Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canımm benim. Bunun şakasını yapanı Allaha havale ediyorum. İnsanların hassas olması lazım. 3 yıllık evliyim ve çocuk düşünmedim çalıştığım için. Ne kayınvalidem ne bir başkası çocuk yok m var mı diye 1 kere sormadı. Şuan 4/5 aydır deniyoruz. Herşeyin zamanı var. Bu boş kafalılar bunu anlamıyor. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin. Sende içini ferah tut, kimseye cevap vermek zorunda değilsin.

sagol canım haklısın cevap vermek zorunda değilim ama sordukları sorular beni üzüyor ondan dolayı yıpranıyorum

inşallah çıkar canım mutlu haberinle seviniriz sonuç ne zaman çıkacak

Canlar benim de yarin kontrol var sağ kasigimda 2-3 gündür ağrı var inşallah yumurtlamisimdir :))) Valla çok heyecanliyim artik geri sayıma başlamak istiyorum ama daha 11gun var reglime dualarinizi eksik etmeyin

Kızlar size bişi sorucam ben pzt yani adetin 5. Günü başladım ya bu klomen e . İlişkiyi gün aşırı bugünden başlasam mı acaba Cumartesi kontrol e gel dedi

test sonuçlarım çıktı bata 7 gün tabii ki bhcq 0.02 negatif ama bugün reglimin 21.günü dr progesteron istemişti 8.94 çıktı..5 in üstü iyi kabul ediyoruz diyorlardı daha önceden..dr yarın görüşecek benimle..bu konuda tecrübesi oaln var mı?

Ne düşüncesiz insanlar var Allahım ne çirkin söylemler bunlar. Canım sitres iyi gelmiyor hamile kalmak isteyen kadınlara. Canını sıkan ve patavatsızlık yapan insanlar ile görüşmeme imkanın var ise görüşme, kafan rahat olur

Bende öyle yapmaya çalışıyorum canım ama işte bayram var bakalım ne olacak

inşallah çıkar canım mutlu haberinle seviniriz sonuç ne zaman çıkacak
test sonuçlarım çıktı bata 7 gün tabii ki bhcq 0.02 negatif ama bugün reglimin 21.günü dr progesteron istemişti 8.94 çıktı..5 in üstü iyi kabul ediyoruz diyorlardı daha önceden..dr yarın görüşecek benimle..bu konuda tecrübesi oaln var mı?

maalesef bilgim yok canım seninde dediğin gibi cok erken daha çıkması için bayram şekeri olur inşallah size

Yumurtan çatlamış demek cnm benim 17. gün 5.47 çıkmıştı iki gün önce çatlar demişti doktor zaten kanda doğruladı.

Ne zor bir surecmis içinde bebek yok ama normal mi ki
canım 1.4 cm içinde bebek nasıl olsundu :) tabii normal merak etme çok yakında fasulyeciğini göreceksin :) hatta sonra nasılda pıt pıt atıyor o minnak şeyin kalbi inanamayacaksın :)

bir sürü ağlattın beni sağol kuzum
ahh canım kıyamam :) sende beni duygulandırdın şimdi..dilerim Allahtan sağlıkla bebeğini kucağına al..ultrasonda ilk kalp atışını görünce ağlarken beni de hatırlarsın dua ile inş..tanışmadan çok akıllı bir anne olacağının farkındayım bebeğinle yüzünüz ailecek hep gülsün başta size tüm vatana insanlığa hayırlı bir evlat olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…