- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.781
Canim hayirlisi olsun hakkinizda baska doktorlari da dinleyin derim uzulme herseyin guzel olacagina inaniyorum Allahim sifa versin hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah umudunu kaybetmeBen az once dr daydim hamile degilim hic bi problemim yok esimdeki hareket sorunundan dolayi direk tup bebek dediler eeyaa Daha dna hasar testi cikmadi.Ama moralim cok bozuldu .Gittigimiz yer ozel bir hastanenin tüp bebek merkeziydi ben kadin dogumcuyu cok sevdim ama orda uroloji uzmani cok karamsar konustu daha ben a demeden lafi agzima tikayip tup bebek yontemlerini anlatti
Hayirlisi olsun canim bebisin seninledir insallah bize guzel haberler vert canm hissettim bu ay taa regliyken bile biliyodum olacağını kan verdim bi saate çıkıcak dua edin bana
Kuzum adet olacagimi cok iyi hiseediyorum vucudum sinyalleri 2 gundur veriyor bakalim nasip kismet canim buralari hic birimiz hamiş kalmadan birakip gitmesin.. Hepinizi tanimadan cok seviyorum.Guguuu ben adet olcam anlasildi insallah sen olmazsin canim Allah yardimcimiz olsun dua etmeye devam
bnde adet olacgimi ck hissediyorum ama icimde de umut yok degil canim acikcasi hamis degilsem hayalkirikligina ugricamKuzum adet olacagimi cok iyi hiseediyorum vucudum sinyalleri 2 gundur veriyor bakalim nasip kismet canim buralari hic birimiz hamiş kalmadan birakip gitmesin.. Hepinizi tanimadan cok seviyorum.
Evet canim umutlu oldugunun farkindayim. Ben ilk baslarda cok umutluydum olacak bu ay diye ama olmadigina eminim hislerim kayboldu. O yuzden şok olmycam adetim geldiginde.İnşallah senin umutlarin boşa cikmaz hem adetle gebelik belirtileri ayni oldugu icin katistiriliyormus ayni yani ayrica senin +beyaz akintin da var bence bir yanin umut etmeli Allah ol desin inşallahbnde adet olacgimi ck hissediyorum ama icimde de umut yok degil canim acikcasi hamis degilsem hayalkirikligina ugricam
insAllah canim bnim sen de umudu kesme hc belli olmaz hamissin dediklerimiz adet olurken regl bekleyenlerden hamilelik haberi aldk.devamli dua edelim bu onemli gunleri duayla gecirelim yer gök dua ile.verecekse de vermeyeceksede bi bildigi vardirEvet canim umutlu oldugunun farkindayim. Ben ilk baslarda cok umutluydum olacak bu ay diye ama olmadigina eminim hislerim kayboldu. O yuzden şok olmycam adetim geldiginde.İnşallah senin umutlarin boşa cikmaz hem adetle gebelik belirtileri ayni oldugu icin katistiriliyormus ayni yani ayrica senin +beyaz akintin da var bence bir yanin umut etmeli Allah ol desin inşallah
Tebrik ederim maşallah canim değerin katlanarak artsin ve kucagina almak nasip olsun bizlere de dua et darisi basimizaKızlaarr sonucumu aldım58.83 çıktı hamileyimm inşallah tüm bekleyenlere de nasip olurr
Tebrik ederim maşallah canim değerin katlanarak artsin ve kucagina almak nasip olsun bizlere de dua et darisi basimizaKızlaarr sonucumu aldım58.83 çıktı hamileyimm inşallah tüm bekleyenlere de nasip olurr
Sğol canm dualarım szinleT
Tebrik ederim maşallah canim değerin katlanarak artsin ve kucagina almak nasip olsun bizlere de dua et darisi basimiza
Hayirli olsuunKızlaarr sonucumu aldım58.83 çıktı hamileyimm inşallah tüm bekleyenlere de nasip olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?