Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bence gidene kadar 2 gunde bir kan ver degerler artarsa duzenli sorun yok demektir Allahin izniyle canim bnim

Gunaydin canimmm Allahim sana da nasip edecek goreceksin umut et hic yilma o bebis o gobuse gelecek

Ben hiç beta hgc baktırmadım, doktorada gitmek için bekledim çünkü ilk kese göründü mü görünmedi mi? Bir sürü sites. Ben neredeyse 5. Hafta da gittim, kan testlerini yaptır. Vitamin eksikliğin var mı?
TSH ına baktır mutlaka?
Kan uyuşmazlığı varsa bir test var ona baktır?
Folik asit takviyesi sor?
Kan değerlerine baktır?

Ben daha önce düşük yaşadım diye coraspirin verdi.
Efa mom diye karma vitamin verdi içinde folik asitte var, her türlü vitamın var.
Tsh yüksek diye eutroks mu ne ondan verdi

Bunlarin hepsini gebelik planladigimiz zaman yaptirmistim canim cok sukur herseyim normal rahim yapin da guzel demisti doktorum folik asite haziranda baslatti.. Sukur bi aksilik yok ben bayramdan sonraya randevu alip gideyim en iyisi o zamana kadar yukselir herhalde. Peki tam bat gunu cikti ya benim degerlerim normal mi sence

Herkeste farklı canım ben betadan çok anlamam ama ilk gebeliğimde adet günü betam 2.550 idi ama ikizmiş. Bunda hiç beta baktırmadım, testte gördüm bekledim doktorda keseyi görünce beta bakmaya gerek yok demişti artık.

Dedigin gibi canim strese sokuyor insani biraz akisina birakmak en dogrusu kisiden kisiye hersey degisiklik gosteriyor degerler de oyle. Ne kadar bekledin canim keseyi gormek icin

Guguuu kistim icn dr a geldim canim dr ameliyattaydi erken gelmisim.haptan dolayi gecikti bi gun adet ama sabah kirmziimsi lekeli akintj geldi.yinede kan testi yaptilar yarim saate cikiyo.test negatif leke geldi ama insan suphelenmeden edemiyo ya ne tuhaf bi duygu

Kızlarr 6 gün önce 58 '4 gün önce 218 kan değerim 3. 75 kat artmıştı bgünde 2225 sizce bi skıntı var mı çok artıyo sanki bgn 5+o haftalığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…