Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım inşallah bu ay seninde yüzün güler, o güzel haberi paylaşırsın bizimle

Canım imkansız diye birşey yok, benim ilk düşen ikizler tek korunmasız ilişkide ve kaçarak oldu anlamışsındır :) o zaman ne takvim ne yumurtlama bilmiyordum. Hislerinizi yabana atmayın. Dualarımız seninle

Ayyy ne guzeeelll ALLAHIIIM SAG SALIM YAVRULARINLA KAVUSTURSUN INSAALLAHH
ben hep oglumda cok istiyordum ikiz ama nasipte yokmus gule gule dogur buyut canim caninida sikma

Eki Görüntüle 2037969 Kızlar,günaydınn,ben bugun test Yaptım gene. Hatırlarsanız çatlatma iğnesinin 9.günü 5,73 10.gunu 1,20 12.günü 2,40 14. Gunu idrar testi yapmıştım cok hafif silik cızgı çıkmıştı Bulunduğum yerde merkez hastaneye uzam kan veremıyOrum bugun 16.günü gene test Yaptım cok hafif silik cızgı gene oldu iğnenin etkisi geçmemis midir?

gunaydin guzel anneler ve anne adaylari size bise danismak istiyorum.bat 28 agustos ve bildiginiz gibi sali dr randevum var.ilac ictigimden hamis olmasamda reglm ilac bittikten 3 gun snra oluyo.yarin idrar testi yapim yoksa ilaci birakim diyorum regl olacagimi biliyorum agrimda var cunku.bosuna ilac devam ediyorum bayramda kivrancam bu sefer regl geciktikce.sizce yarin varsa idrar testinde kesin cikarmi? bide bi markasi var mi iyi diyeceginiz hic yapmadm CherryBlossom90 Egem2709 Guguuu

Canım ben predictor early ile öğrendim hep erken gebelik testi biraz pahalı ama netten sipariş ettiğinde uyguna geliyor. Adet tarihine az kalmış zaten. İlacı neden kullandığını anlamadım kuzum onun iç,n birşey diyemeyeceğim.

ilaci bebek varsa tutunsun diye verdi canim.10 gun kullaniyosun.ama ilac bitince 3 gun snra adet olmustm bn daha evveldn kist icn vermisti.ilac 30 agustosta bitiyo ayin 2sinde falan olcam yani ilactan dolayi.bnde regl agrilari vs var olacaksamda olim ilacla bosuna bebek yksa ertelemim diyorum aslinda hep sey diyodum bebek oldugunu hissetgm zaman yapcam test diyodum saliya kadar bekleyemedim cunku ertelememek icin

Yap sen testi zaten adete 2 gün Yok mu? Aklında soru kalmasın. Benim dediğim test varsa birşey gösteriyor erkenden

Canim sende haklisin bayrami agrilarinla gecirmek zor olacak senin icin. Testi yapabilirsin egemin de onerdigi gibi ben predictor kullandim erken gebelik testi 6 gün önceye kadar gosteriyor onlar. Eczaneden 18 tl civari aliyordum ben.Ama bazilarinin kanda bile uzun zaman sonra cikiyor baya gecikmesi gerekiyor kimilerinde ben olsam riske atmazdim. İlacini kullan derim sonra pisman olmaktansa cok agrin olursa acilde igne yaptirirsin kuzum tabi karar senin icinden nasil geliyorsa

yk canim bebis olmadigina yuzde 90 eminim nerdeyse testi bile esim ilaci birakma dedigi icn yapiyorum bugun ilk defa moralim bzuldu agladim heveslenmistim diye.normal test aldm esime onlarda cikmazmi acikcasi hic umudum olmadgi icin erken gebelik testi falan demedm adete son bi gun kala normal testte cikmazmi sizce Guguuu Egem2709

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…