonra ayagim kırıldı 2 ayda toparladım kasimda 2.yilimiz dolcak ama gecen kis esim askerdeydi hep araya bir sey girdi yani.insallah olur bayramımız cifte sevincle gecer yaVar inşallah canım ben inanıyorum stres yapma güzel şeyler düşün en azından gölge gibi de olsa bişeyler gördün testte ben yağtığımda gözümün içine sokuyordum kesin var da ben görmüyorum diyeİnşallah eşinin sonuçları da iyi çıkar kuzum Allah kucağınızı doldursun inşallah.. Ne zamandan beri istiyordunuz siz çalışmalar ne zamandır devam ediyor?
Aynı benim ki gibi çıkmış on birinci gündü bende gittim kan verdim 12 çıkmıştı .. Demek ki bir artış var kı dipten gösteriyor .. Hadiii tebriklerBen de yapmayacaktim guya ama seytan dürtüyor iste
Yaklastin pik gibi olmuş bugün de degerlendir Tekrar test yap paylaşCanim ya ben 23 30 da test yaptim bak 10 dakikada bole oldu sence ne dusuneyim bu gun yaptik bizcatliyomu demek bildigim seyleri sapitiyorum artik of
Yaaaa cidden miiAynı benim ki gibi çıkmış on birinci gündü bende gittim kan verdim 12 çıkmıştı .. Demek ki bir artış var kı dipten gösteriyor .. Hadiii tebriklerheyecanla bekliyorum
Kist nasıl zarar vermez ben onu anlamıyorum sonuç olarak bu büyüyor ve ağırlık yapıyor ne kadar rahatsız ediyor .. Benimki 10 cm olmustu ameliyatla alındı çünkü yumurtalık tehlikeye giriyor. . Hamile kaldığım ayda vardı onda soğan içtim hemen eritti ağrısı kesildi şükür..kizlar hayirli sabahlar moralim cok bozuk.kistimin oldugu sol taraf butun gece sanci yapti ara ara asiri degil ama hissedilir derecede ve ayagima vurdu bide ayagim bildgn uyusuk. doktor sabit kist bu bi zarari yok hormonal degil erir veya omur boyu kalabilir demisti ama korkuyorum kiminin cok buyumus yumurtaligi alinmis bi suru sey okudum acayip moralim bozuldu zaten bide adet agrisi bebisten umudu kestm bu ayda kistime cok moralim bozuk
Yaaaa cidden mii
bak umutsuz umutsuz yatakta kıvranıyordum bir anda heyecan bastiiii nasildi anlatsana biraz
İnşallah canımm inşallahhhCanim nisanda kimyasal yaşadım sonra ayagim kırıldı 2 ayda toparladım kasimda 2.yilimiz dolcak ama gecen kis esim askerdeydi hep araya bir sey girdi yani.insallah olur bayramımız cifte sevincle gecer ya
Bence erken testte daha iyi cıkar canım yaa çok heyecanlı ben senin yerinde olsam soluğu ya acilde ya eczanede almıştım bu tez canlılık beni mahvediyor
Çok haklısın kuzum bekle bakalım bu sefer herşey güzel olacak diye güzel şeyler düşün hiç üzülme bize de güzel müjdelerle gelBen de oyleyim ama hayal kirikligina kosmak istemiyorum. Kimyasal da 2 gun de olsa hamileyim diye mutlu oldum ya bulup kaybetmek gercekten zor korkuyorum o yuzden kuzum
Insallah canim Rabbim en hayirli sekilde en kisa zamanda nasip etsinÇok haklısın kuzum bekle bakalım bu sefer herşey güzel olacak diye güzel şeyler düşün hiç üzülme bize de güzel müjdelerle gel
CherryBlossom90 insallah canim aynen gittikce kayboldu atmadim birazdan tekrar bakarim
Ben de hemen gitmek istemiyorum korkuyorum 5in altinda cikar diye sabir bol bol sabir.Tek tesrlt mi yapmistin fotolarini paylasir misin meraktan olcem
Hmm evet onda genelde silik çizgi çıktığı için kötü diyorlar ama zamanında ondan yaptım bende silik çizgiyi bırak ufacık bir gölge bile çikmadiCherryBlossom90 o zaman 2 gun sabredeyim ( insallah :))
Bir de bebetime kötü diyorlar ondan yapmistim
Yani hala dogruluk payi olabilir demi poff bugun de her sey üst üste geldi birazdan gorev yeri degisikligi icin kontenjanlar aciklancak esim su an dr da dna hasari istemis bir bilsem hamileyim gel ugrasma doktorla diycem ama isteHmm evet onda genelde silik çizgi çıktığı için kötü diyorlar ama zamanında ondan yaptım bende silik çizgiyi bırak ufacık bir gölge bile çikmadi
O zaman yarın bir durum varsa zaten öğreneceksinPoff kizlar ben bekleyim tekrar test yaparim derkeen esim dr degistirmisti onum testlerini aldiktan sonra esin de yarin hemen gelsin ona da tetkik yapcaz demisler. Hic sevmiyorum surekli farkli hastane farkli test zaten kan tutuyor.Baska hastaneden gidince illa kendileri yapcak yeni testleri
Aynen gerildim iyice akisina bıraktım gidiyordu isteO zaman yarın bir durum varsa zaten öğreneceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?