- 6 Nisan 2017
- 1.060
- 953
- 123
- 39
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.041
insAllah canim benim bide sabahtan beri cok afadersn ishal mide bulantisi var midem bulandikca annem kv acaba diyo gebelik testini alnima yapistirip gezcem negatifffkronikuykucu hayatim bakalim artik ya gelcekse gelsin şu kırmızılar gelmicekse de sıpalar gelsin artik ellerini ayaklarini isiralim bizi cok beklettiniz diye
10 gün var diyorsun canım daha erken ama benim bata 8 gün kala kasıklarım zaman zaman ağrırdı. Vajinamda fark görmedim açıkçası.Hamile olan arkadaslar Hamileligin ilk ayinda Vajinaninzda ne gibi degisiklilkler olduu???♡
Bnim vajina etrafinda pullanma yani hafif deri doküntusu olmusmaya basladida bide renk koyulugu oldugunu fark ettim adete 10 gun varr
Y Yasemen2691
Prmm
Katinaninelindemakasi35
B benyoruldumhayat09
G googce
B birbaharaksami
_kvrckmom_
@Hilalceylin
@barbi
@poncikbebis
@papatya8
M miniskotatlis
A aseton44
geem
Z zlm3434
A Asminayaz1518
patate
ergunsevgi
M meleklerimin annesi
CherryBlossom90
Egem2709
C canan_cc
T tuba-kumsal
Yardm edermisnz canlarimm:)♡♡♡
Bende rahatsizlandigim zaman soylemekten kaciyorum midem bulaniyo desem hemen bakislar degisiyorinsAllah canim benim bide sabahtan beri cok afadersn ishal mide bulantisi var midem bulandikca annem kv acaba diyo gebelik testini alnima yapistirip gezcem negatifff
10 gün var diyorsun canım daha erken ama benim bata 8 gün kala kasıklarım zaman zaman ağrırdı. Vajinamda fark görmedim açıkçası.
O gaz sorunu bende de var. Benzer ilaçları kullanıyoruz ondan mıdır bilemiyorum. Valla eşimden kaçtığımda yok karnımdan gelen sesleri herkes duyacak o derece yani. ilişkinin sıklığıyla ilgili bir durum değil sadece doğru zamanla. O yüzden endişe etme canım. İnşallah alirsun güzel haberiKizlar benim inanilmaz gazim var ne oluyo anlamiyorum sanirim ilaclardan aslinda sadece inofolic kombi ve glukofen kullaniyorum ama onlar yapiyor sanirim normalde benim hic gazim olmaz esimden kacip lavaboya kosa kosa bi hal oldum bebek beklentim yok cunki onemli gunlerde 1 gun arayla 2 kere birliktelik oldu bir daha bu ay hic olmadi iliski vucudum artik error veriyor
Bilgim yok ama temennim var. Inşallah gelmezde bebek gelirKızlar bat bugün gelen giden yok iki gündür acayip derecede bel ağrım var kimildayamiyirum bile daha önce hiç böyle olmamıştı sizce neden bilgisi olan var mi
Ben ilk gebe kaldigimda cok asiri belim tutulmustu meger bebek tutunuyormus sonrada kasik agrim olmustu canim hamile olanilirsin bat bugunse yarin test yap bence sabah idrari ile :)Bilgim yok ama temennim var. Inşallah gelmezde bebek gelir
Inşallah canım pek umudum kalmadı bu aydan ama kismetBilgim yok ama temennim var. Inşallah gelmezde bebek gelir
Canım bende yaptım bugün negatif çıktı 4 gün var Bata ama ben kan vermicem doktorum bekle adetin geçerse yap dedi bekleyim artık inşallah hamileyizdirkizlar bugun test yaptim ya hani negatif cikti.normalde yarin adet olmam gerekiyo ama ilac geregi sali yada carsamba olurum diye bekliyorum.esim bise belli degil dur bakalm diyo kan ver de bide diyo.sali gunu randevum var ztn umudumu yitirmistm aslinda aklima soktu durduk yere
Perşembe kan testi yaptırmıştm canım 0.1 negatifti zannetmiyorum bebis olduğunu ama nedenini de bilmiyorum inşallah bebiştir diye umut etmeden de duramiyorumBen ilk gebe kaldigimda cok asiri belim tutulmustu meger bebek tutunuyormus sonrada kasik agrim olmustu canim hamile olanilirsin bat bugunse yarin test yap bence sabah idrari ile :)gizemlii123
canim insallah 2. testinde sevindirsin rabbim sizi benimde 6 gun kaldi bayramda testte yapamam hemde pkoluyum ilac icmeyince duzensiZ oldugum icin gecsede umut etmicem yaniPerşembe kan testi yaptırmıştm canım 0.1 negatifti zannetmiyorum bebis olduğunu ama nedenini de bilmiyorum inşallah bebiştir diye umut etmeden de duramiyorum
Canim gunun gecmeden negatif olmasi birsey ifade etmiyor cogu zaman yarin kan verebilirsin yada 2-3 gunun gecince erken testlerden birini yap bence..ins bayram mujdesi alirsin :)Perşembe kan testi yaptırmıştm canım 0.1 negatifti zannetmiyorum bebis olduğunu ama nedenini de bilmiyorum inşallah bebiştir diye umut etmeden de duramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?