Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haydi kizlar hamile kalamayan 17 kisi kalmisiz bu ayda sira bizdedir insallah 17 kisinin hepsi hamis olalum canlar ayyy cok tatliyiz benim bu ay olmaz biliyorum da gelecek ay siki caliscam yine insallah olcak

Aminnnn patlatırız umarım. Bata 11 gün kaldı benim inşallah bayrağı göğüsleriz
Ayniyiz canim senle benimde 11 gun kaldi ama ben degerlendiremedim yumurtlama haftasi sadece 2 kere birliktelik oldu 1 gun arayla adetin 14.cu gunu ve 16.ci gunu baskada yok tabi umutta yok eylul e hazirlik yapiyorum tatlim

kronikuykucu ne hissediyorsun ne var ne yok gecen de etiketledim seni ama gozunden kacti herhalde canim nasilsin
aa kusra bakma tatlim gormedim valla regl olcak sekilde tum belirtilerim karnim agriyo sagli sollu ama ilac kullandigim icin olacagim varsada olmuyorum.ilac bebek varsa tutunsun diye ya esime ddim zaten bebs yok olsa byle agrimaz ilaci birakim yok diyo ille ic diyo.mwcbur dr kontrolumu bekliyorum sali gununu yani

Anladim kuzum içmeye devam et bakalim ilacini hic belli olmaz bu işler doktorun ne sekilde onerdiyse aynen uygula bata az kaldi belki sali gunu bize hayirli haberler getirirsin

Anladim kuzum içmeye devam et bakalim ilacini hic belli olmaz bu işler doktorun ne sekilde onerdiyse aynen uygula bata az kaldi belki sali gunu bize hayirli haberler getirirsin
insAllah canim ama hic sanmiyorum hamilelik belirtisinde regl agrisi oluyo ama benimki mesela aksam ilac iciyorum.ya sabaha etkisi azaliyo agri regl agrisi gbi basliyo ilaci iciyorum geciyo.bebis agrisi olsa ilactan etkilenmez diye dusunuyorum kndimce tatlm insAllah olur ama sen nasilsin canim

Kizlar bata 7 gun kaldi benimde ama bu ay ilk defa cok gerginim umudum coktu ama bu progesteron degeri ile dr da cok umutlu konudmadi bugun imkansiz degil ama hic bekirtim yokken neden bu kadar umutlanmistim bu ay bilemyorum sadece histi galiba ama iyice kirildi artik noda esimde yanimda olmaya calisiyor galiba ama beni su anda kimse anlayamaz sadece sizler yani yasayanlar bilir! Dua edin bu kardesinize

Uzulme cnm eşine de izin ver destek olsun sana. Eşim beni anlamıyor ya da o üzülmuyor gibi gelirdi ama hepsi psikolojik, onlarda üzülüyorlar. İnş sevinirsiniz sizde.

İnşallah vardir da canim yaniliriz az kaldi bekleyelim bakalim.. Benim durumlar ayni ortali adet agrim var sari akintim cogaldi memitolar balon gibi oldu uçacağım yakında Ama her adetimde şişerler bel ağrım olur karnim agrir akintim olur o yüzden benim bebiş varsa da anlamam imkansiz gibi bisey cunku bu belirtilerin aynisini her ay yasiyorum:) Hislerime gelecek olursak adet olacagim hissi var daha da bisey hissetmiyorum tatlım

yok canim benim oyle ortali degil sagli sollu sagimda yumurta var solumda kist. sadece gobegimin altinda ara ara sanci oluyo. bugune kadar umutluydum ama suan hic olacagini dusunmuyorum ilaci icmeye de gicik oluyorum bosu bosuna reglimi erteliyorum suan bayramda ugras dur

Ayniyiz canim senle benimde 11 gun kaldi ama ben degerlendiremedim yumurtlama haftasi sadece 2 kere birliktelik oldu 1 gun arayla adetin 14.cu gunu ve 16.ci gunu baskada yok tabi umutta yok eylul e hazirlik yapiyorum tatlim
Hiç belli olmaz canım o işler Rabbim inşallah nasip eder bizlere de. Böyle dememek lazım ama raddemdeyim bu ay olmazsa yıkılıyorum ve kadın Doğuma değil psikiyatriste gidiyorum çünkü artık hiç bebeğim olmayacak diye depresif hale giriyorum inşallah bebeğimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…