Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heeee öyle desene :) tabisi o yüzden annesi. Ben vajinalden detaylı baktırmıştım o zamanlar. Fark ediyor karın ve vajinal sende biliyorsun
Ege ama deli ediyorlar istememe rağmen bakmıyor ama boşuna niye böyle merakta kalayım yok sadece kese var başka hiçbir şey görünmüyor.
Amin kuzum inşallah her şeyi güzelce görürüz .. Sen güzel haberler ver alttan muayene edecek biri var şükür

Alttan neden etmiyorlar anlamıyorum. Alttan olsa belki küçükte olsa görünecek :) olsun sağlıklı olduklarını bilelim buda yeter :)

Alttan neden etmiyorlar anlamıyorum. Alttan olsa belki küçükte olsa görünecek :) olsun sağlıklı olduklarını bilelim buda yeter :)
Bunu bende kendime açıklayamiyorum malesef . Alttan bebeğin görünmesi gerekiyor zaten yani ben yarından itibaren yedinci hafta sayılmıyor muyum? 6+0.
Neyse hayırlısı endişe de ise yaramıyor artık nasibimizde ne varsa .. Yarın haber ver bize

Aynen yarından itibaren 7. Hafta içerisinde olacaksın. Tamam canım haber veririm sabahtan gideceğim zaten

gunaydin guzel anneler ve anne adaylari cumamiz bayram olsun bi yazi okudum paylasmak istiyorum

Bebeği olmayanlar Zilhicce ayının 3. Günü (yani bugün) Enbiya Süresinin 88-89-90-91.Ayetlerini okuyup Rabbimden Hayırlı evlat istesinler.

O gün evlat sahibi olmak isteyenlerin dualarının geri çevrilmediği belirtiliyor.

Bu Ayeti kerimler Rabbim Senden hayırlı salih ve sağlıklı bir evlat istiyorum diyerek salih bir niyet ile 3-7-21-41 veya 101 gibi tekli sayılar ile okunabilir.

Enbiya süresi 88-89-90-91 ayetler
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيَى وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًا وَكَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ
وَالَّتِي أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا فَنَفَخْنَا فِيهَا مِن رُّوحِنَا وَجَعَلْنَاهَا وَابْنَهَا آيَةً لِّلْعَالَمِينَ

Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).

Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).

Festecebnâ lehu, ve vehebnâ lehu yahyâ ve aslahnâ lehu zevcehu, innehum kânû yusâriûne fîl hayrâti ve yed’ûnenâ ragaben ve reheben, ve kânû lenâ hâşiîn(hâşiîne).

Velletî ahsanet fercehâ fe nefahnâ fîhâ min rûhinâ ve cealnâhâ vebnehâ âyeten lil âlemîn(âlemîne).

Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.
Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti.
Biz de onun duasını kabul ettik ve kendisine Yahya’yı bağışladık. Eşini de kendisi için, (doğurmaya) elverişli kıldık. Onlar gerçekten hayır işlerinde yarışırlar, (rahmetimizi) umarak ve (azabımızdan) korkarak bize dua ederlerdi. Onlar bize derin saygı duyan kimselerdi.
Irzını korumuş olan kadını da (Meryem’i de) hatırla. Ona ruhumuzdan üflemiştik. Kendisini de, oğlunu da âlemlere (kudretimizi gösteren) birer delil yapmıştık.

Kizlar gunaydin hayirli cumalar konu disi ama hepinizin kalbi temiz biliyorum o nedenle sizden dua isteyecegim 2 yil il merkezinden ilceye her gun git gel yaptim karda kista cok rezillikler yasadik...Dun evimin yakininda bir okula tayin istedim gittim gordum icim ısındı nedense oranin olmasini cok istiyorum .Oranin hakkimda hayirli olmasi icin dua eder misiniz cumanin yuzu suyu hurmetine.Sonuclar aksam açıklanacak cok heyecanliyim yapayim bari zaman gecmiyor

Oy oy ne kadar özel bir durum canim Allah 2. Kez nasip etmiş. Inşallah bu defa saglikla kucagina almayı nasip etsin rabbimHiç strese sokmadan kendini sağlıkla geçir gebeliğini. Dualarimiz sizinle

ayy canim benim cok duygulandim Allahim hayirlisiyla nasip etsin mubarek gunde iyiyi dusun hep canim benim

ayy canim benim cok duygulandim Allahim hayirlisiyla nasip etsin mubarek gunde iyiyi dusun hep canim benim
Canımmm benim hepinizin kalbi o kadar temiz ki, bunu bildiğim için sadece sizlere söyledim :) Rabbim bebek için ellerini açan her kuluna anneliği nasip etsin

Yaaa masallah sen riskini dusunme beslenme kontrollerine dikkat et kendine surekli nas felak oku .Disari cikarken daha cok oku :) Allah in izniyle saglikla gelcekler sen iki melek annesi olcaksin ♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…