- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.681
Inşallah gerek kalmayacak yeni testlerePoff kizlar ben bekleyim tekrar test yaparim derkeen esim dr degistirmisti onum testlerini aldiktan sonra esin de yarin hemen gelsin ona da tetkik yapcaz demisler. Hic sevmiyorum surekli farkli hastane farkli test zaten kan tutuyor.Baska hastaneden gidince illa kendileri yapcak yeni testleri
Kist nasıl zarar vermez ben onu anlamıyorum sonuç olarak bu büyüyor ve ağırlık yapıyor ne kadar rahatsız ediyor .. Benimki 10 cm olmustu ameliyatla alındı çünkü yumurtalık tehlikeye giriyor. . Hamile kaldığım ayda vardı onda soğan içtim hemen eritti ağrısı kesildi şükür..
Aaa seninle dün konuşmuştuk gözün aydın çok sevindim jel kullandım sperm hareketliliği için demiştin işe yaramışkizlar adetime 5 gun var ve dayanamadkm birseyler hissettim hic evde test yapmadan kan verdim ve sonuc 41.22 inanamiyorum...m
ne gibi şeyler hissettin canım biraz anlatsana?benimde bata 10 gün var beklemedeyimkizlar adetime 5 gun var ve dayanamadkm birseyler hissettim hic evde test yapmadan kan verdim ve sonuc 41.22 inanamiyorum...m
Tebrikler cok guzel bir haberkizlar adetime 5 gun var ve dayanamadkm birseyler hissettim hic evde test yapmadan kan verdim ve sonuc 41.22 inanamiyorum...m
teselkur ederim artisi bekleyecrgim simdi :) darisi tum isteyenlerin basina insallahTebrikler cok guzel bir haber
evet dun konusmustuk canimmm ugurlu geldin bana preseed ve ovulasyon takibi yaptim kendim testlerle evde. insallah hayirlisi olur ve deger artar. darisi basina en kisa zamandaAaa seninle dün konuşmuştuk gözün aydın çok sevindim jel kullandım sperm hareketliliği için demiştin işe yaramış
ne gibi şeyler hissettin canım biraz anlatsana?benimde bata 10 gün var beklemedeyim
amiin canım tebrik ediyorum Allah hayırlı ve sağlıklı bebek versin sana ve tüm dileyenlere...benimde zaman zaman göğsüme bir garip ağrı sızı giriyor belim ağırıyor filan ama daha önceki aylarda olmuştu boş çıktı..psikolojik değilsede hormonlar dalga geçiyor sanırım o yüzden dikkate almamaya çalışıyorum bende..evet dun konusmustuk canimmm ugurlu geldin bana preseed ve ovulasyon takibi yaptim kendim testlerle evde. insallah hayirlisi olur ve deger artar. darisi basina en kisa zamanda
ya midem bulaniyordu ama erken biliyorum bunun icin psikolojik ama bulaniyor hala. sonra evde ovulasyon testi yaptim ve preseed kullandim olacagina inancim vardi nedense ve bugun kendimo bi garip yorgun hissettim dedim ben bu meraka dayanamicam yaptirdim testi daha icgudusel yani hissettiklerim fizyolojil pek belirti yok bi ara agzimin ici cok aciydi metal tadi var gibi bir de idrarim boyle tortulu hep bilmiyorum bi anlami var mi butun bunlarin oyle canom en kisa zamanda senin de bebisin olur insallah. benim de degerlerim artar umarim :)
gecen ayki belirtilerim fos cikti ama bu ay oyle olmadi hic belli olmaz canim insallah guzel haberler duyariz sendne deamiin canım tebrik ediyorum Allah hayırlı ve sağlıklı bebek versin sana ve tüm dileyenlere...benimde zaman zaman göğsüme bir garip ağrı sızı giriyor belim ağırıyor filan ama daha önceki aylarda olmuştu boş çıktı..psikolojik değilsede hormonlar dalga geçiyor sanırım o yüzden dikkate almamaya çalışıyorum bende..
Aminn inşallah canım bebişin sana tutunsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allahım :)evet dun konusmustuk canimmm ugurlu geldin bana preseed ve ovulasyon takibi yaptim kendim testlerle evde. insallah hayirlisi olur ve deger artar. darisi basina en kisa zamanda
ya midem bulaniyordu ama erken biliyorum bunun icin psikolojik ama bulaniyor hala. sonra evde ovulasyon testi yaptim ve preseed kullandim olacagina inancim vardi nedense ve bugun kendimo bi garip yorgun hissettim dedim ben bu meraka dayanamicam yaptirdim testi daha icgudusel yani hissettiklerim fizyolojil pek belirti yok bi ara agzimin ici cok aciydi metal tadi var gibi bir de idrarim boyle tortulu hep bilmiyorum bi anlami var mi butun bunlarin oyle canom en kisa zamanda senin de bebisin olur insallah. benim de degerlerim artar umarim :)
Tebrikler. Gözün aydın canım. Darısı başımızakizlar adetime 5 gun var ve dayanamadkm birseyler hissettim hic evde test yapmadan kan verdim ve sonuc 41.22 inanamiyorum...m
Ya bende bu preseedin sonucunu merak ediyodum gercekten. Cok sevindim yaa ne guzel. Kacinci denemendi canim. Kistin fln varmiydievet dun konusmustuk canimmm ugurlu geldin bana preseed ve ovulasyon takibi yaptim kendim testlerle evde. insallah hayirlisi olur ve deger artar. darisi basina en kisa zamanda
cok canim ilk denememiz Allahin izniyle oldu insallah degerlerim de artar kist yoktu ben de hersey yolundaydi hormon yumurtalar vs esimde hiz problemi vardi ve kullanalim dedim oyle oldu sanirim bu tarz problemler icin cok iyi preseed ha bi de benim o yumurta aki tarzi akintim cok olmazdi o da spermlerri yumurtaya tasiyan bir arac nihayetinde ben de preseed kullanayayim defim bu sebeplerdenYa bende bu preseedin sonucunu merak ediyodum gercekten. Cok sevindim yaa ne guzel. Kacinci denemendi canim. Kistin fln varmiydi
insallah dua ediyorim hepiniz icin siz de bana dua eder misiniz degerim artsin insallahTebrikler. Gözün aydın canım. Darısı başımıza
sagol canim darisi basina insallah dualarim sizlerle@fancy life hayirli olsun canimm bi bebisimiz daha olduuu
sagol canim hayirlisiyla insallah Allah hepimize o gunleri nasip etsinAminn inşallah canım bebişin sana tutunsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allahım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?