- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.701
canim 11.gun dedigin nasil oluyo yani yumurtlamadan sonra 11.gunmu? benim adet gunum 28 agu.29 agustosta randevum var reglm olmasam kanda cikarmiki@fancy life Çok sevindim canım tebrik ederim .. Emin ol o değerin artacak benimki 12 çıkmıştı 11. Gün yani elhamdulillah seninki gayet güzel endiselenme .. Bebeğin seninle ve sıkıca tutunacak Güzelce büyüyecek ve mus mutlu kavusacaksiniz bir birinize inşallah
yaa canim cok tesekkur ederim@fancy life Çok sevindim canım tebrik ederim .. Emin ol o değerin artacak benimki 12 çıkmıştı 11. Gün yani elhamdulillah seninki gayet güzel endiselenme .. Bebeğin seninle ve sıkıca tutunacak Güzelce büyüyecek ve mus mutlu kavusacaksiniz bir birinize inşallah
Evet yumurtlama artı 11. Gün yani pozitif ovu sonrası silik ovulasyon +11. Gün.canim 11.gun dedigin nasil oluyo yani yumurtlamadan sonra 11.gunmu? benim adet gunum 28 agu.29 agustosta randevum var reglm olmasam kanda cikarmiki
budurumda benim pozitif ovu sonrasi silik ovu +10. gun 41 cikmis olduEvet yumurtlama artı 11. Gün yani pozitif ovu sonrası silik ovulasyon +11. Gün.
batlarımız aynıymış canım ben test yapmaya korkuyorum hayırlı uğurlu olsun bu arada canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinbudurumda benim pozitif ovu sonrasi silik ovu +10. gun 41 cikmis oldu
1 agustos sat 27 agustos da bat.
benimki deli cesareti ve merak dayanamadim insallah adet gununde oncesinde sonrasisinda hic farketmez biran once guzel haberler alirsin hic uzulme baska insanlari da takma elinde degil biliyorum ama gececek bunlar guzel gunler de gelecek hayirlisiyla bunlari dusun olur muubatlarımız aynıymış canım ben test yapmaya korkuyorum hayırlı uğurlu olsun bu arada canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
k.k'de birinin hamile olduğunu duyunca ne kadar seviniyorum peki etrafımdan biri hamile olunca niye bu kadar üzülüyorum ben
inşallah canım ya dayanamadım karbonat testi yaptım daha öncede denemiştim ama böyle kabarmamıştı bu kabardı balon balon oldu cok umutluyum bu aydan benimde test yaptırasım geliyor ama negatif çıkar diye korkuyorum herkes benden bebek haberi beklerken bizden biri ikincinin haberini verdi bayram gelsin istemiyorum ya da ne olur Allahım ben ve tüm isteyenler bayrama hamiş haberiyle girelimbenimki deli cesareti ve merak dayanamadim insallah adet gununde oncesinde sonrasisinda hic farketmez biran once guzel haberler alirsin hic uzulme baska insanlari da takma elinde degil biliyorum ama gececek bunlar guzel gunler de gelecek hayirlisiyla bunlari dusun olur muu
Sallasanaa walla olsa bile kimselere söyleme .. Rabbim verecek inşallah ama sakın başkalarına benimde var demek için değil .. Düşünme onu bende dört yıllık evliyim öyle kolay olmuyor kaç bayram öyle yaşadım n'olacak? Şuan da hiç kimselere söylemeyeceğim.. Belki doğuma yakın söyleriminşallah canım ya dayanamadım karbonat testi yaptım daha öncede denemiştim ama böyle kabarmamıştı bu kabardı balon balon oldu cok umutluyum bu aydan benimde test yaptırasım geliyor ama negatif çıkar diye korkuyorum herkes benden bebek haberi beklerken bizden biri ikincinin haberini verdi bayram gelsin istemiyorum ya da ne olur Allahım ben ve tüm isteyenler bayrama hamiş haberiyle girelimonun bebek haberini duyan beni soracak eminim
benimde bata 10 gün var perşembe adetin 21.günü dr pfogesteron bakalım dedi ama ben 17.sinde reglimin 14.günü çatladığını düşünüyorum..21.günü progesteron verirken bhcq de baktırıcam yani çatladıktan sonra 7.gün oluyor..acaba erken mi olur pozitif çıkmaz mı diye de korkuyoruminşallah canım ya dayanamadım karbonat testi yaptım daha öncede denemiştim ama böyle kabarmamıştı bu kabardı balon balon oldu cok umutluyum bu aydan benimde test yaptırasım geliyor ama negatif çıkar diye korkuyorum herkes benden bebek haberi beklerken bizden biri ikincinin haberini verdi bayram gelsin istemiyorum ya da ne olur Allahım ben ve tüm isteyenler bayrama hamiş haberiyle girelimonun bebek haberini duyan beni soracak eminim
oyy canim masAllah Allahim tamamina erdirsin Allah bize de nasip etsin insAllahKızlar bugün keseyi gördüm çok duygulandım ya doktor cuma günü gel dedi kalp atışı için tekrar kontrol edelim dediiçimden dedim ben ne zaman büyüdüm de karnımda minnak bi canlı taşıyorum babamın gözünde hala minik canan şuan anne olmak için hazırlanıyo çok duygusalım bu sıralar ben yaaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh inşallah
Kızlar bugün keseyi gördüm çok duygulandım ya doktor cuma günü gel dedi kalp atışı için tekrar kontrol edelim dediiçimden dedim ben ne zaman büyüdüm de karnımda minnak bi canlı taşıyorum babamın gözünde hala minik canan şuan anne olmak için hazırlanıyo çok duygusalım bu sıralar ben yaaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh inşallah
canım zamanı yok ne zaman istersen adete yakın günler olsun ama idrara geçmiş olması gerekiyor şeffaf bir bardağa idrarını yapıyorsun içine bir çay kaşığı karbonat atıyorsun köpürürse gebelik var köpürmeden dibe çökerse hamilelik yok benim gecen yaptığımda bir kere cok hafif köpüklenme olmuştu gebelik yoktu ama bu yaptığım baya kat kat köpürdü balon balon oldu bilmiyorum artık bat 27 ağustos bakalım kısmetbenimde bata 10 gün var perşembe adetin 21.günü dr pfogesteron bakalım dedi ama ben 17.sinde reglimin 14.günü çatladığını düşünüyorum..21.günü progesteron verirken bhcq de baktırıcam yani çatladıktan sonra 7.gün oluyor..acaba erken mi olur pozitif çıkmaz mı diye de korkuyorumşu karbonat testi nasıl bişey bana da tarif etsenize ve ne zaman yapmak gerekiyor?
Amiin kuzum inşallah aklımdasınız inan dua ederken.. Rabbim tez zamanda nasip etsin hamiş haberleriniizi tez zamanda alırız inşallahoyy canim masAllah Allahim tamamina erdirsin Allah bize de nasip etsin insAllah
Tabiki çok erken yerleştikten iki gün sonra hcg üretmeye başlıyor ..benimde bata 10 gün var perşembe adetin 21.günü dr pfogesteron bakalım dedi ama ben 17.sinde reglimin 14.günü çatladığını düşünüyorum..21.günü progesteron verirken bhcq de baktırıcam yani çatladıktan sonra 7.gün oluyor..acaba erken mi olur pozitif çıkmaz mı diye de korkuyorumşu karbonat testi nasıl bişey bana da tarif etsenize ve ne zaman yapmak gerekiyor?
canım söylemek için değil sadece onlar sorduğunda veya alaycı konuşmalarında üzülmemek için hiç gelemiyorum konusu açılınca gözlerim doluyor zorla tutuyorum kendimi ağlamamak için Rabbbim isterse herşey olur ne olur bizimde yüzümüzü güldürsün geçen gün o kişinin haberini aldığım gece boyunca ağladım rabbim bana da nasip et diye duysun sesimi rabbim ne olur bana ve tüm isteyenlere de nasip etsinSallasanaa walla olsa bile kimselere söyleme .. Rabbim verecek inşallah ama sakın başkalarına benimde var demek için değil .. Düşünme onu bende dört yıllık evliyim öyle kolay olmuyor kaç bayram öyle yaşadım n'olacak? Şuan da hiç kimselere söylemeyeceğim.. Belki doğuma yakın söylerim
25 koyuydu oldu 26 silikleşmişti canım yanlış hatırlamıyosam. Yok görmedim sadcee keseyi gördük. Bu cumaya çağırdı vitamin de verelim cuma günü dedi. Biz tatile çıkıcaz da o yzden gitmeden tekrar gel dedi. Kalp atışı için erken sanırm dimi kuzum. Benden kan flan almadılar artışa bakmak için sen gittin mi doktoraCanann minigini içinde de gördün mu? Bu cuma için mi çağırdı ? Sen benden bir iki gün öndeydin demi ? Benim 27 temmuz catladi seninki 25 temmuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?