Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim Çok haklısın Allah vermiyor ise vardır bir sebebi belki daha doğru zamanda daha sağlıklı şekilde olacak Biliyorum belki de biz biraz sabırsız insanlarız ama söz konusu Bebek olunca insan istiyor inşallah nasip olur

çatladığı gün ağrın geçer canım..çatlamaya hazırlanıyor folikülün büyüyor canım bugünlerini değerlendir..en az gün aşırı bazende üst üste her gün deneyin bu haftayı..dr bana da öyle demişti..inş 3-4 güne çatlayacaktır!

Cikadabilir cikmayadabilir Canım ...
canim benim de merak ettgim bise var benim son 5 aylik adetim 24 ,25,26,27,29 gun olarak degismis.sirasi bu degilde gun sayilari boyle.takvim.programi da otomatik olarak oranti yapip 26 gun yapiyo adet tarihimi 28agustos hesapliyo.yani diyelm 29 gnde olursa 31 agustos falan olabilir. benim 29unda randevum var kan tahlilinde gebelik cikarmi merak ediyorum hap ictigim icin zaten haptan dolayi o gune kadar olmicam adet hapi birakinca oluyosun(duphaston gebelik olursa tutunmasi icn verdi)

29. Günde gidersen tam bat günü oluyor ogrenebilirsin o gün var mı yok mu diye ..

C Chivas Regal hayırlı uğurlu olsun darısı bize nasip olsun. Benimde karnım çok ağrıyor kızlar çok otururken kalkarken yürürken bugün 16. Günüm acaba çatlamadı mı dedim test yaptım çok çok silik çıktı yani çatlamış ve değerlendirdik de Allah ım inşallah bu defa nasip eder ya çünkü ben bebek görünce artık çok üzüldüğümü farkettim

insAllah canim benim Allahim umdugumuzdan geri koymasinn

Merhabaa bacilaarr doktora gittim prolaktin icin tekrar kan verdim 29 olan prolaktin 23 e dusmus dr. Ayin 6.sinda smear ve son prolaktinime bakicak ve anladigim kadariyla zamana birakicak 4.5 cm kistte akmis yumurtlama kistiymis dedi ve esinde sperm testi yaptirsin dedi istanbulda uygun fiyata yapan yer varmi capada ne kadar acaba

eski gataya gidin haydarpasada suanki adini bilmiyorum devlet olunca bedava diye biliyorum. cok sakin bir hastane

kizlae ben dayanamadim beta'ma baktirdi aslinda yarini beklemem lazimdi ama...

dun 41 idi bugun yani yaklasik 26 saat sonra 87 olmus Allah'a sukurler olsun artiyor degerim

Bilmiyorim neden ama kk benim icin ozel seviyorum burayi cok yazmasam da hepinize dualar ediyorum Rabbim herkesin dualarino isteklerni kabul etsin insallah

Hadi bakalim canim cok sevindim acaba senin minnoş ikiz mi maşallah degerin 1 gunde ikiye katlanmis

Canm normalde de takip ediyomuydım testlerle eğer yapabiliyosan yarın sabahı da değerlendir derim

Canım şöyle benim cumartesi pik idi 19 20 21 değerlendirdik ama 2 gün yani 22 ve 23 malesef değerlendirmeyeceğiz misafirimiz var yatılı sadece çok ağrım olduğu için acaba noldu dedim ama çok çok silik hayalet çizgi gibi. Bakalım inşallah şu 3 günde olmuştur. Lütfen güzel hamişler dua edin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…