- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.921
Ege ama deli ediyorlar istememe rağmen bakmıyor ama boşuna niye böyle merakta kalayım yok sadece kese var başka hiçbir şey görünmüyor.Heeee öyle desene :) tabisi o yüzden annesi. Ben vajinalden detaylı baktırmıştım o zamanlar. Fark ediyor karın ve vajinal sende biliyorsun
Alttan neden etmiyorlar anlamıyorum. Alttan olsa belki küçükte olsa görünecek :) olsun sağlıklı olduklarını bilelim buda yeter :)Ege ama deli ediyorlar istememe rağmen bakmıyor ama boşuna niye böyle merakta kalayım yok sadece kese var başka hiçbir şey görünmüyor.
Amin kuzum inşallah her şeyi güzelce görürüz .. Sen güzel haberler ver alttan muayene edecek biri var şükür
Bunu bende kendime açıklayamiyorum malesef . Alttan bebeğin görünmesi gerekiyor zaten yani ben yarından itibaren yedinci hafta sayılmıyor muyum? 6+0.Alttan neden etmiyorlar anlamıyorum. Alttan olsa belki küçükte olsa görünecek :) olsun sağlıklı olduklarını bilelim buda yeter :)
0.1 canım negatifHayırlı sonuçlarını bekliyruz tatlım
0.1 canım negatifHayırlı sonuçlarını bekliyruz tatlım
Hayırlısı olsun canm ya çok üzme kendini desemde insan üzülüyor inşallah eylülde kavuşursun bebişine0.1 canım negatif
Kaçıncı gün ?0.1 canım negatif
Kısmet canım dediğin gibi rabbim nasip etmemiş bize demekki çok şükür her halimize demekten başka birşey gelmiyor elimizdenHayırlısı olsun canm ya çok üzme kendini desemde insan üzülüyor inşallah eylülde kavuşursun bebişine
Bay 27 ağustos canimKaçıncı gün ?
Sen bir değişiklik hissettin mı vücudunda ? Önceden olmayan şimdi olan ? Mesela ortalı adet ağrısı , göğüs hassasiyeti ?Bay 27 ağustos canim
Aynen yarından itibaren 7. Hafta içerisinde olacaksın. Tamam canım haber veririm sabahtan gideceğim zatenBunu bende kendime açıklayamiyorum malesef . Alttan bebeğin görünmesi gerekiyor zaten yani ben yarından itibaren yedinci hafta sayılmıyor muyum? 6+0.
Neyse hayırlısı endişe de ise yaramıyor artık nasibimizde ne varsa .. Yarın haber ver bize
Canım ben artık kendi hissettiklerime bile inanmıyorum hepsi vücudunun bana oyunu onun için hiç birseyi belirti saymiyorumSen bir değişiklik hissettin mı vücudunda ? Önceden olmayan şimdi olan ? Mesela ortalı adet ağrısı , göğüs hassasiyeti ?
Oy oy ne kadar özel bir durum canimCherryBlossom90 kızlar bugün doktora gittim ki ne öğreneyim :)
Tek kesede atan 2 minik kalpTeyzeleri çok dua edin bana ne olur. Bilen bilir ilk gebeliğimde düşük yaşadım onlarda ikizdi. Rabbim tekrar nasip etti ama tek yumurta ikizi çok riskli
Aminnn canım inşallah sağ Salim ikisi de doğarOy oy ne kadar özel bir durum canimAllah 2. Kez nasip etmiş. Inşallah bu defa saglikla kucagina almayı nasip etsin rabbim Hiç strese sokmadan kendini sağlıkla geçir gebeliğini. Dualarimiz sizinle
ayy canim benim cok duygulandim Allahim hayirlisiyla nasip etsin mubarek gunde iyiyi dusun hep canim benimCherryBlossom90 kızlar bugün doktora gittim ki ne öğreneyim :)
Tek kesede atan 2 minik kalpTeyzeleri çok dua edin bana ne olur. Bilen bilir ilk gebeliğimde düşük yaşadım onlarda ikizdi. Rabbim tekrar nasip etti ama tek yumurta ikizi çok riskli
Canımmm benim hepinizin kalbi o kadar temiz ki, bunu bildiğim için sadece sizlere söyledim :) Rabbim bebek için ellerini açan her kuluna anneliği nasip etsinayy canim benim cok duygulandim Allahim hayirlisiyla nasip etsin mubarek gunde iyiyi dusun hep canim benim
Yaaa masallah sen riskini dusunme beslenme kontrollerine dikkat et kendine surekli nas felak oku .Disari cikarken daha cok oku :) Allah in izniyle saglikla gelcekler sen iki melek annesi olcaksin ♡♡CherryBlossom90 kızlar bugün doktora gittim ki ne öğreneyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?