- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.981
Sagol kuzum darisi gelmeyen batlarin sevincine insallahhadi gozun aydin canim benimmm
Allah razi olsun dua ile oldu buna inaniyorumGözün aydın canım hayırlı olsun. İnşallah kabul olur duaların. Dün senin için bende etmiştim
Amin canımÇok çok çok sevindim canım hakikaten. Rabbim sağlıkl kucağına almayı nasip etsin. Sen hiç kafana bir şeyi takma her şey boş bu dünyada benim için en önemli şey sağlık birde tabi aile ve canım eşim. Çok güzel kucağına da alacaksın büyüteceksin bebişlerini de. Ya kızlar benimde eşim gitti onu çok seviyorum ya batım 5 eylül inşllah bende Canıma güzel haberi veririm çok istiyorum çok
Hayırlı olsun taze Hamişş
Canım imkansız diye birşey yok, benim ilk düşen ikizler tek korunmasız ilişkide ve kaçarak oldu anlamışsındır :) o zaman ne takvim ne yumurtlama bilmiyordum. Hislerinizi yabana atmayın. Dualarımız seninleKizlar bata 7 gun kaldi benimde ama bu ay ilk defa cok gerginimumudum coktu ama bu progesteron degeri ile dr da cok umutlu konudmadi bugun imkansiz degil ama hic bekirtim yokken neden bu kadar umutlanmistim bu ay bilemyorum sadece histi galiba ama iyice kirildi artik noda esimde yanimda olmaya calisiyor galiba ama beni su anda kimse anlayamaz sadece sizler yani yasayanlar bilir! Dua edin bu kardesinize
Ayyy ne guzeeelll ALLAHIIIM SAG SALIM YAVRULARINLA KAVUSTURSUN INSAALLAHHCherryBlossom90 kızlar bugün doktora gittim ki ne öğreneyim :)
Tek kesede atan 2 minik kalpTeyzeleri çok dua edin bana ne olur. Bilen bilir ilk gebeliğimde düşük yaşadım onlarda ikizdi. Rabbim tekrar nasip etti ama tek yumurta ikizi çok riskli
Canım çok teşekkür ederimAyyy ne guzeeelll ALLAHIIIM SAG SALIM YAVRULARINLA KAVUSTURSUN INSAALLAHH
ben hep oglumda cok istiyordum ikiz ama nasipte yokmus gule gule dogur buyut canim caninida sikma
Canım ben predictor early ile öğrendim hep erken gebelik testi biraz pahalı ama netten sipariş ettiğinde uyguna geliyor. Adet tarihine az kalmış zaten. İlacı neden kullandığını anlamadım kuzum onun iç,n birşey diyemeyeceğim.gunaydin guzel anneler ve anne adaylari size bise danismak istiyorum.bat 28 agustos ve bildiginiz gibi sali dr randevum var.ilac ictigimden hamis olmasamda reglm ilac bittikten 3 gun snra oluyo.yarin idrar testi yapim yoksa ilaci birakim diyorum regl olacagimi biliyorum agrimda var cunku.bosuna ilac devam ediyorum bayramda kivrancam bu sefer regl geciktikce.sizce yarin varsa idrar testinde kesin cikarmi? bide bi markasi var mi iyi diyeceginiz hic yapmadmCherryBlossom90 Egem2709 Guguuu
ilaci bebek varsa tutunsun diye verdi canim.10 gun kullaniyosun.ama ilac bitince 3 gun snra adet olmustm bn daha evveldn kist icn vermisti.ilac 30 agustosta bitiyo ayin 2sinde falan olcam yani ilactan dolayi.bnde regl agrilari vs var olacaksamda olim ilacla bosuna bebek yksa ertelemim diyorum aslinda hep sey diyodum bebek oldugunu hissetgm zaman yapcam test diyodum saliya kadar bekleyemedim cunku ertelememek icinCanım ben predictor early ile öğrendim hep erken gebelik testi biraz pahalı ama netten sipariş ettiğinde uyguna geliyor. Adet tarihine az kalmış zaten. İlacı neden kullandığını anlamadım kuzum onun iç,n birşey diyemeyeceğim.
Yap sen testi zaten adete 2 gün Yok mu? Aklında soru kalmasın. Benim dediğim test varsa birşey gösteriyor erkendenilaci bebek varsa tutunsun diye verdi canim.10 gun kullaniyosun.ama ilac bitince 3 gun snra adet olmustm bn daha evveldn kist icn vermisti.ilac 30 agustosta bitiyo ayin 2sinde falan olcam yani ilactan dolayi.bnde regl agrilari vs var olacaksamda olim ilacla bosuna bebek yksa ertelemim diyorum aslinda hep sey diyodum bebek oldugunu hissetgm zaman yapcam test diyodum saliya kadar bekleyemedim cunku ertelememek icin
Canim sende haklisin bayrami agrilarinla gecirmek zor olacak senin icin. Testi yapabilirsin egemin de onerdigi gibi ben predictor kullandim erken gebelik testi 6 gün önceye kadar gosteriyor onlar. Eczaneden 18 tl civari aliyordum ben.Ama bazilarinin kanda bile uzun zaman sonra cikiyor baya gecikmesi gerekiyor kimilerinde ben olsam riske atmazdim. İlacini kullan derim sonra pisman olmaktansa cok agrin olursa acilde igne yaptirirsin kuzum tabi karar senin icinden nasil geliyorsailaci bebek varsa tutunsun diye verdi canim.10 gun kullaniyosun.ama ilac bitince 3 gun snra adet olmustm bn daha evveldn kist icn vermisti.ilac 30 agustosta bitiyo ayin 2sinde falan olcam yani ilactan dolayi.bnde regl agrilari vs var olacaksamda olim ilacla bosuna bebek yksa ertelemim diyorum aslinda hep sey diyodum bebek oldugunu hissetgm zaman yapcam test diyodum saliya kadar bekleyemedim cunku ertelememek icin
yk canim bebis olmadigina yuzde 90 eminim nerdeyse testi bile esim ilaci birakma dedigi icn yapiyorum bugun ilk defa moralim bzuldu agladim heveslenmistim diye.normal test aldm esime onlarda cikmazmi acikcasi hic umudum olmadgi icin erken gebelik testi falan demedm adete son bi gun kala normal testte cikmazmi sizceCanim sende haklisin bayrami agrilarinla gecirmek zor olacak senin icin. Testi yapabilirsin egemin de onerdigi gibi ben predictor kullandim erken gebelik testi 6 gün önceye kadar gosteriyor onlar. Eczaneden 18 tl civari aliyordum ben.Ama bazilarinin kanda bile uzun zaman sonra cikiyor baya gecikmesi gerekiyor kimilerinde ben olsam riske atmazdim. İlacini kullan derim sonra pisman olmaktansa cok agrin olursa acilde igne yaptirirsin kuzum tabi karar senin icinden nasil geliyorsa
var akintim bnim hala.yuzde 90 regl olcam zaten o yuzden beklentim hic yok canimDuygu ve kronik sizde akıntı durumları nasıl? Farklı bir durum var mı?
Hep aynı sonuç olunca insan öyle hissediyor. Inşallah hepimizi yanıltıp bu sefer gelmez kırmızılar. Ama dedigin gibi bende hiç farklı hissetmiyorumvar akintim bnim hala.yuzde 90 regl olcam zaten o yuzden beklentim hic yok canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?