- 8 Eylül 2016
- 768
- 517
- 53
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.841
maalesef canım evde test yaptım negatif gölge bile çıkmadı ama çok kötü oldum akşam yaptığıma pişman oldum bu durum beni çok sarstı sanırımHissediyorsun inşallah pozitif çıkar ama değer küçük olursa da şaşırma yani yarın daha da net olurdu bende 11. Gün yaptırdım
Üzme kendini hemen evdekilerin bir kesinliği yok ki. Adet gelene kadar hep umut var. Ha adet geldi diyelim o zaman diğer aya umutlar. Pes etmek yok. Kan testinde alırsın inşallah iyi haberlerimaalesef canım evde test yaptım negatif gölge bile çıkmadı ama çok kötü oldum akşam yaptığıma pişman oldum bu durum beni çok sarstı sanırım
Erken gebelik testiyle mı yaptın ? Yoksa zaten pozitif bekleme çok erken..maalesef canım evde test yaptım negatif gölge bile çıkmadı ama çok kötü oldum akşam yaptığıma pişman oldum bu durum beni çok sarstı sanırım
Bende de oyle çıkmıştı evet .Inşallah canım,sende de mi boyle oldu?
inşallah canım hiç cocugum olmayacak gibi hissediyorum artık çok kötüyüm bu sıralar şu mesajlara bile ağlıyorum resmenÜzme kendini hemen evdekilerin bir kesinliği yok ki. Adet gelene kadar hep umut var. Ha adet geldi diyelim o zaman diğer aya umutlar. Pes etmek yok. Kan testinde alırsın inşallah iyi haberleri
Geçmeye niyeti yok sabahı akşamı aralarda .. Bazen iyiyim bazen çok fena .. Burada mesajları aaaa ooooo iiiii uuuuu oohhh diye yazıyorum hahahaha .. Yani sanki gün geçtikçe daha kötüleşiyor ama .. Geçmiş olsun sana da canım benimBenim geçti bulantılar çok şükür :) ama bayağı kötüydüm bende
yok canım normal gebelik testi bata 3 gün kala erken mi sence herkes bir hafta önceden bile öğreniyor umutlar suya düştü eşim ben kötü olunca zorla hastaneye gidelim inanmıyorum bu teste dedi ağlamaktan kendimi alamıyordum hastanede daha kötü olurum diye gitmedimErken gebelik testiyle mı yaptın ? Yoksa zaten pozitif bekleme çok erken..
Ay sana gerçekten inanamıyorum yani hahaha ay gizem yani üç gün varken ne testi yapıyorsun sen öğrenen öğrenebilir sen nasıl öğreneceksin ? Onlar hcg 50 ve üstünü gösteriyor .. hcg 50 ise hafif silik çizgi çıkıyor sonra koyulaşıyor .. Sana kan vereceksen ok dedik oda bir ihtimal çıkar cikmazsa bugün çıkar dedik . Dedik mi dedik amaaaaa .. Neyse üzme kendini .. Artık bekleyelim bakalım .. Sen bu kadar çok uzuldugune göre bayağı umutluydun yani demek ki hissediyorsun hamile olduğunu .. Merak etme yanılmıyorsam dur..yok canım normal gebelik testi bata 3 gün kala erken mi sence herkes bir hafta önceden bile öğreniyor umutlar suya düştü eşim ben kötü olunca zorla hastaneye gidelim inanmıyorum bu teste dedi ağlamaktan kendimi alamıyordum hastanede daha kötü olurum diye gitmedim
Erken tabiki bnde meraklıyımdır bes gün varken başladım test yapmaya hep negatif çıktı bat a 2 gün varken de yaptım yine negatif hayalet çizgi bile yoktu bat günü gece yaptım çok şükür o gün grdüm çift çizgiyi bnce yıpratma bu kadar kendini herkesin bünyesi belli değil gerçektenyok canım normal gebelik testi bata 3 gün kala erken mi sence herkes bir hafta önceden bile öğreniyor umutlar suya düştü eşim ben kötü olunca zorla hastaneye gidelim inanmıyorum bu teste dedi ağlamaktan kendimi alamıyordum hastanede daha kötü olurum diye gitmedim
Yapma canim akışına birak ben de evdeki testleri kullandim bir sure almayacagimdün test alıp evde yaptım canım maalesef negatif pişman oldum ama yaptığıma yıkıldım resmen bütün umutlarım çöpe gitti eşim zor teselli etti beni karar verdim bundan sonra test falan yapmayacam çünkü beni çok üzüyor bu durum kaldıramıyorum
inşallah canım ya bilmiyorum gerçekten çok umutluydum bu ay bütün hayallarim yıkıldı kimseyi görmek istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum bebek sormasınlar diye bu bayramı nasıl geçirecem bilmiyorum sordukları zaman çok kötü oluyorumAy sana gerçekten inanamıyorum yani hahaha ay gizem yani üç gün varken ne testi yapıyorsun sen öğrenen öğrenebilir sen nasıl öğreneceksin ? Onlar hcg 50 ve üstünü gösteriyor .. hcg 50 ise hafif silik çizgi çıkıyor sonra koyulaşıyor .. Sana kan vereceksen ok dedik oda bir ihtimal çıkar cikmazsa bugün çıkar dedik . Dedik mi dedik amaaaaa .. Neyse üzme kendini .. Artık bekleyelim bakalım .. Sen bu kadar çok uzuldugune göre bayağı umutluydun yani demek ki hissediyorsun hamile olduğunu .. Merak etme yanılmıyorsam dur..
aynen canım bende öyle düşünüyorumYapma canim akışına birak ben de evdeki testleri kullandim bir sure almayacagim
Hahahhaha güldürdün beni canımGeçmeye niyeti yok sabahı akşamı aralarda .. Bazen iyiyim bazen çok fena .. Burada mesajları aaaa ooooo iiiii uuuuu oohhh diye yazıyorum hahahaha .. Yani sanki gün geçtikçe daha kötüleşiyor ama .. Geçmiş olsun sana da canım benim
dur canim hemen kendini birakma hem senin bat geldimi biraz sabir olacak insallah rabbim sevindirecek elbet bende hicbir zaman cocugum olmucak diye kendimi inandirmaya baslamistim tedaviler ve ignelerden sonra aylar sonra evlendiginden 2 sene sonra hamile kaldim imkansiz goruyordum oysa ama oglum geldi simdi 7 yasinda teyzesi bak yine istiyorum 5 aydir ve 1 igne 2 klomen denedim olmadi yine dua ve ignelere ihtiyac var demekki mucadeleyi birakmayalim inanalim üzülmedün test alıp evde yaptım canım maalesef negatif pişman oldum ama yaptığıma yıkıldım resmen bütün umutlarım çöpe gitti eşim zor teselli etti beni karar verdim bundan sonra test falan yapmayacam çünkü beni çok üzüyor bu durum kaldıramıyorum
inşallah canım ya ama bir testi daha kaldırabileceğimi zannetmiyorum bat 27 ağustos arefe gününe kadar bekleyecem o güne kadar olmazsa kan testi yaptırırım o da eger varsa bayramı mutlu geçirmek içinErken tabiki bnde meraklıyımdır bes gün varken başladım test yapmaya hep negatif çıktı bat a 2 gün varken de yaptım yine negatif hayalet çizgi bile yoktu bat günü gece yaptım çok şükür o gün grdüm çift çizgiyi bnce yıpratma bu kadar kendini herkesin bünyesi belli değil gerçekten
inanıyorum tabiki rabbim istesin yeterki yoktan yine var eder ama niye bizi bununla sınıyor anlamıyorum rabbim kimseye evlat hasreti yaşatmasın hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin bizedur canim hemen kendini birakma hem senin bat geldimi biraz sabir olacak insallah rabbim sevindirecek elbet bende hicbir zaman cocugum olmucak diye kendimi inandirmaya baslamistim tedaviler ve ignelerden sonra aylar sonra evlendiginden 2 sene sonra hamile kaldim imkansiz goruyordum oysa ama oglum geldi simdi 7 yasinda teyzesi bak yine istiyorum 5 aydir ve 1 igne 2 klomen denedim olmadi yine dua ve ignelere ihtiyac var demekki mucadeleyi birakmayalim inanalim üzülme
Canim neden kafani bu kadar cok yoruyorsun benide herkes 2. Icin sikistiriyor ama ben kimseye 3 aydir denedik olmuyor mantigiyla cvp bile vermiyorum istemiyoruz siz maddi destek olacaksaniz hemen gider yaparim diye birde kahkaha patlatiyorum soyleyeni guzelce susturuyorum sende oyle yap daha hazit degiliz de bir bebek bir can dunyaya gelicek de sorumlulugu bir omur ve cok agir de suan biraz daha zamani var de gecistir aa lafandaki olmuyor psikolojisini sil gitsin ona gore istemiyormus gibi rahat rahat cvp verirsin cnm uzulme benimde 3 aydir olmuyor hormonlarim normal kist yok yumurtaliklar temiz galiba esimin ilac tadevileri yuzunden olmuyor eger ondan olmuyorsada bir kac yil daha olmayabilir o yuzden ben soraya oglum okula baslasin sonra diyoruminşallah canım ya bilmiyorum gerçekten çok umutluydum bu ay bütün hayallarim yıkıldı kimseyi görmek istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum bebek sormasınlar diye bu bayramı nasıl geçirecem bilmiyorum sordukları zaman çok kötü oluyorum
Canım senin bir tane oldugu için sıkıntı değil ama benimki olmadığı için kısırmisin yoksa şakasını bile duydum sen düşün artık herkese istemiyorum diyorum ama inanmıyorlar artık iyiliğime söylemiş gibi yapıp rencide eder gibi sözler söylüyorlarCanim neden kafani bu kadar cok yoruyorsun benide herkes 2. Icin sikistiriyor ama ben kimseye 3 aydir denedik olmuyor mantigiyla cvp bile vermiyorum istemiyoruz siz maddi destek olacaksaniz hemen gider yaparim diye birde kahkaha patlatiyorum soyleyeni guzelce susturuyorum sende oyle yap daha hazit degiliz de bir bebek bir can dunyaya gelicek de sorumlulugu bir omur ve cok agir de suan biraz daha zamani var de gecistir aa lafandaki olmuyor psikolojisini sil gitsin ona gore istemiyormus gibi rahat rahat cvp verirsin cnm uzulme benimde 3 aydir olmuyor hormonlarim normal kist yok yumurtaliklar temiz galiba esimin ilac tadevileri yuzunden olmuyor eger ondan olmuyorsada bir kac yil daha olmayabilir o yuzden ben soraya oglum okula baslasin sonra diyorumsende oyle yap sikma tatli canini canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?