Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ama baksana sen tam zamanında yaptın gece yaptım dedin o pozitifti ve daha yeni çatlamış bugün bile ilişki olabilir hala geç değil .. Gelir gelmez tekrar deneyebilirsiniz. Ama bana göre sen en kıymetli zamanında yaptın bence oldu bu iş .

CherryBlossom90 canim bise danismak istiyorum sana hani bende de adet agrisi oldu demistin ya ne sekildeydi yani her zamn adetin nasi agriyosa oyle mi benzer tiptemi
Ya normalde sağ sol kasık ağrım çok olurdu ama bu ay ortaliydi ağrı ve adet öncesi gibi hani geldi gelecek diyoruz ya oyleydi belirgin kasık ağrısı değildi sağlı sollu .. Ortadan yayılan bir sızı agriydi ..

O tercihine kalmış canım fazla calistirirlarsa soylersin :) .. Yani ben şimdilik bir şey söylemeyeceğim ama beraber olacağız eğer bu iki gün gibi bulantı öğürme olursa tabi ki anlayacaklar ama inşallah olmaz ağrı sızım da çok olmaz ve saklayabilirim.. Yani senin durumun iyiyse soylemezsin yoksa söylersin .. Ben geçen on gün boyunca uzun yol bile yuruyemedim evde bile ayakta duramadim ağrıdan dolayı çok rahatsız ediciydi.. Hemen yatma ihtiyacı hissediyordum .. Şuan daha iyiyim şükür .. Sende iyi olursan günlük hayatına devam edebiliyorsan soylemeyebilirsin bence .. Bebek üç aylık olana kadar en azından kendine saklamak bence güzel bir duygu .. Hemde çocuk açısından da öyle .. Her şeyden muhafaza etmiş oluyorsun ..

Hiç öyle düşünme, tek iliskiyle kalanlar var, allahtan ümidini kesme canim, hiç bilemezsin. Bir de bu testi hangi şartlarda yaptın saati falan. Ben hala beceremiyorum sanirim

Bugün de sol tarafımda ağrım var. Bu yumurtalar bir gün arayla çatlar mı ki sağdakiler soldan daha iyi gelişmiş demişti ama onlarda mi büyüdü acaba

İlk önce hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin tebrik ediyorum ben söylemedim canım kalp atışını duyunca söyleyeyim dedim ama kan değerinde artış olursa ki inşallah olur güzek çıkmış değerin benim adetten 2 gün geçmesine rağmen 63 çıkmıştı sonra değerlerim çok şükür arttı keseyide gördük sana kalmış kuzum bende bayramda ailelerin yanına gidicem içimizde tutamazsak bizde patlatabilriz hamileyim diye zaten sorup duruyolar daha 1 yılımızı bile doldrmadık ama sormaya başladılar

Insallah olmustur canim olmadisada allah vericek elbet sabir ve tevekkul sart bakalim yarin kocam geliyor bi daha deniyelim biz kismetimize ne olursa artik

Hiç öyle düşünme, tek iliskiyle kalanlar var, allahtan ümidini kesme canim, hiç bilemezsin. Bir de bu testi hangi şartlarda yaptın saati falan. Ben hala beceremiyorum sanirim
Canim keske o tek iliskiyle hamile kalanlardan olsam tabiki allah buyuk biz kullar kucuk o bilir neyin nasil olacagini ben her sabah uyandim ilk idrarimi yaptim tuvalete tahmini 9 gibi sonra hic sivi almadim yada sen az alabilirsin ama sivi almayi kesmek daha iyi 3 4 saatlik idrarimi tuttum ki ben ole az bile gelse hemen gidip yapan biriyim fazlaliga gelemiyorum ona ragmen bekledim sonra 3 4 saat sonra odrarimi yaparken ilk once azcik yaptim onu kullanmadim yani azcik yap cisini orta idrarini alicaksin son idrari yine tuvalete o sekilde yaptim resmen saat tuttum oste sonuclar ole cikti canim insallah basaririz bu yolda zafer hepimizin olur canim

Peygamber Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) buyurdular:
“Hiçbir günde yapılan sâlih amel Allâhü Teâlâ’ya
Zilhicce ayının ilk on gününde yapılan sâlih amelden daha sevimli olamaz.
Bu günlerde tutulan bir gün oruç bir senelik oruca, bir gecesini (ibâdet ile) ihyâ etmek de Kadir gecesini ihyâ etmeye denktir.”
(Hadîs-i Şerîf, Sünen-i Tirmizî)

22 ağustos salı Zilhicce'nin ilk gecesi
23 ağustos çarşamba da Zilhicce'nin ilk günü'dür.

birbirimize dua edelim güzel arkadaslarim bu guzel gunleri kacirmayalim insAllah

İnsallah canim güzel haberlerini okurum buradan. İstemenin ne demek olduğunu bilince buradaki her hamilelik haberi mutlu ediyor beni. Çok teşekkür ederin bundan sonra böyle deneyeyim. Ben sabah uyanıp yapıyorum tuvaletimi, geri uyuyorum öğlen uyanıyorum, işte arada o saat geçmiş oluyor ama hiç o anda yapmadım. Olur mu ki sence onunla yapsam :)

Tabiki tatlim yeterki her gun ayni saat araliginda yap ilk idrarini bosalt uyu kalktigindaki idrarinla yap bende ole yapiyorum 9 gibi uyanip bi tuvalet macerasi sonra yine uyku kalkinca ilk isim gelen idrarla testi yapmak oluyor canim insallah sende dahil herkezin guzel bebisli haberlerini alirim rabbim bu yolda kimseyi bekletmesin insallah

Amin canim insallah bebeğimin gazi, ateşi tipiklerinde devam ederiz. Evet ya ben öyle yapayım, çünkü ayni senin gibiyim, o kadar tutamıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…