Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
döllenen embriyo rahim içine yerleştiği andan itibaren bhcq salgılanmaya başlıyor..buda tahminen döllenme yani yumurtanın çatlamasıyla rahim içine yerleşme evresi 4-5-6 günü buluyor..bhcq önce kanda ölçülebiliyor sonra 50 civarına çıkınca idrarda da görülebiliyormuş..tabi bunlar teorik klasik bilgi..şimdi senin köpürdüğüne göre döllenmenin kaçıncı günündesin senin hesabına göre?benim perşembe 7.gün oalcak idrarda çıkması zor gibi ama ben yinede bu karbonat işini hemen bu akşam yapmak istiyorum :)

Ben daha annemlere hiç söylemedim sadece eşim ve ben biliyorum. Kalp atışını duyayım öyle söyleyeceğim inşallah
Bende cuma gittim 5+0 kese göründü perşembe tatilden önce kesenin büyüyüp buyumedigine bakmak istiyor .. Kan, idrara ve hepatite baktı ha bide tsh degerime.

Bende cuma gittim 5+0 kese göründü perşembe tatilden önce kesenin büyüyüp buyumedigine bakmak istiyor .. Kan, idrara ve hepatite baktı ha bide tsh degerime.
Benim hiç bişeyime bakmadı ya sadece keseye baktı ben doktor değiştiricem zaten bu doktorla devam etmicem memorial a gidicem nasipse. Bu hastanede özel ilgi yok gibi bide tam ben girdim doktor normal doğuma gitti tlfn geldide o an bile korktum normal doğum düşünüyorum ben nasipse

Anlıyorum canım imkanın varsa ne güzel git doktor önemli hemde çok.. Bende memnun değilim ama şuan kahrını çekmek durumundayim .. Başka alternatif yok ..

canım seninki cok erken daha bence kaçıncı günü hiç hesap etmedim bu ay canım duadan başka bir tadavide uygulamadım ama sanki var gibi hissediyorum inşallah rabbim nasip etmiştir.

CherryBlossom90 canım daha çok erken ama bişi sorcam bizim arkadaş normal doğum yaptı ama omurilikten sanırm özel iğne vuruyolarmış 650 tl ağrısız esneterek normal doğum yapılıyomuş. Bi bilgin var mı tehlikeli mi bu

Epidural Canım çok yaygınlaştı iyi bir doktorsa yaptirablirsin .. Çünkü iğne tehlikeli bir yerden vuruluyor .. Benim üç arkadaş epiduralle doğurdu.. Ağrısız doğum sadece bir kaç kez ıkın tamam .. Yan etkileri de var ama .. Bir kaç gün topallayabiliyorsun .. Veya bel ağrısı şikayeti olanlar da oluyor .. Yani her şeyin yan etkisi oluyor ..

Anladım canım arkadaşta çok rahat oldu dedi hayırlısı bakalım o günleri görürüz inşallah

Ben daha annemlere hiç söylemedim sadece eşim ve ben biliyorum. Kalp atışını duyayım öyle söyleyeceğim inşallah
canim benim ben daha bugun ogrendim beta degerim 41 insallah artar senin gibi bakalim pers bir daha kan vercem ama bayramda esimin ailesinin oraya gidiyoruz o zamana kadar 2 kere daha baktiririm kana artis varsa soylesem mi bayramda yoksa ben de beklesem mi kalp atisini? bayramda yol is guc olur bi yandan soylemek istiyorum hem de bayram hedoyesi gibi biyandan da yaa diyorum kalp atisini duyamazsam sonra uzulurler vs ne dersin? sen ne dersin CherryBlossom90

ben goremedim canim sabah ilk idrarla yap sen yarin bence
Sabahkini paylasmistim canim yarin hastaneye gidecegim aslinda istemiyordum esimin dr u gorusmek istemis kadin dogums yonlendircek sanirim orda öğreneceğim hic icimden gelmiyor gitmek

Sabahkini paylasmistim canim yarin hastaneye gidecegim aslinda istemiyordum esimin dr u gorusmek istemis kadin dogums yonlendircek sanirim orda öğreneceğim hic icimden gelmiyor gitmek
karamsar olmaa lutfeen belki de yarin cok guzel seyler olacak sabahki testinde cizgiyi ben de gordum simdi. aksamlari farkli oluyor demek ki o deger idrarda sabah yapin diyorlar oyuzden. git de guzel haberlerle dön insallah yarin buraya

Yaklastin pik gibi olmuş bugün de degerlendir Tekrar test yap paylaş
Canim bu yeni testim doktordan gelince 16 00 da yaptim ilk 10 dakikalik gali doktor ultrasonda yumurta goremedi catlamis bak sivisi var dedi ben bu ay 1 kere iliski oldu kocam yok sehir disinda yarin gelcek ben sanirim bu ayida kacirdim dunki iliskiyle sansim varsa vardir yoksa benim bu ay 2 iliskiyle sansim sifir

Eklentiler

• Screenshot_20170822-173322.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 37
karamsar olmaa lutfeen belki de yarin cok guzel seyler olacak sabahki testinde cizgiyi ben de gordum simdi. aksamlari farkli oluyor demek ki o deger idrarda sabah yapin diyorlar oyuzden. git de guzel haberlerle dön insallah yarin buraya
Insallah canim hizdi morfolojiydi derken yorulduk her gun elimde kurler vitaminler kuruyemisler belki faydasi olur diye esim de bunaldı artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…