- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.881
Daha o konuya biz gelemedik ama iyidir tabii ki annesi. Daha minnak bir noktacık oCanim 5+6 kese 14 mm nasıl ?
Canım senin bir tane oldugu için sıkıntı değil ama benimki olmadığı için kısırmisin yoksa şakasını bile duydum sen düşün artık herkese istemiyorum diyorum ama inanmıyorlar artık iyiliğime söylemiş gibi yapıp rencide eder gibi sözler söylüyorlar
yok canım ben öyle de diyemiyorum durmadan istemiyoruz diye bahanelere sığınıyorum artık ona da inanmıyorlarAy canim kıyamam. Neden kendini üzüyorsun ki? Biz daha bebek düşünmüyorsun eşimin babaannesi bana "adam yok mu hala" dedi. Bebek soruyor yanı. Dedim ki torununa sor adamı, az çalışıyor ki herkes vardı. Başka da bir şey duymadım.
ahh canım kıyamam :) sende beni duygulandırdın şimdi..dilerim Allahtan sağlıkla bebeğini kucağına al..ultrasonda ilk kalp atışını görünce ağlarken beni de hatırlarsın dua ile inş..tanışmadan çok akıllı bir anne olacağının farkındayım bebeğinle yüzünüz ailecek hep gülsün başta size tüm vatana insanlığa hayırlı bir evlat olsun!
Allah Allah neden böyle oldu acaba anlamıyorum. Kist var mıydı sende ? Acile gitsen mi ?Kizlar batima daha 4 gun vardi dun alttan muayene oldum ya az once cok kotu kanamam basladi ve adetimdeki gibi koyu degil su gibi akiyor sizce neden böyle oldu
Yok temiz dedi ama bir tane yara ve akinti var diye smear almisti canim cok yanmıştı gün boyuAllah Allah neden böyle oldu acaba anlamıyorum. Kist var mıydı sende ? Acile gitsen mi ?
Yaradan kaynaklandı muhtemelen sonuçların ne zaman çıkar ? O yara neyden kaynaklı ? Sonuca göre söyleyecek tabi .Yok temiz dedi ama bir tane yara ve akinti var diye smear almisti canim cok yanmıştı gün boyu
Sonuc haftaya çıkacak moralim bozuldu. Sizce esimin degerleri cabalarimla duzelir mi direk tup dedi adam anlamadim.Daha onceki iki dr degerleri yukseltip normal gebelik bekleyeceğiz demisti biz tatmin olmadik cok bilgi vermemislerdi cunkuYaradan kaynaklandı muhtemelen sonuçların ne zaman çıkar ? O yara neyden kaynaklı ? Sonuca göre söyleyecek tabi .
Canim 5+6 kese 14 mm nasıl ?
canim gecmis olsun benim esimin degerini de biliyorsun tup filan gerekmedi sen iyi ol da baska bir doktora da danisin bence.Sonuc haftaya çıkacak moralim bozuldu. Sizce esimin degerleri cabalarimla duzelir mi direk tup dedi adam anlamadim.Daha onceki iki dr degerleri yukseltip normal gebelik bekleyeceğiz demisti biz tatmin olmadik cok bilgi vermemislerdi cunku
Sagol canim su dna hasar testi çıksın baska dr a da gidecegiz insallah 4.dr olacak insallah hasar cikmaz da zaten morfoloji yetiyor bir basinacanim gecmis olsun benim esimin degerini de biliyorsun tup filan gerekmedi sen iyi ol da baska bir doktora da danisin bence.
bende yaptim bitirdim bu gece cuma gecesi istersen bu gece 2 rekat namaz kil basla canimKizlar sonunda igne tedavisi yapacak ozel bir dokyor buldum hep klomen veriyorlardi 5 ay oldu hamile kalamadim bakalim adet olunca 2. Gunu gidicem ve igne tedavisine baslancak menogen yada gonal f ayyy cok heyecanlandim artik yavas yavas bebise yaklastigimi hissediyorum allahimin izniyle olcak insallah bide fatiha tespihine basliycam yapan nasil yapti ne gun basladi yazabilirmi canlar
Canım 5+0 görmüştüm keseyi ben muhtemel hcg artışına göre gittim ilk gördüğümde ağladım zaten sürekli ağlıyorum .. Eve gidene kadar aktı öylece .. Bugün büyümüş mu diye bakmak istedi doktor .. Doktorun alttan muayene edecekse 4+2 gibi gidebilirsin bence . Hcg artışına bak sen ona göre gidersin 1500 değerinde alttan mutlaka gorunmeli karından da en geç 5000 .. Ama benimki 2500- 3000 göründü .ay gordunuz mu keseyiii cok mutlu oldum canim neler hissettin ya cok heyecanliiiii daha icindeki bebegi gormek icin erken ya 7. hafta civari genelde kalp atisi duyuluyor bildigim. bir asamayi daha gectiniz bebisinle tebrik ederiimAllah kalp atisini da duymayi nasip etsin en kisa zamanda.
doktora ilk gidisin mi canim? 5+6ya kadar beklemeyi kendin mi sectin doktor mu dedi? benim asiri erken daha biliyorsun 3+2 daha. napsam doktora gitsem mi yoksa beta artisini mi takip etsem sadece ne dersin? daha gitmedim doktora hic.
morfolojiyi onemsemeyen hareket ve sayi daha onemli diyen doktorlar duyuyordum yani en guzeli iyice arastirip gercekten iyi bi doktora danismak. en kisa zamanda bulursunuz insallah. ojemli olan sakin kalip birbirinize destek vermeniz.. bunlar da gececekSagol canim su dna hasar testi çıksın baska dr a da gidecegiz insallah 4.dr olacak insallah hasar cikmaz da zaten morfoloji yetiyor bir basina
sagol canim en guzeli suan artisi takip edip beklemek o halde. tesekkur ederiimmm mutluluk gozyaslarin hep devam etsinCanım 5+0 görmüştüm keseyi ben muhtemel hcg artışına göre gittim ilk gördüğümde ağladım zaten sürekli ağlıyorum .. Eve gidene kadar aktı öylece .. Bugün büyümüş mu diye bakmak istedi doktor .. Doktorun alttan muayene edecekse 4+2 gibi gidebilirsin bence . Hcg artışına bak sen ona göre gidersin 1500 değerinde alttan mutlaka gorunmeli karından da en geç 5000 .. Ama benimki 2500- 3000 göründü .
Bak bence sen değerleri internet ortamında doktorlara da gönderip yorumlarını alabilirsin. Telefon üzeri konuşma da yapabilirsin. Ama eşine fazla belli etme istersen. Erkekler daha hassas. Ve şuan zaten yeterince gergin ve üzgün hissediyordur bence. Olmazsa da bebek düşüncesine biraz ara verirsiniz. Çok sıkıntıya girmeyin yani şuan ilişkinizi sadece bebek üzerine sınırlandırmak doğru olmaz birde sanırım çok uzun zamandır da evli değilsiniz. Ve yaşınız da öyle çok büyük değil. Bebeğin olabilmesi için eşinin moralinin de yükselmesi lazım .Sagol canim su dna hasar testi çıksın baska dr a da gidecegiz insallah 4.dr olacak insallah hasar cikmaz da zaten morfoloji yetiyor bir basina
morfolojiyi onemsemeyen hareket ve sayi daha onemli diyen doktorlar duyuyordum yani en guzeli iyice arastirip gercekten iyi bi doktora danismak. en kisa zamanda bulursunuz insallah. ojemli olan sakin kalip birbirinize destek vermeniz.. bunlar da gececek
morfolojiyi onemsemeyen hareket ve sayi daha onemli diyen doktorlar duyuyordum yani en guzeli iyice arastirip gercekten iyi bi doktora danismak. en kisa zamanda bulursunuz insallah. ojemli olan sakin kalip birbirinize destek vermeniz.. bunlar da gececek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?