- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.941
Aminnnnn inşallahYaaa masallah sen riskini dusunme beslenme kontrollerine dikkat et kendine surekli nas felak oku .Disari cikarken daha cok oku :) Allah in izniyle saglikla gelcekler sen iki melek annesi olcaksin ♡♡
Canimsin yaaa dualarimizdasin stresten skntidan üzüntüden uzak dur en çok etkileyen bunlar cnm sağlıklı da beslendin mi tamamdır :)@CherryBlossom90 kızlar bugün doktora gittim ki ne öğreneyim :)
Tek kesede atan 2 minik kalpTeyzeleri çok dua edin bana ne olur. Bilen bilir ilk gebeliğimde düşük yaşadım onlarda ikizdi. Rabbim tekrar nasip etti ama tek yumurta ikizi çok riskli
Aminnnnn inşallahhem mutluluk hem hüzün var. İlk gebeliğim çirf yumurta idi bunlar tek yumurta ikizi. Risk çok fazla diye sevincimi yaşayamadım
Hayırlı ugurlu olsun canım ne güzel iki tane minicik melek sen beslenmene kendine dikkat et rabbim devamını getirir inşallah canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebisleri sen şimdi kötü şeyleri düşünmeyi bırak iki tane tatlişle nasıl uğraşacağına düşün@CherryBlossom90 kızlar bugün doktora gittim ki ne öğreneyim :)
Tek kesede atan 2 minik kalpTeyzeleri çok dua edin bana ne olur. Bilen bilir ilk gebeliğimde düşük yaşadım onlarda ikizdi. Rabbim tekrar nasip etti ama tek yumurta ikizi çok riskli
Yaa maşallah onlara ya çok sevindim ve cok duygulandimmm iki tane minik kuş geliyor@CherryBlossom90 kızlar bugün doktora gittim ki ne öğreneyim :)
Cinsiyetleri aynı mı oluyor tek yumurta da? :) Ah Allahım o güzel günleri nasip etseOyle dusunme ya iki prensesin olcak ya iki prensin ve dogduklarinda herkes karistircak ve sen gururla bunun ismi ... bunun ismi ... diyeceksin
Amin canımYaa maşallah onlara ya çok sevindim ve cok duygulandimmm iki tane minik kuş geliyorAllahim ikisini de sana bağışlasınn inşallah sağ salim al kucagina canim benim çok mutlu ol hep guzel seyler dusun cifte teyze olacagiz ne guzel
Ah sağlıkla doğsalar o zaman dert yanmaya başlarım size :)Hayırlı ugurlu olsun canım ne güzel iki tane minicik melek sen beslenmene kendine dikkat et rabbim devamını getirir inşallah canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebisleri sen şimdi kötü şeyleri düşünmeyi bırak iki tane tatlişle nasıl uğraşacağına düşün
Canım benim dualarınızı esirgemeyin bendenCanimsin yaaa dualarimizdasin stresten skntidan üzüntüden uzak dur en çok etkileyen bunlar cnm sağlıklı da beslendin mi tamamdır :)
Canimm malum olmuş sana kurban oldugum Allahim hissettiriyor işte annelik çok yüce ve inanilmaz ayricalikli hissettiren bir his olsa gerek maşallah sanaAmin canımbaksana benim profil fotomda ikiz :) Rabbim hissettirdi ama biliyor musun, doktor 10 gün önce tek bebek dediğinde, eşime ben ikiz hissediyorum demiştim :)
Inşallah canım benim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsunlar da yaramazlıklarini çekeriz elbetAh sağlıkla doğsalar o zaman dert yanmaya başlarım size :)
Evet canim ikisi tıpkısının aynisi olcak Allah in izni ile :)Cinsiyetleri aynı mı oluyor tek yumurta da? :) Ah Allahım o güzel günleri nasip etse
yaa hayirli olsun cok sevindiiim hislerin kuvvetli demek ki guzel anne saglicakla gelsinler beta artisin nasildi ikiz olunca baya yuksek oluyormus oyle miydi senin de Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsinAmin canımbaksana benim profil fotomda ikiz :) Rabbim hissettirdi ama biliyor musun, doktor 10 gün önce tek bebek dediğinde, eşime ben ikiz hissediyorum demiştim :)
Ay canim bebislerinede sanada kiyamam ne sanslisin yuregini ferah tut is guc hepsini bos ver su ilk 3 ayi atlat hayirlisiyla dikkat et kendine su an bi kendini birde bebislerini dusun hayirlisiyla kucagina alicaksin olumsuz hic bir sey dusunme biz zaten siz hamislerin her zaman duacisiyiz sizinle gulup sizinle agliyoruz rabbim hayirlisiyla dogurdugunuda gormeyi nasip etsin bize bizimde hamile kaldigimizi size yani buraya kocaman harflerle yazmayi nasip etsin tatlim rahat ol@CherryBlossom90 kızlar bugün doktora gittim ki ne öğreneyim :)
Ne güzel yazmışsın canım benim :) bizde bu topik ile çıktık yola ve uğurlu geldi bir çoğumuza. Hala ayrılamıyorum bu topikten, doktordan çıktım direkt kızlara gider gitmez yazayım dedim :) Rabbim güzel yüreğinizin ekmeğini versin size, önce göbişleriniz sonra kucaklarınız dolsun inşallahAy canim bebislerinede sanada kiyamam ne sanslisin yuregini ferah tut is guc hepsini bos ver su ilk 3 ayi atlat hayirlisiyla dikkat et kendine su an bi kendini birde bebislerini dusun hayirlisiyla kucagina alicaksin olumsuz hic bir sey dusunme biz zaten siz hamislerin her zaman duacisiyiz sizinle gulup sizinle agliyoruz rabbim hayirlisiyla dogurdugunuda gormeyi nasip etsin bize bizimde hamile kaldigimizi size yani buraya kocaman harflerle yazmayi nasip etsin tatlim rahat ol
Hamile kaldığımı test ile öğrendim ve 1 kere bile beta baktırmadım :) doktor ilk gittiğimde keseyi görünce gerek yok baktırmaya dedi :) ben adete 2 gün kala koyu çizgi ile öğrendim hamile olduğumu.yaa hayirli olsun cok sevindiiim hislerin kuvvetli demek ki guzel anne saglicakla gelsinler beta artisin nasildi ikiz olunca baya yuksek oluyormus oyle miydi senin de Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Maşallah kuzum güzel değerin :) normal yani bir sıkıntı yokKızlar battan bi gün snra yani iki gün önce kanda değerim 58 di bgün tekrar ettim 218 olmuş çok şükür artmış ama nerdeyse 4 katı szce normalmidir bu
Evet canim ikisi tıpkısının aynisi olcak Allah in izni ile :)
Çok çok çok sevindim canım hakikaten. Rabbim sağlıkl kucağına almayı nasip etsin. Sen hiç kafana bir şeyi takma her şey boş bu dünyada benim için en önemli şey sağlık birde tabi aile ve canım eşim. Çok güzel kucağına da alacaksın büyüteceksin bebişlerini de. Ya kızlar benimde eşim gitti onu çok seviyorum ya batım 5 eylül inşllah bende Canıma güzel haberi veririm çok istiyorum çok@CherryBlossom90 kızlar bugün doktora gittim ki ne öğreneyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?