- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.101
Duyguuummm gözün aydın birtanemBeta 26.30 Kızlar hamileyim Allahimm
Aynen öyle eşin hakli. Dur bakalim testlerle belli olmaz. Insallah gelmez de 2. güzel haber senden gelirkizlar bugun test yaptim ya hani negatif cikti.normalde yarin adet olmam gerekiyo ama ilac geregi sali yada carsamba olurum diye bekliyorum.esim bise belli degil dur bakalm diyo kan ver de bide diyo.sali gunu randevum var ztn umudumu yitirmistm aslinda aklima soktu durduk yere
BitanemmmmmmDuyguuummm gözün aydın birtanemBiliyordum ben ya. Nasıl sevindim anlatamam Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Canim tesekkur ederimm ama asla umudunu yitirme lutfen Rabbim ol deyince hicbir engel tanimiyor. Sana da cok dua edicem yavrun gelecek yakinda sana buna kalpten inan lutfen dua et umudunu yitirme Allahim yuzunu guldursun insallah kuzumGuguuu oleyy be oleyyyy. Çok sevindim canım benim Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. Darısı inşallah bize gerçi ben hiç bir zaman kalamayacağım artık iyice sinirlerim alt üst oldu ama hepinize inşallah Rabbim birer bebek nasip eder canlar
Egemmm cok tesekkur ederim bu ay beni en cok seninle belirtilerimizin ayni olmasi umutlandirmisti beniAllah'ım çok sevindim kuzum senin içinnnn
Tebriklerrr canimm. Senin kacinci denemendi. Bide sogan kurunden baska bir ilac vs. denemen oldu muEgemmm cok tesekkur ederim bu ay beni en cok seninle belirtilerimizin ayni olmasi umutlandirmisti beni
gözün aydın canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bol bol dua et bizeBeta 26.30 Kızlar hamileyim Allahimm
Evet kuzum adet agrilarim vardi goguslerim sismisti agrilarim 8 gun kala falan baslamisti. Ama hep boyle olurdum her ay.. Hala daha gelecek gibi agriyor gider gider bakardim hih oldum kesin diyeGuguuu ben de ağrılarını sormak istiyorum. Bildiğimiz adet gelecek gibi miydi?
ayy hadi insAllah canim benim benim negatif cikti esim ona bile dur bakalm bi gunun gecsin diyooKizlar gebelik testi yaptim cok cok az belirgin hayalet cizgi var sanirim insallah gozlerim sasi olmamistir insallah yanlis gormuyorumdur aman allahim
ayy canim benim yaaa o kadar duygulandimki anlatamam bugunu birlikte bekledik Rabbim yuzunu guldurdu cok sevindim cok inanamazsin kendi tanidigim gibi.Rabbim insAllah bize de bana da nasip eder ayy super yaaaBeta 26.30 Kızlar hamileyim Allahimm
Gözün aydın canım çok sevindimBeta 26.30 Kızlar hamileyim Allahimm
agzin bal yesin insAllah canim ama regle bi gun kala silikte olsa cikmazmiydi testte yaaAynen öyle eşin hakli. Dur bakalim testlerle belli olmaz. Insallah gelmez de 2. güzel haber senden gelir
Bitanemmmm canimm batdaşım çok tesekkur ederim birbirimize destek olduk hep birlikte umutlandik birlikte bekledik iyi ki varsin.Bu guzel mutlulugu tarif edemem Allahim sana da yasatsin insallah tez zamanda bebisin gobusune gelir dualarim sizlerle inaniyorum hadi bir haber de senden gelsin inşallahh İnşallahhhhayy canim benim yaaa o kadar duygulandimki anlatamam bugunu birlikte bekledik Rabbim yuzunu guldurdu cok sevindim cok inanamazsin kendi tanidigim gibi.Rabbim insAllah bize de bana da nasip eder ayy super yaaa
Çook teşekkür ederim tatlımm darısı isteyen herkesin başına inşallahh rabbim yüzünü güldürsünGözün aydın canım çok sevindim
Bitanemmmm canimm batdaşım çok tesekkur ederim birbirimize destek olduk hep birlikte umutlandik birlikte bekledik iyi ki varsin.Bu guzel mutlulugu tarif edemem Allahim sana da yasatsin insallah tez zamanda bebisin gobusune gelir dualarim sizlerle inaniyorum hadi bir haber de senden gelsin inşallahh İnşallahhhh
Allah razi olsun canim benim gormeden sevmek bu olsak gerek nasi mutlu oldugumu gorsen gercekten inanirdin burdaki herkes birbirini Allah rizasi icin gonulden seviyo kimsenin birbirinden beklentisi yok ay ck duygulandm yaa canim benim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsn is guc yapma bu donem cok hassas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?