- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.121
Evet günün gecsin bekle az biraz :) Degilsek bile yılmak yok ben adetimin bitmesini bekliyorum esimin yemesine icmesine her seyiyle dikkat ediyorum ovulasyon testi de alacağım. Bizim bebeklerimiz de gelecek inaniyorum. Sıkma tatli caniniayy hadi insAllah canim benim benim negatif cikti esim ona bile dur bakalm bi gunun gecsin diyoo
insAllah canim benim bende alicam test insAllah bu ay yine muhtemelen klomen vercek doktorEvet günün gecsin bekle az biraz :) Degilsek bile yılmak yok ben adetimin bitmesini bekliyorum esimin yemesine icmesine her seyiyle dikkat ediyorum ovulasyon testi de alacağım. Bizim bebeklerimiz de gelecek inaniyorum. Sıkma tatli canini
Sabir kuzum sabir bir problem yoksa olmasi muhtemel baksana benim günüm kür yapmakla esimin beslenmesini duzenlemekle geciyorinsAllah canim benim bende alicam test insAllah bu ay yine muhtemelen klomen vercek doktor
Bakarsın benim gibi ikizin olur senindeEgemmm cok tesekkur ederim bu ay beni en cok seninle belirtilerimizin ayni olmasi umutlandirmisti beni
aynen canim benim dikkat et uzanma yukseklere ayrica ac kalmamaya calis bide kalp atisi duyana kadar iliski yok.arkadasima dr bunlari soylemisti.folik asit kullanmiyosan baslakronikuykucu . Seni gormeden cok seviyorum arkadasim.. İyiki bulusmusuz burada yakinda burada hamiş olmayan kalmayacak Allahin izniyle.. Yarin kv bayram temizligi icin yardima gidecektim ama bir bahane bulucam gitmiycem kuzum bakalim arttik. Sende umudunu yitirme tam gaz devam olumsuz olsa da hep dua et hep mutlu olmaya calis inan ki cok onemli.. Eminik yakinda guzel haberi vereceksin...
cok sukur bi problem yok canim insAllah hayirlisiyla olsun cumlemizinnnSabir kuzum sabir bir problem yoksa olmasi muhtemel baksana benim günüm kür yapmakla esimin beslenmesini duzenlemekle geciyor
Canım doktora sorsana daha iyi olur. Aklına gelmediyse sormak telefon ile sor bence, önemli bir soru çünküKızlar merhaba , doktor bana klomen verdi kullandım şimdi 5cm büyüklüğünde kist var dddi duphaston verdi bide doatinex.diğer aya devam edelim yumurta takibine dedi. Şimdi ben korunmadan mı geçireyim bu ayı kızlar
Aminnnnn bitanem cok sagol saglicakla gelsin ya da gelsinler yeter ki baska hic bisey istemiyorum sukurler olsun allahima simdi daha cok duaya ihtiyacimiz var lutfen bana dua edin degerlerimiz yukselsin bebegim benimle kalsin sende sag salim al minik kuslarini kucagina insallahBakarsın benim gibi ikizin olur senindeSeni tanımadan o kadar çok mutlu oldum ki, Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Sagol canim dikkat edeyim hepsine folik asit kullaniyorum kuzum hazirandan beriaynen canim benim dikkat et uzanma yukseklere ayrica ac kalmamaya calis bide kalp atisi duyana kadar iliski yok.arkadasima dr bunlari soylemisti.folik asit kullanmiyosan basla
Bana 8. Haftaya kadar ilişki yok dedi. Daha önce düşük yaşadığım için olabilirSagol canim dikkat edeyim hepsine folik asit kullaniyorum kuzum hazirandan beri
Bende dikkat edeyim mi canim ne olur ne olmaz diye baska onerebilecegin bisey var mi ?? Birde acil doktoruna danistim kendi doktoruma cikayim mi simdi diye 1 hafta sonraya randevunu al o zaman git daha cok yeni 1 haftalik bile degil dedi canim ben ne yapmaliyim degerlerimi takip edeyim mi gidene kadar canimBana 8. Haftaya kadar ilişki yok dedi. Daha önce düşük yaşadığım için olabilir
Tebriklerrrr canimmm cok sevindim adına yaaaBeta 26.30 Kızlar hamileyim Allahimm
Tebriklerrrr canimmm cok sevindim adına yaaaBeta 26.30 Kızlar hamileyim Allahimm
Kızlar merhaba , doktor bana klomen verdi kullandım şimdi 5cm büyüklüğünde kist var dddi duphaston verdi bide doatinex.diğer aya devam edelim yumurta takibine dedi. Şimdi ben korunmadan mı geçireyim bu ayı kızlar
canim.
soyle bisey var kistin turu onemli bana doktorum oyle ddi.mesela hormon testi yapti degerlere bakarak hormonal degil kistin dedi eger hormonal olsaydi bu ilaci vermezdim kisti buyutebiliyo dedi klomen icin.mesela duphastonu kullaniyodum ben ya senin kistine hic bi etkisi yok hani eritme anlaminda dedi cunku duphaston hormonal olan kistlerde etkiliymis.kistine etkisi olmaz ama bebek olursa tutunmayi kolaylastirir dedi. ben bilseydim ilk zamndan yaptirirdm mesela o yuzden yazim dedim canim aklimada bulunsun ins dgru anlatabilmisimdirKızlar merhaba , doktor bana klomen verdi kullandım şimdi 5cm büyüklüğünde kist var dddi duphaston verdi bide doatinex.diğer aya devam edelim yumurta takibine dedi. Şimdi ben korunmadan mı geçireyim bu ayı kızlar
Darisİ basina arkadasim cok tesekkurlerTebriklerrrr canimmm cok sevindim adına yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?