- 22 Ağustos 2017
- 70
- 24
- 3
- 35
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.021
Canım ben estrofem progestan ve inofolic combi kullanıyorumHangi ilaci kullaniyorsun cnm ben duphaston kullaniyorum feci uyku yapiyo ayakta zor duruyorum
Canım az önce bende yaptım aynen benim de negatif malesef ama daha 4 günüm var Bata hayırlısı bakalım göreceğiz var mı yok mu sende üzülme hiç öbür ay güzel haberlerini alırız inşallahgunaydin kizlar az evvel 2.ayimizda hayatimin ilk gebelik testini yaptim.hep derdm bn gunum gecmeden haytta yapmam diye ilaci kullanmamak icin mecbur kaldm ve tabiki negatifzaten agrilarimdan hissettgm icin yaptim hamilede bu kadar agri olmaz bnce,onumuzdeki ay gorusmek uzere
estrofemi kac gun kullaniyorsunuz ve neden verdi doktorunuz banada yumurtlama gunume.kadar icirdi sebebini sormayi unuttum canim yaaCanım ben estrofem progestan ve inofolic combi kullanıyorum
Canım onu bana çatlatma ignesinden önce içmeye başladım rahim duvarını kalınlastirsin diye sonra da iğne oldum yaklaşık 20 gündür kullanıyorum sen ne zamandır kullanıyorsunestrofemi kac gun kullaniyorsunuz ve neden verdi doktorunuz banada yumurtlama gunume.kadar icirdi sebebini sormayi unuttum canim yaa
Günde 1 kere içiyorum tok karnınaestrofemi kac gun kullaniyorsunuz ve neden verdi doktorunuz banada yumurtlama gunume.kadar icirdi sebebini sormayi unuttum canim yaa
ben adette basladim catlama ignesi vurulunca biraktirdi hala kutu dolu gece ay vermisti onu bu ay kullanmadim bu ay tedavide degilim ama kutu dolu adet olunca yine 12 gun icsem mi acaba ki gunde 1 iciyorudum :)Canım onu bana çatlatma ignesinden önce içmeye başladım rahim duvarını kalınlastirsin diye sonra da iğne oldum yaklaşık 20 gündür kullanıyorum sen ne zamandır kullanıyorsun
Bana bırak diye bişey demedi valla canım hatta dün doktorumla konuştum test yapma dedi adet gecikince yap dedi tabi ben yine durmadim habire bi uyku hali ishalim ve Karnım ağrıyor gaz var bide anlam veremedim sordum doktora hapların yan etkisi dedi sen doktorun nasıl dediyse öyle kullan canımben adette basladim catlama ignesi vurulunca biraktirdi hala kutu dolu gece ay vermisti onu bu ay kullanmadim bu ay tedavide degilim ama kutu dolu adet olunca yine 12 gun icsem mi acaba ki gunde 1 iciyorudum :)
evet canim ilaclarin yan etksii cok oluyor ben resmen gecen ay hamileyim zannettim klomen catlama ignesi estrofem kullandim bel agrisi kasik agrisi uyku hali gaz halsizlik istah acilmasi hersey vardi 9 tane gebelik testi kullandim 3 tanesi silik cikti ama hamile değilmisim.bu ay tedavide degilim tahlilde yapmiyorum 2 eylul bat artik bayra. sonu yaparim gunum gece bilir cunku pkoluyum duzenli adet olmuyorumBana bırak diye bişey demedi valla canım hatta dün doktorumla konuştum test yapma dedi adet gecikince yap dedi tabi ben yine durmadim habire bi uyku hali ishalim ve Karnım ağrıyor gaz var bide anlam veremedim sordum doktora hapların yan etkisi dedi sen doktorun nasıl dediyse öyle kullan canım
Hadi ya canım geçmiş olsun benim de esim ameliyat oldu ama onunda sonuçlar iyi bi engel kalmadı hersey allahtan beklicegiz artık benim de bat 31 ağustos düzenli gelir çok şükür aynı gün gelir şimdi gelmese iyi :)evet canim ilaclarin yan etksii cok oluyor ben resmen gecen ay hamileyim zannettim klomen catlama ignesi estrofem kullandim bel agrisi kasik agrisi uyku hali gaz halsizlik istah acilmasi hersey vardi 9 tane gebelik testi kullandim 3 tanesi silik cikti ama hamile değilmisim.bu ay tedavide degilim tahlilde yapmiyorum 2 eylul bat artik bayra. sonu yaparim gunum gece bilir cunku pkoluyum duzenli adet olmuyorum
aaa az kalmış gelmez insallah tutmustur canim yaa :)) benimde sag kasikta agri oluyor aradaHadi ya canım geçmiş olsun benim de esim ameliyat oldu ama onunda sonuçlar iyi bi engel kalmadı hersey allahtan beklicegiz artık benim de bat 31 ağustos düzenli gelir çok şükür aynı gün gelir şimdi gelmese iyi :)
Inşallah canım inşallah :)) burdan yazarım zaten hemen benim de kuzum öyle ağrı var senin de az kalmış gelmez inşallahaaa az kalmış gelmez insallah tutmustur canim yaa :)) benimde sag kasikta agri oluyor arada
Günaydın canım sorma benim de öyle geldi ha gelecek diye diye psikolojim bozulacak valla yaGünaydın kızlar. Dün epey ağrım vardı. Hahh dedim adet oldum. Hemde daha neredeyse 1 hafta varken. Bugün bir şey yok. Erken uyarıydı herhalde gelecek yine kırmızılar
Günaydın kızlar. Dün epey ağrım vardı. Hahh dedim adet oldum. Hemde daha neredeyse 1 hafta varken. Bugün bir şey yok. Erken uyarıydı herhalde gelecek yine kırmızılar
hadi kizlar umutlarim sizde benim bugun hayaller tek cizgiyle cumburlopGunaydin kizcelerim beklenmeyen adet tarihi yarın kirmizi karti gorecegimden eminim ama birazcik da gelmesin diye umut ediyorum 1 gün kala oldugum da oluyor beklemedeyim bakalim
canim seninle gunlerimiz ayni banada arada adet agrisi giriyor geciyorGünaydın kızlar. Dün epey ağrım vardı. Hahh dedim adet oldum. Hemde daha neredeyse 1 hafta varken. Bugün bir şey yok. Erken uyarıydı herhalde gelecek yine kırmızılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?