- 6 Nisan 2017
- 1.060
- 953
- 123
- 39
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.061
Kizlar gebelik testi yaptim cok cok az belirgin hayalet cizgi var sanirim insallah gozlerim sasi olmamistir insallah yanlis gormuyorumdur aman allahim
Allahimm uyuyamiyorum minaa yuklenmiyor telefondan giriyorum ondan mi olmuyo ki cok heyecanliyim..Guguuu kiz meraktan catlariz biz yukle su fotoyu hep birlikte sevinelim guzelim hayifli haberler ver bize canim insallah bebis geliyordur
Dualarim seninle canim...Ayy inşallah inşallahh Allahimm
Canim fotoğrafı telefondan kirp kenarlarında öyle yukle önce bende aynı sorunu yaşıyordum inşallah vardır canım bence bu gün kan testi yapıyor hememAllahimm uyuyamiyorum minaa yuklenmiyor telefondan giriyorum ondan mi olmuyo ki cok heyecanliyim..
Bende pkoluyum canım geçen ay ilk defa 11 gün gecikti normal de düzenlidir 1 ve ya iki gün şaşırdı ancak bakalım bu ay ne olacak bir yandan da bu gel ağrısı beni mahvetti ne yapsam agriyorcanim insallah 2. testinde sevindirsin rabbim sizi benimde 6 gun kaldi bayramda testte yapamam hemde pkoluyum ilac icmeyince duzensiZ oldugum icin gecsede umut etmicem yani
Inşallah canım bayrama kadar olmazsam bir test yaparım canım geçen ay 11 gün gecikmeden sonra olduğum için pek de umut etmek istemiyorum aslindaCanim gunun gecmeden negatif olmasi birsey ifade etmiyor cogu zaman yarin kan verebilirsin yada 2-3 gunun gecince erken testlerden birini yap bence..ins bayram mujdesi alirsin :)
OLmadi kuzum ama eşimde gördü cizgiyi bugune kadar hic boyle olmamisti. Birazdan kan vermeye gideceğim insallah test bozuk degildir dua edin heveslerim bosa cikmasin insallahCanim fotoğrafı telefondan kirp kenarlarında öyle yukle önce bende aynı sorunu yaşıyordum inşallah vardır canım bence bu gün kan testi yapıyor hemem
İnşallah vardir canim Allah razi olsunDualarim seninle canim...
Inşallah canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısı ile inşallah bebiş vardırOLmadi kuzum ama eşimde gördü cizgiyi bugune kadar hic boyle olmamisti. Birazdan kan vermeye gideceğim insallah test bozuk degildir dua edin heveslerim bosa cikmasin insallah
İnşallahh vardir kuzum inşallahh kanimi verdim bekliyorum simdiInşallah canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısı ile inşallah bebiş vardır
2 saatte cikiyormus canim bende cok heyecanliyim biraz once kendi yaptigim gebelik testini tekrarladim cizgi cok belirgin cikti allahim kalbim kut kut atiyo cokca dua edin canlarimAy çok heyecanlandim canım ya inşallah dua ediyorum güzel sonuçlar çıkacak
Aaaa canım o zaman kesin hamilesin ben sana söyleyim dualarımız seninle benim de 3 gün var Bata bana da dua edin gelsin artık bebiş2 saatte cikiyormus canim bende cok heyecanliyim biraz once kendi yaptigim gebelik testini tekrarladim cizgi cok belirgin cikti allahim kalbim kut kut atiyo cokca dua edin canlarim
Allahim olucem heyecandan sagol canim...İnsallah bebisin gelir canim bu ay rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin sana isteyen herkese bana insallahhh insallahh....Aaaa canım o zaman kesin hamilesin ben sana söyleyim dualarımız seninle benim de 3 gün var Bata bana da dua edin gelsin artık bebiş
Aminnnn canım aminnn inşallah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin RabbimAllahim olucem heyecandan sagol canim...İnsallah bebisin gelir canim bu ay rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin sana isteyen herkese bana insallahhh insallahh....
ayyy cokkk sevindim canim yaa gozun aydin günün gectimi testi hangi gun uaptin masallahh sevindikk yaaaBeta 26.30 Kızlar hamileyim Allahimm
Tebrik ederiiiiimmmm :) cook sevindimmm :)Beta 26.30 Kızlar hamileyim Allahimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?