Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm cumartesi pik olduysa çatlamıştır dediğin gbi inşallah bu ay grürsün çift çizgiyi ve gercekten içten inanmayı dene bn bu ay çok inandım ve oldu inşallah sende bu ay kavuşursun

Cnm cumartesi pik olduysa çatlamıştır dediğin gbi inşallah bu ay grürsün çift çizgiyi ve gercekten içten inanmayı dene bn bu ay çok inandım ve oldu inşallah sende bu ay kavuşursun

Bende inanıyorum bu ay ama sonra bebekli birilerini görünce diyorum ki olmayacak kendini kandırma diyorum dün eşimle sırf bu yüzden tartıştık ama ne yapayım herkese rol yapmaktan bıktım Allah dağına göre kar verirmiş benim hayatım hep zorlu oldu zaten her şeyi çabalayarak yapmak zorunda kaldım gibi gibi... kısır bir döngü yani bazen çöküyorum inşallah bu ay son olur beni umutlandıran kasık ağrılarım böyle otururken kalkarken yürürken ağrıyor hissediyorum hatta elimi karnıma götürüp biliyorum oradasın lütfen benimle kal bebeğim diyorum bazen de böyle uçuyorum Rabbim sonumu hayır etsin

İnan bnde öyleydim dyodum bnm bebiş burda dye erkekler pek anlamazlar bzi ya biz çok farklı hisler taşıyruz onlara gre ve evet eğer pik olduğu günden snra srekli kasıkta bi rahatszlık çekilme falan hissetmen gzel bnm regliye son iki gün kalsna kdr ağrıdı ama şuanda yğunluk tamamen üst bacaklarda sanki çok spor yapmışım gbi ağrıyor inşallah seninde ağrılarının devamı gelir bu da garip bi dua oldu ama sonu gzelse ağrılar hiç sorun değil

insAllah canim benim bebisin seninledir

Valla sözlere dikkat etmek lazım ama razıyım ya şu eşek sıpası bir gelse sağlıklı hayırlı bir şekilde ona nasıl iyi bakacağım. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım

Yeni
Kızlar,4 gun once kan degerım 1,20 ıdı ıkı gun once 2,40 oldu ve bugun ıkı gun sonra test Yaptım idrar testi cok az silik cızgı cıktı ıhtımal var mı acaba degerlerın negatif oldugunu biliyorum ama Umut işte

Bir hayalet çizgi var ama iğne falan kullandıysan onun etkisi mi acaba. İnşallah geç döllenme falandır da artar değerin

Bugun iğnenin 14. Günü etkisi gectı canım yani ama değerim iki gun once 2,40 dı dusuk yani,Inşallah canımm

Yaptırdın mi canim
dün test alıp evde yaptım canım maalesef negatif pişman oldum ama yaptığıma yıkıldım resmen bütün umutlarım çöpe gitti eşim zor teselli etti beni karar verdim bundan sonra test falan yapmayacam çünkü beni çok üzüyor bu durum kaldıramıyorum

Yakındır sana da dememe bekle şurada bir beş gün daha kendimi gerçekten berbat hissediyorum bulantı çok fena ama elhamdulillah ..
Oy oy teyzesinin kuzusu büyüsün sağlıcakla Ah canım onca şeyden sonra o bulantı bile nimettir de mi?Inşallah ilk aylar böyledir sonrasında rahat bir hamilelik geçirirsin güzel anne Senin uğuruna inanıyorum ben inşallah hepimiz birlikte alıcaz güzel haberleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…