Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar sonunda igne tedavisi yapacak ozel bir dokyor buldum hep klomen veriyorlardi 5 ay oldu hamile kalamadim bakalim adet olunca 2. Gunu gidicem ve igne tedavisine baslancak menogen yada gonal f ayyy cok heyecanlandim artik yavas yavas bebise yaklastigimi hissediyorum allahimin izniyle olcak insallah bide fatiha tespihine basliycam yapan nasil yapti ne gun basladi yazabilirmi canlar

Ay canim kıyamam. Neden kendini üzüyorsun ki? Biz daha bebek düşünmüyorsun eşimin babaannesi bana "adam yok mu hala" dedi. Bebek soruyor yanı. Dedim ki torununa sor adamı, az çalışıyor ki herkes vardı. Başka da bir şey duymadım.

yok canım ben öyle de diyemiyorum durmadan istemiyoruz diye bahanelere sığınıyorum artık ona da inanmıyorlar

Varya salya sümük beni ne hale getirdin. Aminnnnn canım amin inşallah . Rabbim tüm isteyenlere en başta da kk daki canlarima versin minik mucizelerini.
Böyle güzel teselli ettiğin için teşekkür ederim. Rabbim razı olsun

Kizlar batima daha 4 gun vardi dun alttan muayene oldum ya az once cok kotu kanamam basladi ve adetimdeki gibi koyu degil su gibi akiyor sizce neden böyle oldu

Yaradan kaynaklandı muhtemelen sonuçların ne zaman çıkar ? O yara neyden kaynaklı ? Sonuca göre söyleyecek tabi .
Sonuc haftaya çıkacak moralim bozuldu. Sizce esimin degerleri cabalarimla duzelir mi direk tup dedi adam anlamadim.Daha onceki iki dr degerleri yukseltip normal gebelik bekleyeceğiz demisti biz tatmin olmadik cok bilgi vermemislerdi cunku

Canim 5+6 kese 14 mm nasıl ?

ay gordunuz mu keseyiii cok mutlu oldum canim neler hissettin ya cok heyecanliiiii daha icindeki bebegi gormek icin erken ya 7. hafta civari genelde kalp atisi duyuluyor bildigim. bir asamayi daha gectiniz bebisinle tebrik ederiim Allah kalp atisini da duymayi nasip etsin en kisa zamanda.

doktora ilk gidisin mi canim? 5+6ya kadar beklemeyi kendin mi sectin doktor mu dedi? benim asiri erken daha biliyorsun 3+2 daha. napsam doktora gitsem mi yoksa beta artisini mi takip etsem sadece ne dersin? daha gitmedim doktora hic.

Sonuc haftaya çıkacak moralim bozuldu. Sizce esimin degerleri cabalarimla duzelir mi direk tup dedi adam anlamadim.Daha onceki iki dr degerleri yukseltip normal gebelik bekleyeceğiz demisti biz tatmin olmadik cok bilgi vermemislerdi cunku
canim gecmis olsun benim esimin degerini de biliyorsun tup filan gerekmedi sen iyi ol da baska bir doktora da danisin bence.

canim gecmis olsun benim esimin degerini de biliyorsun tup filan gerekmedi sen iyi ol da baska bir doktora da danisin bence.
Sagol canim su dna hasar testi çıksın baska dr a da gidecegiz insallah 4.dr olacak insallah hasar cikmaz da zaten morfoloji yetiyor bir basina

bende yaptim bitirdim bu gece cuma gecesi istersen bu gece 2 rekat namaz kil basla canim

Canım 5+0 görmüştüm keseyi ben muhtemel hcg artışına göre gittim ilk gördüğümde ağladım zaten sürekli ağlıyorum .. Eve gidene kadar aktı öylece .. Bugün büyümüş mu diye bakmak istedi doktor .. Doktorun alttan muayene edecekse 4+2 gibi gidebilirsin bence . Hcg artışına bak sen ona göre gidersin 1500 değerinde alttan mutlaka gorunmeli karından da en geç 5000 .. Ama benimki 2500- 3000 göründü .

Sagol canim su dna hasar testi çıksın baska dr a da gidecegiz insallah 4.dr olacak insallah hasar cikmaz da zaten morfoloji yetiyor bir basina
morfolojiyi onemsemeyen hareket ve sayi daha onemli diyen doktorlar duyuyordum yani en guzeli iyice arastirip gercekten iyi bi doktora danismak. en kisa zamanda bulursunuz insallah. ojemli olan sakin kalip birbirinize destek vermeniz.. bunlar da gececek

sagol canim en guzeli suan artisi takip edip beklemek o halde. tesekkur ederiimmm mutluluk gozyaslarin hep devam etsin

Bak bence sen değerleri internet ortamında doktorlara da gönderip yorumlarını alabilirsin. Telefon üzeri konuşma da yapabilirsin. Ama eşine fazla belli etme istersen. Erkekler daha hassas. Ve şuan zaten yeterince gergin ve üzgün hissediyordur bence. Olmazsa da bebek düşüncesine biraz ara verirsiniz. Çok sıkıntıya girmeyin yani şuan ilişkinizi sadece bebek üzerine sınırlandırmak doğru olmaz birde sanırım çok uzun zamandır da evli değilsiniz. Ve yaşınız da öyle çok büyük değil. Bebeğin olabilmesi için eşinin moralinin de yükselmesi lazım .

Insallah canim Allah iyi dr larla ksrsilastirsin iyi sonuclar alalim Allah in izniyle

Afilim92 canim bu arakdasin dedigi dogru gecenlerde esim tahlil yaptirdi üroloji doktoruna girdim tahlilde morfolojide yoktu goremedim ben doktor rapora bakti bana dediki biz bu tahlillerde sayiya ve hiza bakariz onlarsa normal cikmis zaten gebelige engel yok gibi gorunuyro dedi hiç morfoloji lafi etmedi kagittada morfoloji yok umittsiz olma bence keci boynuzu pekmezi icsin bolca iloskilerden oncede turk kahvesi icilmeside iyiymis spermleri harekete geciriyormus burda okudim gelecek ay denicem bu ayda olmaz umudim yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…