Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım tebrik ederim sağlıcakla al kucağına inşallah bi hamiş daha katıldı aramıza ne güzel
Çok saol canm inşallah testte bi hata falan yoktur şuana kadar üç yane yaptım bi tanesi erken gbelikti hatta hiç birinde hayalet çizgi ble yoktu inşallah kanda da çıkar

Kizlar gunaydin bu yazi cok hosuma gitti sizinl3 paylasmak istiyorum
Hz. Eyüp, dermansız kaldı imdat demedi.
Hz. Yusuf, karanlığa düştü eyvah demedi.
Hz. İbrahim, ateşe düştü yandım demedi.
Hz. Hamza, kanının yudumlanmasına feryat etmedi.
Hz. Bilâl kayanın altında kaldı ezildim demedi.
Unutma; sıkıntı, dert, tasa ALLAH'A SEVGİLİ OLANDAN BAŞKASINA İNMEDİ.

Guguuu Afilim92 gunaydin battaşlarim nasi durumlar ben de kasık agrisi ve cok miktarda bel agrisi var klasik adet belirtileri yani tek farkli belirti beyaz ygun akinti var peceteye silince bembeyaz.
Ayy gunaydin battaşimcok hossun.. Bende durumlar adet ağrısı olarak devam ediyor canim sanki her an kanamam gelecek gibi bi yogunluk var kasiklarimda gelecek yani akintim sarimsi. Senin ki yogun beyazmis ayy bunu duymustuk kremsi gibi olurmus

Ben az once dr daydim hamile degilim hic bi problemim yok esimdeki hareket sorunundan dolayi direk tup bebek dediler ee yaa Daha dna hasar testi cikmadi.Ama moralim cok bozuldu .Gittigimiz yer ozel bir hastanenin tüp bebek merkeziydi ben kadin dogumcuyu cok sevdim ama orda uroloji uzmani cok karamsar konustu daha ben a demeden lafi agzima tikayip tup bebek yontemlerini anlatti

valla canim akinti haric hepsi bildigin her zamanki adetten onceki agrilarim o yuzden ck fazla umitlenmemeye calisiyorum aynisi cunku du bakalm hayirlisi cumlemiz icin

canim davulun sesi uzaktan hos gelir burdan bize konusmak kolay ama bnce hic moralini bozma senle gecende de konustmustk bu tup bebek isleri karaborsa olmus bnce bulundugun yerde universite hastanesi falan varsa prof lara gdiin. en az 3 doktordan ayni cevabi almadan hareket etmeyin Allahin izniyle genciz dur bakalm kendini uzme sakin bak bugun mubarek gunler basladi Allahim hayirlisiyla kucagini doldursun

C Chivas Regal tebrik ederim güzel anne sende daha olmadan oldu diyenlerdensin.. Gerçekten hissediliyor .. Sağlıklı sıhhatli olarak kucağına al inşallah
Guguuu adet ağrısı dediğin için supheleniyorum hadi hayırlısı kronikuykucu hadi az kaldiiii inşallah @Afilim92 canım öncelikle şuan kanda gorunedebilir görünmeyedebilir değerin kaç çıktı ? bende 11. Gün 12 göründü muhtemelen 10. Gün den hiçbir şey cikmayacakti .. Üzülme Rabbim inşallah ol demiştir .. Birde bu durumlarda preseed kullanmak faydalı olabilir spermlerin daha kolay tüplere taşınabilmesi için .. Yada aşılama yaptirabilirsiniz oda direk rahime enjekte ediliyor .. Eşin çok üzgün hissediyordur çok iyi anlıyorum .. Ama olmasa bile ki olacakkk İnşallah tüp bebek gibi bir alternatif var olabilitesi var ve buna elhamdulillah.. Ya hiç spermi olmasaydı azosperm durumunda olanlar bile ameliyatla sperm çıkartıp çocuk sahibi olabiliyorlar .. Birde saracogluna güveniyorum istersen bir takip et kurlerini dene eşin için.. Ha şuan eşinin çok üstüne gitmemek daha iyi olabilir gerçi erkekler biraz daha farklı algiliyorlar bu durumu ..

Eve
t canm hissettim bu ay taa regliyken bile biliyodum olacağını kan verdim bi saate çıkıcak dua edin bana

ben de adet agrisi gibi yani adet oncesi semptomlar var canim bakalm hayirlisi icimde bi umut yok degil ne yalan soylim teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…