- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.801
Canim Çok haklısın Allah vermiyor ise vardır bir sebebi belki daha doğru zamanda daha sağlıklı şekilde olacak Biliyorum belki de biz biraz sabırsız insanlarız ama söz konusu Bebek olunca insan istiyor inşallah nasip olurkronikuykucu Canim dua ederken hep hayirlisini diliyorum. Allahim bizim icin hayirliysa oyle ver sen en iyisini bilirsin bize hayirlisini nasip et derim.. Elden bisey gelmiyor bazen. Gerekirse tedavi oluyoruz uzerimize duseni yapiyoruz ve duayla yardim ve manevi destek istiyoruz.. Bu hayatta satin alamadigimiz seyler, satin aldiklarimizdan daha fazla huzur veriyor.. Allahim vermiyorsa zamani da bildigi de vardir diyorum ama bir yanim buruk oluyor.. Yarabbim bizlere saglikli hayirli evlatlar ver sesimizi duy allahim kucaklarimizi doldur bekleyen isteyen herkese hepimize annelik duygusunu tatmayi hamile olanlarimiza evlatlarina sag salim kavusmayi nasip et.. Amin
çatladığı gün ağrın geçer canım..çatlamaya hazırlanıyor folikülün büyüyor canım bugünlerini değerlendir..en az gün aşırı bazende üst üste her gün deneyin bu haftayı..dr bana da öyle demişti..inş 3-4 güne çatlayacaktır!Hanımlar bugün adetimin 10. Döngüsündeyim ama uzayan alıntı geliyor wc ye gittiğimde iç çamaşırımı ıslanmıl görüyorum. Yumurta mı çatladı acaba bide yumurtalıklarımda ağrı var ama çok erken değil mi diye düşündüm. Bu belirti yumurta çatlaması mı acaba
Cikadabilir cikmayadabilir Canım ...kızlar bat 27 ağustos merak ediyorum sizce bu gün kan testi yaptırsam mı ?
yaptıracam galiba canım merak ediyorum çünküCikadabilir cikmayadabilir Canım ...
canim benim de merak ettgim bise var benim son 5 aylik adetim 24 ,25,26,27,29 gun olarak degismis.sirasi bu degilde gun sayilari boyle.takvim.programi da otomatik olarak oranti yapip 26 gun yapiyo adet tarihimi 28agustos hesapliyo.yani diyelm 29 gnde olursa 31 agustos falan olabilir. benim 29unda randevum var kan tahlilinde gebelik cikarmi merak ediyorum hap ictigim icin zaten haptan dolayi o gune kadar olmicam adet hapi birakinca oluyosun(duphaston gebelik olursa tutunmasi icn verdi)Cikadabilir cikmayadabilir Canım ...
Hissediyorsun inşallah pozitif çıkar ama değer küçük olursa da şaşırma yani yarın daha da net olurdu bende 11. Gün yaptırdımyaptıracam galiba canım merak ediyorum çünkü
29. Günde gidersen tam bat günü oluyor ogrenebilirsin o gün var mı yok mu diye ..canim benim de merak ettgim bise var benim son 5 aylik adetim 24 ,25,26,27,29 gun olarak degismis.sirasi bu degilde gun sayilari boyle.takvim.programi da otomatik olarak oranti yapip 26 gun yapiyo adet tarihimi 28agustos hesapliyo.yani diyelm 29 gnde olursa 31 agustos falan olabilir. benim 29unda randevum var kan tahlilinde gebelik cikarmi merak ediyorum hap ictigim icin zaten haptan dolayi o gune kadar olmicam adet hapi birakinca oluyosun(duphaston gebelik olursa tutunmasi icn verdi)
29.gun dedigin 29 agustosmu yoksa adetin 29.gunumu eger 29.gununu diyosan o gun 31 agustosa denk geliyo doktor yok anca acilde olabilir bnim normal kist icn muayene randevum(program adet gununu 28 agu hesapliyo)29. Günde gidersen tam bat günü oluyor ogrenebilirsin o gün var mı yok mu diye ..
Canım şöyle soyleyim bekledigin adetten dört gün önce görünürsen çıkabilir..29.gun dedigin 29 agustosmu yoksa adetin 29.gunumu eger 29.gununu diyosan o gun 31 agustosa denk geliyo doktor yok anca acilde olabilir bnim normal kist icn muayene randevum(program adet gununu 28 agu hesapliyo)
tamam canim Allah razi olsun bizle ilgilendigin icinCanım şöyle soyleyim bekledigin adetten dört gün önce görünürsen çıkabilir..
insAllah canim benim Allahim umdugumuzdan geri koymasinnC Chivas Regal hayırlı uğurlu olsun darısı bize nasip olsun. Benimde karnım çok ağrıyor kızlar çok otururken kalkarken yürürken bugün 16. Günüm acaba çatlamadı mı dedim test yaptım çok çok silik çıktı yani çatlamış ve değerlendirdik de Allah ım inşallah bu defa nasip eder ya çünkü ben bebek görünce artık çok üzüldüğümü farkettim
eski gataya gidin haydarpasada suanki adini bilmiyorum devlet olunca bedava diye biliyorum. cok sakin bir hastaneMerhabaa bacilaarr doktora gittim prolaktin icin tekrar kan verdim 29 olan prolaktin 23 e dusmus dr. Ayin 6.sinda smear ve son prolaktinime bakicak ve anladigim kadariyla zamana birakicak 4.5 cm kistte akmis yumurtlama kistiymis dedi ve esinde sperm testi yaptirsin dedi istanbulda uygun fiyata yapan yer varmi capada ne kadar acaba
Yaptırdın mi canimyaptıracam galiba canım merak ediyorum çünkü
Hadi bakalim canim cok sevindim acaba senin minnoş ikiz mi maşallah degerin 1 gunde ikiye katlanmiskizlae ben dayanamadim beta'ma baktirdi aslinda yarini beklemem lazimdi ama...
dun 41 idi bugun yani yaklasik 26 saat sonra 87 olmusAllah'a sukurler olsun artiyor degerim
Bilmiyorim neden ama kk benim icin ozel seviyorum burayi cok yazmasam dahepinize dualar ediyorum Rabbim herkesin dualarino isteklerni kabul etsin insallah
Canm normalde de takip ediyomuydım testlerle eğer yapabiliyosan yarın sabahı da değerlendir derimC Chivas Regal hayırlı uğurlu olsun darısı bize nasip olsun. Benimde karnım çok ağrıyor kızlar çok otururken kalkarken yürürken bugün 16. Günüm acaba çatlamadı mı dedim test yaptım çok çok silik çıktı yani çatlamış ve değerlendirdik de Allah ım inşallah bu defa nasip eder ya çünkü ben bebek görünce artık çok üzüldüğümü farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?