- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.141
bence gidene kadar 2 gunde bir kan ver degerler artarsa duzenli sorun yok demektir Allahin izniyle canim bnimBende dikkat edeyim mi canim ne olur ne olmaz diye baska onerebilecegin bisey var mi ?? Birde acil doktoruna danistim kendi doktoruma cikayim mi simdi diye 1 hafta sonraya randevunu al o zaman git daha cok yeni 1 haftalik bile degil dedi canim ben ne yapmaliyim degerlerimi takip edeyim mi gidene kadar canim
Tesekkur ederim bitanem inşallahbence gidene kadar 2 gunde bir kan ver degerler artarsa duzenli sorun yok demektir Allahin izniyle canim bnim
Gunaydin canimmm Allahim sana da nasip edecek goreceksin umut et hic yilma o bebis o gobuse gelecekGünaydın güzel anneler ve anne adayları bata son 7. İçimde hem umut hem umutsuzluk var kırmızıları göreceğim diyorum sonra da ya bu ay olursa Allah ım lütfen olsun diyorum Allah sonumu hayır etsin ve artık inşallah nasip etsin
Gunaydin canimmm Allahim sana da nasip edecek goreceksin umut et hic yilma o bebis o gobuse gelecek
Canim benim kurban olurumAmin amin güzel annem
Saol canim tesekkür ederimD
Darisİ basina arkadasim cok tesekkurler
Ben hiç beta hgc baktırmadım, doktorada gitmek için bekledim çünkü ilk kese göründü mü görünmedi mi? Bir sürü sites. Ben neredeyse 5. Hafta da gittim, kan testlerini yaptır. Vitamin eksikliğin var mı?Bende dikkat edeyim mi canim ne olur ne olmaz diye baska onerebilecegin bisey var mi ?? Birde acil doktoruna danistim kendi doktoruma cikayim mi simdi diye 1 hafta sonraya randevunu al o zaman git daha cok yeni 1 haftalik bile degil dedi canim ben ne yapmaliyim degerlerimi takip edeyim mi gidene kadar canim
Bunlarin hepsini gebelik planladigimiz zaman yaptirmistim canim cok sukur herseyim normal rahim yapin da guzel demisti doktorum folik asite haziranda baslatti.. Sukur bi aksilik yok ben bayramdan sonraya randevu alip gideyim en iyisi o zamana kadar yukselir herhalde. Peki tam bat gunu cikti ya benim degerlerim normal mi senceBen hiç beta hgc baktırmadım, doktorada gitmek için bekledim çünkü ilk kese göründü mü görünmedi mi? Bir sürü sites. Ben neredeyse 5. Hafta da gittim, kan testlerini yaptır. Vitamin eksikliğin var mı?
TSH ına baktır mutlaka?
Kan uyuşmazlığı varsa bir test var ona baktır?
Folik asit takviyesi sor?
Kan değerlerine baktır?
Ben daha önce düşük yaşadım diye coraspirin verdi.
Efa mom diye karma vitamin verdi içinde folik asitte var, her türlü vitamın var.
Tsh yüksek diye eutroks mu ne ondan verdi
Herkeste farklı canım ben betadan çok anlamam ama ilk gebeliğimde adet günü betam 2.550 idi ama ikizmiş. Bunda hiç beta baktırmadım, testte gördüm bekledim doktorda keseyi görünce beta bakmaya gerek yok demişti artık.Bunlarin hepsini gebelik planladigimiz zaman yaptirmistim canim cok sukur herseyim normal rahim yapin da guzel demisti doktorum folik asite haziranda baslatti.. Sukur bi aksilik yok ben bayramdan sonraya randevu alip gideyim en iyisi o zamana kadar yukselir herhalde. Peki tam bat gunu cikti ya benim degerlerim normal mi sence
Dedigin gibi canim strese sokuyor insani biraz akisina birakmak en dogrusu kisiden kisiye hersey degisiklik gosteriyor degerler de oyle. Ne kadar bekledin canim keseyi gormek icinHerkeste farklı canım ben betadan çok anlamam ama ilk gebeliğimde adet günü betam 2.550 idi ama ikizmiş. Bunda hiç beta baktırmadım, testte gördüm bekledim doktorda keseyi görünce beta bakmaya gerek yok demişti artık.
İlk kontrolde gördüm canım, 5. Hafta olmasına 1 gün vardıDedigin gibi canim strese sokuyor insani biraz akisina birakmak en dogrusu kisiden kisiye hersey degisiklik gosteriyor degerler de oyle. Ne kadar bekledin canim keseyi gormek icin
Tamam canim seni de sıktim kusura bakma merak ediyorum da :)İlk kontrolde gördüm canım, 5. Hafta olmasına 1 gün vardı
Ne sıkması kuzum sor tabi :)Tamam canim seni de sıktim kusura bakma merak ediyorum da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?