Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dun Kaan Aydos a attim sonucları eylul ayinda dönüş yapacakmis gerekirse ona da gideriz yeter ki olsun.Kasimda 2 yil olcak ama bu kıştan beri istiyoruz.Panik yapıp acele etmemin sebebi hafif varikosel baslangici var o ilerlemeden hamile kalabilmek istiyorum degilse ameliyat gerekiyor onda da

Birde afilim sen kimyasal gebelik de yaşadın lütfen birazcık rahatlamaya çalış . Biliyorum söylemesi kolay. Ama şahsen doktorların seni tüpe yönlendirmesini mantıklı bulmuyorum. Ama yine söylüyorum tüp bebek de büyük bir nimet parası olana ve beklemek istemeyene hızlı çözüm bence. Zamandan tasarruf. Önemli olan sonuç

Insallah canim hareket artsa belki olur yine Preseed jel almayi düşünüyorum gelecek ay .Enjektör yontemi duydunuz mu oyle hamile kalanlari okudum burda acaba denesem mi ?

Insallah canim hareket artsa belki olur yine Preseed jel almayi düşünüyorum gelecek ay .Enjektör yontemi duydunuz mu oyle hamile kalanlari okudum burda acaba denesem mi ?
Hayır deneme çok saçma buluyorum onu . Hamile kalanların hamile kalma sebebini de ona bağlamiyorum açıkçası. Preseed , birde Güzelce yedir içir düzenli olarak tamamdır.

Evet haklisin canim en azindan son care de olsa düşünebilecegimiz bir yontem var. Ama hemen kalkismak istemiyoruz su an maddi olarak da imkanımız yok zaten hem de yıpratıcı bir süreç zaten cok yakinda ise başlayacağım. Bir de baska okula tayin istedim ogrencilerim nasil olacak bilmiyorum agir olabilir .O yuzden de cesaret edemiyorum bazen ogrenciler sinir krizi gecirip bize yürüyorlar zaptedemiyoruz.Bilemiyorum kafamda deli sorular

Hayır deneme çok saçma buluyorum onu . Hamile kalanların hamile kalma sebebini de ona bağlamiyorum açıkçası. Preseed , birde Güzelce yedir içir düzenli olarak tamamdır.
Genelde vaji olanlae uyguluyor bana da sacma geldi ama ya tutarsa demekten de kendimi alikoyamiyorum

Genelde vaji olanlae uyguluyor bana da sacma geldi ama ya tutarsa demekten de kendimi alikoyamiyorum
Aşılama yaparsın daha mantıklı . En azından spermler santrifüj den geçiriliyor en kalitelisi ve saglamlari enjekte ediliyor rahime ve devlet hastanesi bunu yapıyor . Aşılamada özel devlet vs önemli değil ayriyeten. Bunu bir düşünebilirsiniz istersen. Böylelikle kimyasal gebelik, düşük riski de düşüyor tabi ki.

Bir kac ay daha deneyip olmazsa basvurabiliriz canim spermler 3 ayda yenileniyor ya 5 aydir tedavi oluyor esim onla avunuyorum belmi.arti 3 sonra duzelir diye

oyy minik kuzumun kesesimi varmis Rabbim hep mutluluktan aglatsin canim bnim

Bebek yok mu? Ben ilk gebelikte senden 1 gün sonra yani tam 6+0 da kalp atımını görmüştüm. Bunda yarın gideceğim. Kese mm iyi bildiğim kadarı ile. Doktor ne dedi?
Hiçbir şey demedi on gün sonra kalp atışını gel dinleyelim dedi. 21 mm ne olduğu zaman duyulurmus . Karından baktığı için mı öyle acaba ? Vajinalde çok erken duyulduğunu biliyorum .

CherryBlossom90 canım yolc sac kesesi oluş mu ? Yani normal kesenin dışında küçük balon gibi oluyor. Herkeste farklı olabiliyor bu arada kimi 6. Haftada kimi 7. Haftada alıyor kalp atımını. Zaten anormal birşey olsa doktorun mutlaka söylerdi. Maşallah subanallah canım sırası ile kalp atımı, bebeğin minik el ve ayak tomurcuklanması vs derken cinsiyetini öğreneceğiz inşallah

Hiçbir şey demedi on gün sonra kalp atışını gel dinleyelim dedi. 21 mm ne olduğu zaman duyulurmus . Karından baktığı için mı öyle acaba ? Vajinalde çok erken duyulduğunu biliyorum .
Heeee öyle desene :) tabisi o yüzden annesi. Ben vajinalden detaylı baktırmıştım o zamanlar. Fark ediyor karın ve vajinal sende biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…