Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kronikuykucu evet aynen karaborsa ben orda nedir ne değildir e gittim.Adam önüme tup bebek yontemlerini basari oranlarini katildiklari konferanslari filan anlatti.Ya oyle bir algı yonetimi yapmaya calisiyor ki azcik cahil olsam tamam hemen islemleri baslatalim diyecegim o derece .Allahtan ümit kesilmez burda ayni problemi yasayip hamile kalan cok arkadaşın hikayesini okudum Rabbim ol desin insallah

Canim hayirlisi olsun hakkinizda baska doktorlari da dinleyin derim uzulme herseyin guzel olacagina inaniyorum Allahim sifa versin hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah umudunu kaybetme

CherryBlossom90 cok haklisin canim azosperm olanlar bile karamsar olmazken bir umitsizlige düşmek şükürsüzlük olur.Rabbim ol der insallah .Bol bol dua et bize .Saracoglu kurlerini uyguluyorum su an propolis karisimi kullaniyoruz biraz agir oldugu icin proxeed evicap disinda baska birsey kullanmiyoruz boyle sirayla devam uygulamaya.Esim cok üzülüyor bu uzulmeyi de bana öfke olarak yansitmaya basladi maalesef ...
Kan vermedim alttan muayene etti k dogumcu bagirta bagirta icte yara varmis test ornegi istedi.Ama kist miyom filan yok cok sukur. O kadar ic karartici konuştular ki kan vermek aklima bile gelmedi.Zaten yokmus baksana imkansiz degil ama cok zor diyorlar inanmasam da acaba mi diyorum üzülüyorum

CherryBlossom90 bakalim gulum hayirlisi olsun artik.. Şu jeli çok duymaya başladim nedir ne degildir herhangi bir zarari var mi canim kimler kullansin bunu. (İyi kotu butun spermleri tasidigi icin onerilmiyor diye duydum) Bildiklerini paylasir misin canim

Guguuu ben adet olcam anlasildi insallah sen olmazsin canim Allah yardimcimiz olsun dua etmeye devam
Kuzum adet olacagimi cok iyi hiseediyorum vucudum sinyalleri 2 gundur veriyor bakalim nasip kismet canim buralari hic birimiz hamiş kalmadan birakip gitmesin.. Hepinizi tanimadan cok seviyorum.

Kuzum adet olacagimi cok iyi hiseediyorum vucudum sinyalleri 2 gundur veriyor bakalim nasip kismet canim buralari hic birimiz hamiş kalmadan birakip gitmesin.. Hepinizi tanimadan cok seviyorum.
bnde adet olacgimi ck hissediyorum ama icimde de umut yok degil canim acikcasi hamis degilsem hayalkirikligina ugricam

bnde adet olacgimi ck hissediyorum ama icimde de umut yok degil canim acikcasi hamis degilsem hayalkirikligina ugricam
Evet canim umutlu oldugunun farkindayim. Ben ilk baslarda cok umutluydum olacak bu ay diye ama olmadigina eminim hislerim kayboldu. O yuzden şok olmycam adetim geldiginde.İnşallah senin umutlarin boşa cikmaz hem adetle gebelik belirtileri ayni oldugu icin katistiriliyormus ayni yani ayrica senin +beyaz akintin da var bence bir yanin umut etmeli Allah ol desin inşallah

insAllah canim bnim sen de umudu kesme hc belli olmaz hamissin dediklerimiz adet olurken regl bekleyenlerden hamilelik haberi aldk.devamli dua edelim bu onemli gunleri duayla gecirelim yer gök dua ile.verecekse de vermeyeceksede bi bildigi vardir

Selam kızlar,

Bat a 4 gün var , son bi haftadır sürekli gaz sancısı ve gaz çıkarma yaşıyordum normalde olmayan birşey. Bende ümitlendim acaba gebe miyim diye .gaz ile ne alaka gerçide bugün dayanamadım sabah idrar testi yaptım predictor ile , tek çizgi çıktı. Beyaz da akıntı var ama çok değil. Hcg yükselmemiş olabilir mi , bu aydan da ümidi kessem daha mantıklı galiba

kronikuykucu Canim dua ederken hep hayirlisini diliyorum. Allahim bizim icin hayirliysa oyle ver sen en iyisini bilirsin bize hayirlisini nasip et derim.. Elden bisey gelmiyor bazen. Gerekirse tedavi oluyoruz uzerimize duseni yapiyoruz ve duayla yardim ve manevi destek istiyoruz.. Bu hayatta satin alamadigimiz seyler, satin aldiklarimizdan daha fazla huzur veriyor.. Allahim vermiyorsa zamani da bildigi de vardir diyorum ama bir yanim buruk oluyor.. Yarabbim bizlere saglikli hayirli evlatlar ver sesimizi duy allahim kucaklarimizi doldur bekleyen isteyen herkese hepimize annelik duygusunu tatmayi hamile olanlarimiza evlatlarina sag salim kavusmayi nasip et.. Amin

Hanımlar bugün adetimin 10. Döngüsündeyim ama uzayan alıntı geliyor wc ye gittiğimde iç çamaşırımı ıslanmıl görüyorum. Yumurta mı çatladı acaba bide yumurtalıklarımda ağrı var ama çok erken değil mi diye düşündüm. Bu belirti yumurta çatlaması mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…