Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah gerek kalmayacak yeni testlere

senin kist hormonal miydi canim internette okudum benim gibi yani doktorun dedigu sabit kisti olan ckmus senin kist durumun nasildi ameliyatin nasi oldu merak ettim

Herkese merhaba,
Bebek istediğinizi doktora bildirdikten sonra size verdiği tavsiyeler oldu mu ?
Birde yumurta çatlatıcı veya geliştirici gibi takviyeleri gebelik düşündüğünüzün kaçıncı ayında kullanmaya başladınız,
genelde 1 sene denedikten sonra olmaz ise takviye diye söylüyor doktorlar.
Benim doktorum 1 sene dene sonra görüşürüz dedi, başından mı savdı yoksa normali mi bu anlamadım

Ayyy arkadaslar hayirli günler adetimin 2 günü gecikmesinde gittim test aldim ama Cikmaz diye korkuyorum sabah ilk idrarla mi denesem simdimi yapsam

Aaa seninle dün konuşmuştuk gözün aydın çok sevindim jel kullandım sperm hareketliliği için demiştin işe yaramış
evet dun konusmustuk canimmm ugurlu geldin bana preseed ve ovulasyon takibi yaptim kendim testlerle evde. insallah hayirlisi olur ve deger artar. darisi basina en kisa zamanda
ne gibi şeyler hissettin canım biraz anlatsana?benimde bata 10 gün var beklemedeyim

ya midem bulaniyordu ama erken biliyorum bunun icin psikolojik ama bulaniyor hala. sonra evde ovulasyon testi yaptim ve preseed kullandim olacagina inancim vardi nedense ve bugun kendimo bi garip yorgun hissettim dedim ben bu meraka dayanamicam yaptirdim testi daha icgudusel yani hissettiklerim fizyolojil pek belirti yok bi ara agzimin ici cok aciydi metal tadi var gibi bir de idrarim boyle tortulu hep bilmiyorum bi anlami var mi butun bunlarin oyle canom en kisa zamanda senin de bebisin olur insallah. benim de degerlerim artar umarim :)

amiin canım tebrik ediyorum Allah hayırlı ve sağlıklı bebek versin sana ve tüm dileyenlere...benimde zaman zaman göğsüme bir garip ağrı sızı giriyor belim ağırıyor filan ama daha önceki aylarda olmuştu boş çıktı..psikolojik değilsede hormonlar dalga geçiyor sanırım o yüzden dikkate almamaya çalışıyorum bende..

gecen ayki belirtilerim fos cikti ama bu ay oyle olmadi hic belli olmaz canim insallah guzel haberler duyariz sendne de

Aminn inşallah canım bebişin sana tutunsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allahım :)

Ya bende bu preseedin sonucunu merak ediyodum gercekten. Cok sevindim yaa ne guzel. Kacinci denemendi canim. Kistin fln varmiydi

Ya bende bu preseedin sonucunu merak ediyodum gercekten. Cok sevindim yaa ne guzel. Kacinci denemendi canim. Kistin fln varmiydi
cok canim ilk denememiz Allahin izniyle oldu insallah degerlerim de artar kist yoktu ben de hersey yolundaydi hormon yumurtalar vs esimde hiz problemi vardi ve kullanalim dedim oyle oldu sanirim bu tarz problemler icin cok iyi preseed ha bi de benim o yumurta aki tarzi akintim cok olmazdi o da spermlerri yumurtaya tasiyan bir arac nihayetinde ben de preseed kullanayayim defim bu sebeplerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…