- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.741
Canim bu yeni testim doktordan gelince 16 00 da yaptim ilk 10 dakikalik gali doktor ultrasonda yumurta goremedi catlamis bak sivisi var dedi ben bu ay 1 kere iliski oldu kocam yok sehir disinda yarin gelcek ben sanirim bu ayida kacirdim dunki iliskiyle sansim varsa vardir yoksa benim bu ay 2 iliskiyle sansim sifir
Ya normalde sağ sol kasık ağrım çok olurdu ama bu ay ortaliydi ağrı ve adet öncesi gibi hani geldi gelecek diyoruz ya oyleydi belirgin kasık ağrısı değildi sağlı sollu .. Ortadan yayılan bir sızı agriydi ..CherryBlossom90 canim bise danismak istiyorum sana hani bende de adet agrisi oldu demistin ya ne sekildeydi yani her zamn adetin nasi agriyosa oyle mi benzer tiptemi
O tercihine kalmış canım fazla calistirirlarsa soylersin :) .. Yani ben şimdilik bir şey söylemeyeceğim ama beraber olacağız eğer bu iki gün gibi bulantı öğürme olursa tabi ki anlayacaklar ama inşallah olmaz ağrı sızım da çok olmaz ve saklayabilirim.. Yani senin durumun iyiyse soylemezsin yoksa söylersin .. Ben geçen on gün boyunca uzun yol bile yuruyemedim evde bile ayakta duramadim ağrıdan dolayı çok rahatsız ediciydi.. Hemen yatma ihtiyacı hissediyordum .. Şuan daha iyiyim şükür .. Sende iyi olursan günlük hayatına devam edebiliyorsan soylemeyebilirsin bence .. Bebek üç aylık olana kadar en azından kendine saklamak bence güzel bir duygu .. Hemde çocuk açısından da öyle .. Her şeyden muhafaza etmiş oluyorsun ..canim benim ben daha bugun ogrendim beta degerim 41 insallah artar senin gibi bakalim pers bir daha kan vercem ama bayramda esimin ailesinin oraya gidiyoruz o zamana kadar 2 kere daha baktiririm kana artis varsa soylesem mi bayramda yoksa ben de beklesem mi kalp atisini? bayramda yol is guc olur bi yandan soylemek istiyorum hem de bayram hedoyesi gibi biyandan da yaa diyorum kalp atisini duyamazsam sonra uzulurler vs ne dersin? sen ne dersinCherryBlossom90
Canim bu yeni testim doktordan gelince 16 00 da yaptim ilk 10 dakikalik gali doktor ultrasonda yumurta goremedi catlamis bak sivisi var dedi ben bu ay 1 kere iliski oldu kocam yok sehir disinda yarin gelcek ben sanirim bu ayida kacirdim dunki iliskiyle sansim varsa vardir yoksa benim bu ay 2 iliskiyle sansim sifir
anladm canim benim seni de bunaltiyorum kusra bakmaYa normalde sağ sol kasık ağrım çok olurdu ama bu ay ortaliydi ağrı ve adet öncesi gibi hani geldi gelecek diyoruz ya oyleydi belirgin kasık ağrısı değildi sağlı sollu .. Ortadan yayılan bir sızı agriydi ..
İlk önce hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin tebrik ediyorumcanim benim ben daha bugun ogrendim beta degerim 41 insallah artar senin gibi bakalim pers bir daha kan vercem ama bayramda esimin ailesinin oraya gidiyoruz o zamana kadar 2 kere daha baktiririm kana artis varsa soylesem mi bayramda yoksa ben de beklesem mi kalp atisini? bayramda yol is guc olur bi yandan soylemek istiyorum hem de bayram hedoyesi gibi biyandan da yaa diyorum kalp atisini duyamazsam sonra uzulurler vs ne dersin? sen ne dersinCherryBlossom90
cok sagol caniimm darisi basina bebis haberini alirsin sen de insalllah bu ay@fancy life canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim
cok sagol caniimm darisi basina bebis haberini alirsin sen de insalllah bu ay
Insallah olmustur canim olmadisada allah vericek elbet sabir ve tevekkul sart bakalim yarin kocam geliyor bi daha deniyelim biz kismetimize ne olursa artikAma baksana sen tam zamanında yaptın gece yaptım dedin o pozitifti ve daha yeni çatlamış bugün bile ilişki olabilir hala geç değil .. Gelir gelmez tekrar deneyebilirsiniz. Ama bana göre sen en kıymetli zamanında yaptın bence oldu bu iş .
Canim keske o tek iliskiyle hamile kalanlardan olsam tabiki allah buyuk biz kullar kucuk o bilir neyin nasil olacagini ben her sabah uyandim ilk idrarimi yaptim tuvalete tahmini 9 gibi sonra hic sivi almadim yada sen az alabilirsin ama sivi almayi kesmek daha iyi 3 4 saatlik idrarimi tuttum ki ben ole az bile gelse hemen gidip yapan biriyim fazlaliga gelemiyorum ona ragmen bekledim sonra 3 4 saat sonra odrarimi yaparken ilk once azcik yaptim onu kullanmadim yani azcik yap cisini orta idrarini alicaksin son idrari yine tuvalete o sekilde yaptim resmen saat tuttum oste sonuclar ole cikti canim insallah basaririz bu yolda zafer hepimizin olur canimHiç öyle düşünme, tek iliskiyle kalanlar var, allahtan ümidini kesme canim, hiç bilemezsin. Bir de bu testi hangi şartlarda yaptın saati falan. Ben hala beceremiyorum sanirim
valla bugun aklimdan gectin canim acaba dinlenebildimi durumu nasil diye nasilsn iyimisinİyi akşamlar kızlar kk ya giremiyorum bi kaç gündür güzel haberler almayı özledim
Canim keske o tek iliskiyle hamile kalanlardan olsam tabiki allah buyuk biz kullar kucuk o bilir neyin nasil olacagini ben her sabah uyandim ilk idrarimi yaptim tuvalete tahmini 9 gibi sonra hic sivi almadim yada sen az alabilirsin ama sivi almayi kesmek daha iyi 3 4 saatlik idrarimi tuttum ki ben ole az bile gelse hemen gidip yapan biriyim fazlaliga gelemiyorum ona ragmen bekledim sonra 3 4 saat sonra odrarimi yaparken ilk once azcik yaptim onu kullanmadim yani azcik yap cisini orta idrarini alicaksin son idrari yine tuvalete o sekilde yaptim resmen saat tuttum oste sonuclar ole cikti canim insallah basaririz bu yolda zafer hepimizin olur canim
Tabiki tatlim yeterki her gun ayni saat araliginda yap ilk idrarini bosalt uyu kalktigindaki idrarinla yap bende ole yapiyorum 9 gibi uyanip bi tuvalet macerasi sonra yine uyku kalkinca ilk isim gelen idrarla testi yapmak oluyor canim insallah sende dahil herkezin guzel bebisli haberlerini alirim rabbim bu yolda kimseyi bekletmesin insallahİnsallah canim güzel haberlerini okurum buradan. İstemenin ne demek olduğunu bilince buradaki her hamilelik haberi mutlu ediyor beni. Çok teşekkür ederin bundan sonra böyle deneyeyim. Ben sabah uyanıp yapıyorum tuvaletimi, geri uyuyorum öğlen uyanıyorum, işte arada o saat geçmiş oluyor ama hiç o anda yapmadım. Olur mu ki sence onunla yapsam :)
Tabiki tatlim yeterki her gun ayni saat araliginda yap ilk idrarini bosalt uyu kalktigindaki idrarinla yap bende ole yapiyorum 9 gibi uyanip bi tuvalet macerasi sonra yine uyku kalkinca ilk isim gelen idrarla testi yapmak oluyor canim insallah sende dahil herkezin guzel bebisli haberlerini alirim rabbim bu yolda kimseyi bekletmesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?