- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.901
Dun Kaan Aydos a attim sonucları eylul ayinda dönüş yapacakmis gerekirse ona da gideriz yeter ki olsun.Kasimda 2 yil olcak ama bu kıştan beri istiyoruz.Panik yapıp acele etmemin sebebi hafif varikosel baslangici var o ilerlemeden hamile kalabilmek istiyorum degilse ameliyat gerekiyor onda daBak bence sen değerleri internet ortamında doktorlara da gönderip yorumlarını alabilirsin. Telefon üzeri konuşma da yapabilirsin. Ama eşine fazla belli etme istersen. Erkekler daha hassas. Ve şuan zaten yeterince gergin ve üzgün hissediyordur bence. Olmazsa da bebek düşüncesine biraz ara verirsiniz. Çok sıkıntıya girmeyin yani şuan ilişkinizi sadece bebek üzerine sınırlandırmak doğru olmaz birde sanırım çok uzun zamandır da evli değilsiniz. Ve yaşınız da öyle çok büyük değil. Bebeğin olabilmesi için eşinin moralinin de yükselmesi lazım .
Insallah canim hareket artsa belki olur yine Preseed jel almayi düşünüyorum gelecek ay .Enjektör yontemi duydunuz mu oyle hamile kalanlari okudum burda acaba denesem mi ?Afilim92 canim bu arakdasin dedigi dogru gecenlerde esim tahlil yaptirdi üroloji doktoruna girdim tahlilde morfolojide yoktu goremedim ben doktor rapora bakti bana dediki biz bu tahlillerde sayiya ve hiza bakariz onlarsa normal cikmis zaten gebelige engel yok gibi gorunuyro dedi hiç morfoloji lafi etmedi kagittada morfoloji yok umittsiz olma bence keci boynuzu pekmezi icsin bolca iloskilerden oncede turk kahvesi icilmeside iyiymis spermleri harekete geciriyormus burda okudim gelecek ay denicem bu ayda olmaz umudim yok zaten
Hayır deneme çok saçma buluyorum onu . Hamile kalanların hamile kalma sebebini de ona bağlamiyorum açıkçası. Preseed , birde Güzelce yedir içir düzenli olarak tamamdır.Insallah canim hareket artsa belki olur yine Preseed jel almayi düşünüyorum gelecek ay .Enjektör yontemi duydunuz mu oyle hamile kalanlari okudum burda acaba denesem mi ?
Evet haklisin canim en azindan son care de olsa düşünebilecegimiz bir yontem var. Ama hemen kalkismak istemiyoruz su an maddi olarak da imkanımız yok zaten hem de yıpratıcı bir süreç zaten cok yakinda ise başlayacağım. Bir de baska okula tayin istedim ogrencilerim nasil olacak bilmiyorum agir olabilir .O yuzden de cesaret edemiyorum bazen ogrenciler sinir krizi gecirip bize yürüyorlar zaptedemiyoruz.Bilemiyorum kafamda deli sorularBirde afilim sen kimyasal gebelik de yaşadın lütfen birazcık rahatlamaya çalış . Biliyorum söylemesi kolay. Ama şahsen doktorların seni tüpe yönlendirmesini mantıklı bulmuyorum. Ama yine söylüyorum tüp bebek de büyük bir nimet parası olana ve beklemek istemeyene hızlı çözüm bence. Zamandan tasarruf. Önemli olan sonuç
Genelde vaji olanlae uyguluyor bana da sacma geldi ama ya tutarsa demekten de kendimi alikoyamiyorumHayır deneme çok saçma buluyorum onu . Hamile kalanların hamile kalma sebebini de ona bağlamiyorum açıkçası. Preseed , birde Güzelce yedir içir düzenli olarak tamamdır.
Aşılama yaparsın daha mantıklı . En azından spermler santrifüj den geçiriliyor en kalitelisi ve saglamlari enjekte ediliyor rahime ve devlet hastanesi bunu yapıyor . Aşılamada özel devlet vs önemli değil ayriyeten. Bunu bir düşünebilirsiniz istersen. Böylelikle kimyasal gebelik, düşük riski de düşüyor tabi ki.Genelde vaji olanlae uyguluyor bana da sacma geldi ama ya tutarsa demekten de kendimi alikoyamiyorum
Bir kac ay daha deneyip olmazsa basvurabiliriz canim spermler 3 ayda yenileniyor ya 5 aydir tedavi oluyor esim onla avunuyorum belmi.arti 3 sonra duzelir diyeAşılama yaparsın daha mantıklı . En azından spermler santrifüj den geçiriliyor en kalitelisi ve saglamlari enjekte ediliyor rahime ve devlet hastanesi bunu yapıyor . Aşılamada özel devlet vs önemli değil ayriyeten. Bunu bir düşünebilirsiniz istersen. Böylelikle kimyasal gebelik, düşük riski de düşüyor tabi ki.
bende okudum bence dene ne kaybedesin ki preseed de kullanInsallah canim hareket artsa belki olur yine Preseed jel almayi düşünüyorum gelecek ay .Enjektör yontemi duydunuz mu oyle hamile kalanlari okudum burda acaba denesem mi ?
Preseed i internet uzerinden mi alsam eczanelerde bulunabilir mibende okudum bence dene ne kaybedesin ki preseed de kullan
Canım 5+0 görmüştüm keseyi ben muhtemel hcg artışına göre gittim ilk gördüğümde ağladım zaten sürekli ağlıyorum .. Eve gidene kadar aktı öylece .. Bugün büyümüş mu diye bakmak istedi doktor .. Doktorun alttan muayene edecekse 4+2 gibi gidebilirsin bence . Hcg artışına bak sen ona göre gidersin 1500 değerinde alttan mutlaka gorunmeli karından da en geç 5000 .. Ama benimki 2500- 3000 göründü .
hic kullanmadim bilmiyorum ama kullananlari cok duydum canimPreseed i internet uzerinden mi alsam eczanelerde bulunabilir mi
ben internetten aldim canim. g... gidi.. adli siteden. eczanede bulsam ordan alirdim ama bulamadim oyle.Preseed i internet uzerinden mi alsam eczanelerde bulunabilir mi
Tmm canim ben de ovulasyon testi alcam ordan ikisini ayni anda getirtirim insallahben internetten aldim canim. g... gidi.. adli siteden. eczanede bulsam ordan alirdim ama bulamadim oyle.
Bebek yok mu? Ben ilk gebelikte senden 1 gün sonra yani tam 6+0 da kalp atımını görmüştüm. Bunda yarın gideceğim. Kese mm iyi bildiğim kadarı ile. Doktor ne dedi?Ne zor bir surecmis içinde bebek yok ama normal mi ki
Hiçbir şey demedi on gün sonra kalp atışını gel dinleyelim dedi. 21 mm ne olduğu zaman duyulurmus . Karından baktığı için mı öyle acaba ? Vajinalde çok erken duyulduğunu biliyorum .Bebek yok mu? Ben ilk gebelikte senden 1 gün sonra yani tam 6+0 da kalp atımını görmüştüm. Bunda yarın gideceğim. Kese mm iyi bildiğim kadarı ile. Doktor ne dedi?
Heeee öyle desene :) tabisi o yüzden annesi. Ben vajinalden detaylı baktırmıştım o zamanlar. Fark ediyor karın ve vajinal sende biliyorsunHiçbir şey demedi on gün sonra kalp atışını gel dinleyelim dedi. 21 mm ne olduğu zaman duyulurmus . Karından baktığı için mı öyle acaba ? Vajinalde çok erken duyulduğunu biliyorum .
Hayırlı sonuçlarını bekliyruz tatlımKızlar dayanamadım kan verdim sonucu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?