- 22 Ağustos 2017
- 70
- 24
- 3
- 35
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.001
Ben bugün öyleyim. Biraz temizlik yapayım dedim bir işi yapıp digerine geçmeden gidip uzanıyorum. Halsizim çokBide çok uyuyorum ya ben bugün özellikle kafamı yastıktan kaldıramıyorum sizde de var mı böyle uyku ilaçlar mı yapıyor yoksa iyice sersem gibi oldum
Çıkmaz canım bence, o testlerden bende yaptım hamile kaldığım ay çıkmadı. Adete 2 gün kala predictor early yaptım pozitif çıktı. Sen adeti bekle kuzum o gün olmazsan bir daha yaparsın. Ayrıca negatif çıksa bile üzülmek yokyk canim bebis olmadigina yuzde 90 eminim nerdeyse testi bile esim ilaci birakma dedigi icn yapiyorum bugun ilk defa moralim bzuldu agladim heveslenmistim diye.normal test aldm esime onlarda cikmazmi acikcasi hic umudum olmadgi icin erken gebelik testi falan demedm adete son bi gun kala normal testte cikmazmi sizceGuguuu Egem2709
Aynen canım ya benim de öyle işte ne oldu bize böyle yaBen bugün öyleyim. Biraz temizlik yapayım dedim bir işi yapıp digerine geçmeden gidip uzanıyorum. Halsizim çok
Benim sari akintim var erse adet agrilarim da var hayirlisi bakalimDuygu ve kronik sizde akıntı durumları nasıl? Farklı bir durum var mı?
Herkesin farkli farkli iste hayatim kiminin 5 gun kala cikiyo kiminin gecmesine ragmen cikmiyo varsa da hayalet cizgi cikar herhalde ya yapcan mi bugunyk canim bebis olmadigina yuzde 90 eminim nerdeyse testi bile esim ilaci birakma dedigi icn yapiyorum bugun ilk defa moralim bzuldu agladim heveslenmistim diye.normal test aldm esime onlarda cikmazmi acikcasi hic umudum olmadgi icin erken gebelik testi falan demedm adete son bi gun kala normal testte cikmazmi sizceGuguuu Egem2709
sali gunu zaten dr randevum var kan tahlili ister onda cikar canim bnim bugun ilk defa agladm bu ay olmaz daha 2.ay falan desemde halbuki kendi kendime umutlanmisimÇıkmaz canım bence, o testlerden bende yaptım hamile kaldığım ay çıkmadı. Adete 2 gün kala predictor early yaptım pozitif çıktı. Sen adeti bekle kuzum o gün olmazsan bir daha yaparsın. Ayrıca negatif çıksa bile üzülmek yok
yarin sabah yapcam ins canim bakalm artk zaten yk biseHerkesin farkli farkli iste hayatim kiminin 5 gun kala cikiyo kiminin gecmesine ragmen cikmiyo varsa da hayalet cizgi cikar herhalde ya yapcan mi bugun
Hangi ilaci kullaniyorsun cnm ben duphaston kullaniyorum feci uyku yapiyo ayakta zor duruyorumBide çok uyuyorum ya ben bugün özellikle kafamı yastıktan kaldıramıyorum sizde de var mı böyle uyku ilaçlar mı yapıyor yoksa iyice sersem gibi oldum
a.s.canim kistten olabilir bence benimde kistim var adete bi hafta kala kahverengi leke geldi.bi doktora gorun bence.S. A ben geçen ay klomen kullandım kist yaptı doktor kendi liğinde gider dedi bu ay on birinci gün adetim bitti biraz kanamam oldu bugun de leke sizce neden
merhaba cnm hamilelik haricinde kahverengi akinti malesef iyi bisey degil bunu yasayip gordum onemli bisey degildir sandm ama bendede geldi prolaktinim yuksekmis 3 ay hap ictm tedavi oldm doktora gorunmeni tavsiye ederimKizlar bata 6 gun cuma olmqasi gerek..adet oldum sanacak kadar akinti geliyor gidiyorum ama daha seffaf ve sivi gibi her zamankinden baska..usuttum mu acaba yoksa bu belirti sayilabilir mi?var mi hamilelik oncesi bu tarz akinti farkliligi yasayan?yoksa normal regl oncesi akinti filan mi?iyice kafam karisti yumurtlama gecince adet oncesi kuru gunlerimiz olmuyormuydu yaa?
Canim kahverengi degil ve bata 6 gun var seffaf ve daha sivi yapiskanimsi..prolaktinim icin ilac kullaniyorum 9.70 civari yeni bakildi zaten..sen yanlis kisiye cevap yazmissin yeni farkettim bendemerhaba cnm hamilelik haricinde kahverengi akinti malesef iyi bisey degil bunu yasayip gordum onemli bisey degildir sandm ama bendede geldi prolaktinim yuksekmis 3 ay hap ictm tedavi oldm doktora gorunmeni tavsiye ederim
Anladm canim ozaman hayirlisi belki bebis vardir baska bi degisiklik varmi peki onun haricindeCanim kahverengi degil ve bata 6 gun var seffaf ve daha sivi yapiskanimsi..prolaktinim icin ilac kullaniyorum 9.70 civari yeni bakildi zaten..sen yanlis kisiye cevap yazmissin yeni farkettim bende
Pek birsey yok klasik hafif gogus hassasiyeti ama regl oncesi kadarAnladm canim ozaman hayirlisi belki bebis vardir baska bi degisiklik varmi peki onun haricinde
allah bidaha yasatmasin canim herseyin hayirlisi elbet bi zamani vardir herseyin nekadardir istiyosun canim pekiPek birsey yok klasik hafif gogus hassasiyeti ama regl oncesi kadarilk hamilelgimde bel agrim vardi muthis 10 haftalik kalbindurdu bu sefer oyle birseyde yok..
Ben yaşadım canım :) sürekli akıntı ıslaktım, adet oldum kesin diye çok koştum wc ye :)Kizlar bata 6 gun cuma olmqasi gerek..adet oldum sanacak kadar akinti geliyor gidiyorum ama daha seffaf ve sivi gibi her zamankinden baska..usuttum mu acaba yoksa bu belirti sayilabilir mi?var mi hamilelik oncesi bu tarz akinti farkliligi yasayan?yoksa normal regl oncesi akinti filan mi?iyice kafam karisti yumurtlama gecince adet oncesi kuru gunlerimiz olmuyormuydu yaa?
5 ay oldu kaybedeli ve yasim 40 oluyor eyluldeallah bidaha yasatmasin canim herseyin hayirlisi elbet bi zamani vardir herseyin nekadardir istiyosun canim peki
Umut verdin canim :)Ben yaşadım canım :) sürekli akıntı ıslaktım, adet oldum kesin diye çok koştum wc ye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?