Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide çok uyuyorum ya ben bugün özellikle kafamı yastıktan kaldıramıyorum sizde de var mı böyle uyku ilaçlar mı yapıyor yoksa iyice sersem gibi oldum

Çıkmaz canım bence, o testlerden bende yaptım hamile kaldığım ay çıkmadı. Adete 2 gün kala predictor early yaptım pozitif çıktı. Sen adeti bekle kuzum o gün olmazsan bir daha yaparsın. Ayrıca negatif çıksa bile üzülmek yok

S. A ben geçen ay klomen kullandım kist yaptı doktor kendi liğinde gider dedi bu ay on birinci gün adetim bitti biraz kanamam oldu bugun de leke sizce neden

Herkesin farkli farkli iste hayatim kiminin 5 gun kala cikiyo kiminin gecmesine ragmen cikmiyo varsa da hayalet cizgi cikar herhalde ya yapcan mi bugun

sali gunu zaten dr randevum var kan tahlili ister onda cikar canim bnim bugun ilk defa agladm bu ay olmaz daha 2.ay falan desemde halbuki kendi kendime umutlanmisim

Herkesin farkli farkli iste hayatim kiminin 5 gun kala cikiyo kiminin gecmesine ragmen cikmiyo varsa da hayalet cizgi cikar herhalde ya yapcan mi bugun
yarin sabah yapcam ins canim bakalm artk zaten yk bise

Kizlar bata 6 gun cuma olmqasi gerek..adet oldum sanacak kadar akinti geliyor gidiyorum ama daha seffaf ve sivi gibi her zamankinden baska..usuttum mu acaba yoksa bu belirti sayilabilir mi?var mi hamilelik oncesi bu tarz akinti farkliligi yasayan?yoksa normal regl oncesi akinti filan mi?iyice kafam karisti yumurtlama gecince adet oncesi kuru gunlerimiz olmuyormuydu yaa?

S. A ben geçen ay klomen kullandım kist yaptı doktor kendi liğinde gider dedi bu ay on birinci gün adetim bitti biraz kanamam oldu bugun de leke sizce neden
a.s.canim kistten olabilir bence benimde kistim var adete bi hafta kala kahverengi leke geldi.bi doktora gorun bence.

merhaba cnm hamilelik haricinde kahverengi akinti malesef iyi bisey degil bunu yasayip gordum onemli bisey degildir sandm ama bendede geldi prolaktinim yuksekmis 3 ay hap ictm tedavi oldm doktora gorunmeni tavsiye ederim

merhaba cnm hamilelik haricinde kahverengi akinti malesef iyi bisey degil bunu yasayip gordum onemli bisey degildir sandm ama bendede geldi prolaktinim yuksekmis 3 ay hap ictm tedavi oldm doktora gorunmeni tavsiye ederim
Canim kahverengi degil ve bata 6 gun var seffaf ve daha sivi yapiskanimsi..prolaktinim icin ilac kullaniyorum 9.70 civari yeni bakildi zaten..sen yanlis kisiye cevap yazmissin yeni farkettim bende

Anladm canim ozaman hayirlisi belki bebis vardir baska bi degisiklik varmi peki onun haricinde
Pek birsey yok klasik hafif gogus hassasiyeti ama regl oncesi kadar ilk hamilelgimde bel agrim vardi muthis 10 haftalik kalbindurdu bu sefer oyle birseyde yok..haa birde vucudumda asiri sivilcelenme burnumun icinde bile!yuzumde yok bu anormal hic olmazdi..?

Son düzenleme:
Ben yaşadım canım :) sürekli akıntı ıslaktım, adet oldum kesin diye çok koştum wc ye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…