- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.081
Canım inşallahhhhh bugün güzel haber senden geliyorrrr2 saatte cikiyormus canim bende cok heyecanliyim biraz once kendi yaptigim gebelik testini tekrarladim cizgi cok belirgin cikti allahim kalbim kut kut atiyo cokca dua edin canlarim
Allah'ım çok sevindim kuzum senin içinnnnBeta 26.30 Kızlar hamileyim Allahimm
Ayy çok sevindim canım tebrik ederim bak ben sana demiştim demi hadi gözün aydın :))) darısı bizlerin başına bende duramıyor yarın yine yapcam test ya ignenin 14 günü bugün yarın bi yaparımÇok teşekkür ederim canlarim inanin hala şaşkinim ne diyeceğimi bilmiyorum.3 gün önce yapmistim negatifti. Gece icime doğdu hadi test alalim dedim nobetci eczane aradik esimle gece yaptim canim cok silik cikti bat bugundu bugune kadar silikte olsa hic cikmamisti. Eşimden önce size söyledim ilk önce. Rabbim sizlere de yasatsin bu guzel duygulari insallahhh.. Hepinize dua edicem...
Yaaa sirf seninleKizlar gebelik testi yaptim cok cok az belirgin hayalet cizgi var sanirim insallah gozlerim sasi olmamistir insallah yanlis gormuyorumdur aman allahim
Hamile canım hamile :)))) mutluyuz çok şükürYaaa sirf seninlekronikuykucu yu merak edip hemen geldim konuya.Insallah hamissindir insallah bunu tum kalbimle istiyorum
Yaaaa superBeta 26.30 Kızlar hamileyim Allahimm
Allahima binlerce kez şükürler olsun Rabbim tez zamanda yasatsin sana da bu duygulari canimmm cok ama cok tesekkur ederim o kadar duygu doluyum kiYaaaa super
Allah im cok sevindimNe diyeceğimi bile bilmiyorum
Benimle birlikte sevindin rabbim yuzunu guldursun insallah cok sagolHamile canım hamile :)))) mutluyuz çok şükür
Pozitifi gorursun insallah bayram size de mutluluklar yasatsin canim Rabbim evlatlarimiza saglicakla kavusmamizi nasip etsinAyy çok sevindim canım tebrik ederim bak ben sana demiştim demi hadi gözün aydın :))) darısı bizlerin başına bende duramıyor yarın yine yapcam test ya ignenin 14 günü bugün yarın bi yaparım
Insallah canim ismen dua istiyorum (Ahmet kizi Emine )Allahima binlerce kez şükürler olsun Rabbim tez zamanda yasatsin sana da bu duygulari canimmm cok ama cok tesekkur ederim o kadar duygu doluyum ki
Edicem bitanem duani amin inşallah Allah razi olsun kuzum.. Dün evlilik yildonumumuzdu hep hayalini kurardim ilk yildonumumuzde hediye olarak bebisimin haberini vereyim esime diye. Bayram hepimizin yuzunu guldursun Rabbim isteyen herkesin senin kucaklarinizi doldursun insallah..Insallah canim ismen dua istiyorum (Ahmet kizi Emine )
Ya ne guzel bayram sana erken geldi.Allah mutluluğunu daim etsin saglikla kucagina al insallah
Saol kuzum teşekkür ederim inan çok mutlu oldum sanki kendim hamileyim gibi :*Benimle birlikte sevindin rabbim yuzunu guldursun insallah cok sagol
Amin canım inşallah pek umudum yok gibi adet ağrıları gibi ağrılarım var bugünP
Pozitifi gorursun insallah bayram size de mutluluklar yasatsin canim Rabbim evlatlarimiza saglicakla kavusmamizi nasip etsin
Canimmm ben düne kadar cantamda yedek camasirimla pedlerimle agri kesicilerimle ciktim disari her an gelecek gibi adet agrim oldu ve hala var bi cok kez geldi diye kostum tuvalete...Amin canım inşallah pek umudum yok gibi adet ağrıları gibi ağrılarım var bugün
Ne guzel bir hediye kasimda ilk yilimizdi bizim esim askerdeydi cok ağlamıştım insallah bu yil farkli olurEdicem bitanem duani amin inşallah Allah razi olsun kuzum.. Dün evlilik yildonumumuzdu hep hayalini kurardim ilk yildonumumuzde hediye olarak bebisimin haberini vereyim esime diye. Bayram hepimizin yuzunu guldursun Rabbim isteyen herkesin senin kucaklarinizi doldursun insallah..
Hadi ya canım benim de ilk bebekte öyle idi sonra bi baktım hamileyim ama düşük yaptım sonra 1 senedir de olmadı yine o HisleriM var sanki heran adet olcam gibiCanimmm ben düne kadar cantamda yedek camasirimla pedlerimle agri kesicilerimle ciktim disari her an gelecek gibi adet agrim oldu ve hala var bi cok kez geldi diye kostum tuvalete...
Rabbim hissettiriyor canim emin ol dua et ben son adetim bitti icime his doğdu.. Ama baktim adet agrilarim basladi dedim ki yanlis hissetmisim cok istedigimden herhalde dedim adetim gelecek diye uzuldum. Ama dün akşam annemden dönerken birden adet olacagim hissi kesip atmissin gibi gitti icimden adet olmycam dedim yoldan esimi döndürdüm test almaya gittik... 3 gun once de negatifti halbuki.. Son gune kadar umudunu yitirmeHadi ya canım benim de ilk bebekte öyle idi sonra bi baktım hamileyim ama düşük yaptım sonra 1 senedir de olmadı yine o HisleriM var sanki heran adet olcam gibi
Tamam canım benim teşekkür ederim herşey için umut oldun bana inşallah dediğin gibi olur bana daRabbim hissettiriyor canim emin ol dua et ben son adetim bitti icime his doğdu.. Ama baktim adet agrilarim basladi dedim ki yanlis hissetmisim cok istedigimden herhalde dedim adetim gelecek diye uzuldum. Ama dün akşam annemden dönerken birden adet olacagim hissi kesip atmissin gibi gitti icimden adet olmycam dedim yoldan esimi döndürdüm test almaya gittik... 3 gun once de negatifti halbuki.. Son gune kadar umudunu yitirme
Ayyyy canimmmmmmm gozun aydin seninde bizimde merakla bekliyorduk cok sevindim kuzu bizede dua et ne olur neler yaptin bebis icin anlat bakalim belki vesile olursun bizleredeBeta 26.30 Kızlar hamileyim Allahimm
Ayy bitanemm cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz esimden once sizlere soyledim hepinizi tanimadan seviyorumAyyyy canimmmmmmm gozun aydin seninde bizimde merakla bekliyorduk cok sevindim kuzu bizede dua et ne olur neler yaptin bebis icin anlat bakalim belki vesile olursun bizlerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?