- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.861
bana da bana da lutfeennnYakındır sana da dememe bekle şurada bir beş gün dahakendimi gerçekten berbat hissediyorum bulantı çok fena ama elhamdulillah ..
amininanıyorum tabiki rabbim istesin yeterki yoktan yine var eder ama niye bizi bununla sınıyor anlamıyorum rabbim kimseye evlat hasreti yaşatmasın hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin bize
Canım senin bir tane oldugu için sıkıntı değil ama benimki olmadığı için kısırmisin yoksa şakasını bile duydum sen düşün artık herkese istemiyorum diyorum ama inanmıyorlar artık iyiliğime söylemiş gibi yapıp rencide eder gibi sözler söylüyorlar
aynen canımamin
herkesin bir sınavı var iste canim
sagol canım haklısın cevap vermek zorunda değilim ama sordukları sorular beni üzüyor ondan dolayı yıpranıyorumCanımm benim. Bunun şakasını yapanı Allaha havale ediyorum. İnsanların hassas olması lazım. 3 yıllık evliyim ve çocuk düşünmedim çalıştığım için. Ne kayınvalidem ne bir başkası çocuk yok m var mı diye 1 kere sormadı. Şuan 4/5 aydır deniyoruz. Herşeyin zamanı var. Bu boş kafalılar bunu anlamıyor. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin. Sende içini ferah tut, kimseye cevap vermek zorunda değilsin.
inşallah çıkar canım mutlu haberinle seviniriz sonuç ne zaman çıkacakgünaydın kızlar bata 7 günüm kaldı..bence belirtim de yok bu sefer..ama içimde acap bir umut var bu ay için..az evvel dr un istediği progesteronu verirken araya bhcq de sıkıştırdımçıkar mı çıkmaz ama nedense bir umut dayanamadım :)
Çatlatma iğnesi mi oldun canım sende?Bende de oyle çıkmıştı evet .
Ne düşüncesiz insanlar var AllahımCanım senin bir tane oldugu için sıkıntı değil ama benimki olmadığı için kısırmisin yoksa şakasını bile duydum sen düşün artık herkese istemiyorum diyorum ama inanmıyorlar artık iyiliğime söylemiş gibi yapıp rencide eder gibi sözler söylüyorlar
Bende öyle yapmaya çalışıyorum canım ama işte bayram var bakalım ne olacakNe düşüncesiz insanlar var Allahımne çirkin söylemler bunlar. Canım sitres iyi gelmiyor hamile kalmak isteyen kadınlara. Canını sıkan ve patavatsızlık yapan insanlar ile görüşmeme imkanın var ise görüşme, kafan rahat olur
test sonuçlarım çıktı bata 7 gün tabii ki bhcq 0.02 negatif ama bugün reglimin 21.günü dr progesteron istemişti 8.94 çıktı..5 in üstü iyi kabul ediyoruz diyorlardı daha önceden..dr yarın görüşecek benimle..bu konuda tecrübesi oaln var mı?inşallah çıkar canım mutlu haberinle seviniriz sonuç ne zaman çıkacak
maalesef bilgim yok canım seninde dediğin gibi cok erken daha çıkması için bayram şekeri olur inşallah sizetest sonuçlarım çıktı bata 7 gün tabii ki bhcq 0.02 negatif ama bugün reglimin 21.günü dr progesteron istemişti 8.94 çıktı..5 in üstü iyi kabul ediyoruz diyorlardı daha önceden..dr yarın görüşecek benimle..bu konuda tecrübesi oaln var mı?
Yumurtan çatlamış demek cnm benim 17. gün 5.47 çıkmıştı iki gün önce çatlar demişti doktor zaten kanda doğruladı.test sonuçlarım çıktı bata 7 gün tabii ki bhcq 0.02 negatif ama bugün reglimin 21.günü dr progesteron istemişti 8.94 çıktı..5 in üstü iyi kabul ediyoruz diyorlardı daha önceden..dr yarın görüşecek benimle..bu konuda tecrübesi oaln var mı?
Canim 5+6 kese 14 mm nasıl ?Ne düşüncesiz insanlar var Allahımne çirkin söylemler bunlar. Canım sitres iyi gelmiyor hamile kalmak isteyen kadınlara. Canını sıkan ve patavatsızlık yapan insanlar ile görüşmeme imkanın var ise görüşme, kafan rahat olur
canım 1.4 cm içinde bebek nasıl olsundu :) tabii normal merak etme çok yakında fasulyeciğini göreceksin :) hatta sonra nasılda pıt pıt atıyor o minnak şeyin kalbi inanamayacaksın :)Ne zor bir surecmis içinde bebek yok ama normal mi ki
canım 1.4 cm içinde bebek nasıl olsundu :) tabii normal merak etme çok yakında fasulyeciğini göreceksin :) hatta sonra nasılda pıt pıt atıyor o minnak şeyin kalbi inanamayacaksın :)
ahh canım kıyamam :) sende beni duygulandırdın şimdi..dilerim Allahtan sağlıkla bebeğini kucağına al..ultrasonda ilk kalp atışını görünce ağlarken beni de hatırlarsın dua ile inş..tanışmadan çok akıllı bir anne olacağının farkındayım bebeğinle yüzünüz ailecek hep gülsün başta size tüm vatana insanlığa hayırlı bir evlat olsun!bir sürü ağlattın beni sağol kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?