Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle eşin hakli. Dur bakalim testlerle belli olmaz. Insallah gelmez de 2. güzel haber senden gelir

Guguuu oleyy be oleyyyy. Çok sevindim canım benim Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. Darısı inşallah bize gerçi ben hiç bir zaman kalamayacağım artık iyice sinirlerim alt üst oldu ama hepinize inşallah Rabbim birer bebek nasip eder canlar

Duyguuummm gözün aydın birtanem Biliyordum ben ya. Nasıl sevindim anlatamamAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin
BitanemmmmmmÇok cook tesekkur ederimmmmm o kadar tuhafim ki inanamiyorum hala amin evlatlarimiza sag salim kavusalim isteyen herkesin basina darisi Rabbim yumuzu guldursun insallah degerlerim yukselir.

Canim tesekkur ederimm ama asla umudunu yitirme lutfen Rabbim ol deyince hicbir engel tanimiyor. Sana da cok dua edicem yavrun gelecek yakinda sana buna kalpten inan lutfen dua et umudunu yitirme Allahim yuzunu guldursun insallah kuzum

Guguuu ben de ağrılarını sormak istiyorum. Bildiğimiz adet gelecek gibi miydi?
Evet kuzum adet agrilarim vardi goguslerim sismisti agrilarim 8 gun kala falan baslamisti. Ama hep boyle olurdum her ay.. Hala daha gelecek gibi agriyor gider gider bakardim hih oldum kesin diye

gizemlii123 bol bol dua edicem birazdan hepinize kuzum darisi basinaa
B Berenimo877 bu ay 3.ayimizdi canim haziranda denemeye basladik. Folik asit kullaniyorum sadece baska bisey kullanmadim canim sadece bu donemlerde adacayindan uzak durulmaliymis hatta eskiler dusurmek icin bolca adacayi kaynatip icermis. Dikkat edin ne olur ne olmaz.

ayy canim benim yaaa o kadar duygulandimki anlatamam bugunu birlikte bekledik Rabbim yuzunu guldurdu cok sevindim cok inanamazsin kendi tanidigim gibi.Rabbim insAllah bize de bana da nasip eder ayy super yaaa
Bitanemmmm canimm batdaşım çok tesekkur ederim birbirimize destek olduk hep birlikte umutlandik birlikte bekledik iyi ki varsin.Bu guzel mutlulugu tarif edemem Allahim sana da yasatsin insallah tez zamanda bebisin gobusune gelir dualarim sizlerle inaniyorum hadi bir haber de senden gelsin inşallahh İnşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…