- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.761
Canım tebrik ederim sağlıcakla al kucağına inşallah bi hamiş daha katıldı aramıza ne güzelEki Görüntüle 2036779 Kızlarr daha öncede yazmıştım buraya bgün bat ve az önce test yaptım testte bi yanlış yoksa hamileyimmm
Çok saol canm inşallah testte bi hata falan yoktur şuana kadar üç yane yaptım bi tanesi erken gbelikti hatta hiç birinde hayalet çizgi ble yoktu inşallah kanda da çıkarCanım tebrik ederim sağlıcakla al kucağına inşallah bi hamiş daha katıldı aramıza ne güzel
İnşallah kuzum dua edelim çıksın ama çıkıcak çünkü çok belirgin şuan elindeki çizgiÇok saol canm inşallah testte bi hata falan yoktur şuana kadar üç yane yaptım bi tanesi erken gbelikti hatta hiç birinde hayalet çizgi ble yoktu inşallah kanda da çıkar
Ayyy saol canm inşallah Allah isteyen bekleyen herkese nasip ederİnşallah kuzum dua edelim çıksın ama çıkıcak çünkü çok belirgin şuan elindeki çizgihadi bakalım
Amin canm inşllah knda da çıkar Allah'ım sanada tüm bkleyenlere de nasip etsin
Eki Görüntüle 2036779 Kızlarr daha öncede yazmıştım buraya bgün bat ve az önce test yaptım testte bi yanlış yoksa hamileyimmm
Saol canm çok teşekkürlerAyyyyy tebrikler canım
Hadi inş kandan da güzel sonuçlar ver bize
Hayırlı uğurlu olsun inş
Çok sevindim :)
tebrik ederiiimm :)Eki Görüntüle 2036779 Kızlarr daha öncede yazmıştım buraya bgün bat ve az önce test yaptım testte bi yanlış yoksa hamileyimmm
Ay canm çok teşekkür ederim bnce szi de bu ay olcak szleri srekli takipteydim ztn brazdan kan vermeye gtcem onda çıkar inşallah dua edin banahayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin insAllah dogmayi nasip etsin C Chivas Regal
canim güzel annemizi de listeye hamis olarak guncellermisin K kahvekokulu
Ayy gunaydin battaşim
Aaa tebrik ederimmm masallahEki Görüntüle 2036779 Kızlarr daha öncede yazmıştım buraya bgün bat ve az önce test yaptım testte bi yanlış yoksa hamileyimmm
Ayy gunaydin battaşimcok hossun.. Bende durumlar adet ağrısı olarak devam ediyor canim sanki her an kanamam gelecek gibi bi yogunluk var kasiklarimda gelecek yani akintim sarimsi. Senin ki yogun beyazmis ayy bunu duymustuk kremsi gibi olurmus
Ben az once dr daydim hamile degilim hic bi problemim yok esimdeki hareket sorunundan dolayi direk tup bebek dediler eeyaa Daha dna hasar testi cikmadi.Ama moralim cok bozuldu .Gittigimiz yer ozel bir hastanenin tüp bebek merkeziydi ben kadin dogumcuyu cok sevdim ama orda uroloji uzmani cok karamsar konustu daha ben a demeden lafi agzima tikayip tup bebek yontemlerini anlatti
t canm hissettim bu ay taa regliyken bile biliyodum olacağını kan verdim bi saate çıkıcak dua edin banaC Chivas Regal tebrik ederim güzel anne sende daha olmadan oldu diyenlerdensin.. Gerçekten hissediliyor .. Sağlıklı sıhhatli olarak kucağına al inşallah
Guguuu adet ağrısı dediğin için supheleniyorum hadi hayırlısı kronikuykucu hadi az kaldiiii inşallah @Afilim92 canım öncelikle şuan kanda gorunedebilir görünmeyedebilir değerin kaç çıktı ? bende 11. Gün 12 göründü muhtemelen 10. Gün den hiçbir şey cikmayacakti .. Üzülme Rabbim inşallah ol demiştir .. Birde bu durumlarda preseed kullanmak faydalı olabilir spermlerin daha kolay tüplere taşınabilmesi için .. Yada aşılama yaptirabilirsiniz oda direk rahime enjekte ediliyor .. Eşin çok üzgün hissediyordur çok iyi anlıyorum .. Ama olmasa bile ki olacakkk İnşallah tüp bebek gibi bir alternatif var olabilitesi var ve buna elhamdulillah.. Ya hiç spermi olmasaydı azosperm durumunda olanlar bile ameliyatla sperm çıkartıp çocuk sahibi olabiliyorlar .. Birde saracogluna güveniyorum istersen bir takip et kurlerini dene eşin için.. Ha şuan eşinin çok üstüne gitmemek daha iyi olabilir gerçi erkekler biraz daha farklı algiliyorlar bu durumu ..
ben de adet agrisi gibi yani adet oncesi semptomlar var canim bakalm hayirlisi icimde bi umut yok degil ne yalan soylim teyzesiC Chivas Regal tebrik ederim güzel anne sende daha olmadan oldu diyenlerdensin.. Gerçekten hissediliyor .. Sağlıklı sıhhatli olarak kucağına al inşallah
Guguuu adet ağrısı dediğin için supheleniyorum hadi hayırlısı kronikuykucu hadi az kaldiiii inşallah @Afilim92 canım öncelikle şuan kanda gorunedebilir görünmeyedebilir değerin kaç çıktı ? bende 11. Gün 12 göründü muhtemelen 10. Gün den hiçbir şey cikmayacakti .. Üzülme Rabbim inşallah ol demiştir .. Birde bu durumlarda preseed kullanmak faydalı olabilir spermlerin daha kolay tüplere taşınabilmesi için .. Yada aşılama yaptirabilirsiniz oda direk rahime enjekte ediliyor .. Eşin çok üzgün hissediyordur çok iyi anlıyorum .. Ama olmasa bile ki olacakkk İnşallah tüp bebek gibi bir alternatif var olabilitesi var ve buna elhamdulillah.. Ya hiç spermi olmasaydı azosperm durumunda olanlar bile ameliyatla sperm çıkartıp çocuk sahibi olabiliyorlar .. Birde saracogluna güveniyorum istersen bir takip et kurlerini dene eşin için.. Ha şuan eşinin çok üstüne gitmemek daha iyi olabilir gerçi erkekler biraz daha farklı algiliyorlar bu durumu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?