Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kan testide negatif kizlar dr daha 2.ayinmis rahat ol dedi degerlerin her seyn gzel ddi ilac vermiyorum ddi akisina birak dedi.kistimde ayni duruyomus cok cok dayanamiyorum dersen ameliyatla alincak ddi

kan testide negatif kizlar dr daha 2.ayinmis rahat ol dedi degerlerin her seyn gzel ddi ilac vermiyorum ddi akisina birak dedi.kistimde ayni duruyomus cok cok dayanamiyorum dersen ameliyatla alincak ddi
Canim bak bir aksilik yokmus sende benim gibi cok yenisin bende 3.ayimizda kaldim.. Soğan kuru dene bence ben oyle yaptim bu ay kistlerimi erittigini farkettim cok etkili cheryycim sokmustu aklima Allah razi olsun gecirdi. Onlar gecince belki daha kolay olur.

Canim o kirmizi akinti kistlerden dolayi oluyor iste benim resmen cisimden gelmisti cok korkmustum tez zamanda gecer insallah su kistler

Egem2709 C Chivas Regal şu haftalik hesaplamalar şu şekilde oluyor degil mi en son adetin ilk gunu gebelik baslangici olarak kabul ediliyor sanirim. Sayaca tarihimi girdim 4 haftalik 1 günlük görünüyor aklim karisti. Dr dün daha cok yeni 1 haftalik bile anca demisti bana bunu anlatir misiniz

Normal hesaplama senin dediğin gibi ama aslında bebek daha küçük, yani ortalama fazladan 2 hafta daha hesaplanıyor. Doktor bebeğin gerçek oluşumunu söylemiş sana

ne gun gebe kaldigin belli olmadigi icin son adet gununu sayiyo doktorlar canim.smdi dr deger ck dusuk oldugu icn hani gercek manasinda demistir sen hani bidahaki hafta dr a gttn diyelm 5haftalik dicek sana mesela.hamile kaldgn gun belli olmadgndan sn adet gununu baz aliyolar

Relax olacaksın canim kastikca olmuyor ben rahatim ama tek endisem esimin degerleri duzelmezse diye haliyle bu endise de beni bitiriyor.Bak ne guzel problemin yokmus rahat takılmalısın

Relax olacaksın canim kastikca olmuyor ben rahatim ama tek endisem esimin degerleri duzelmezse diye haliyle bu endise de beni bitiriyor.Bak ne guzel problemin yokmus rahat takılmalısın
insAllah canim bnim benim esim dr a falan gtmedi bide onu dusunmim smdi sen de uzaktan demesi kolay ama kafani takma canim bnimm

insAllah canim bnim benim esim dr a falan gtmedi bide onu dusunmim smdi sen de uzaktan demesi kolay ama kafani takma canim bnimm
Bir kac ay daha takil boyle sonra düşünürsün esini götürmeyi ya da ben cok cocuk istiyorum acaba onda sorun var mi diye dertlenip duracaksan gitsin ona gore yol cizin maksat kafan rahat olsun

Hih tamam canim tesekkur ederim ogrencez iste bilmediklerimizi birbirimizden.

Kizlar bat tarihim 5 eylul du yani 7 gun var ve anlamadigim sabah peceteye sildim tuvaletimi yapinca bole hafif kahve rengi lekelenmem var pende adet olcam diye ped taktim 1 damla kahve akinti var pedde ben hic bu kadar adet olmadim acaba glukofen mi yapti kizlar benim ovi testi 20 agustosta cift cizgi gostermisti ayin 24 une kadar bende iliskiyi 21 agustos ve 23 agustosta yaptim ne oluyo bilmiyorum ya bilgisi olan aydinlatabilirmi bole karnimda adet agrisi gibi agri vardi sabah 1 saat kadar simdi oda yok allahim ne oluyo erkenmi adet olcam ama 7 gun cok fazla degilmi

CherryBlossom90 den haber yok ne zamandır. Bilgisi olan var mı?

Canım bend geçen sordum cevap vermedi bugün de özelden mesaj attım ama herhalde bayram telaşındandır diye düşünüyorum herşey çok güzel olacak onun için senin için de tabi tüm annelerini için Mina_1414 canım batlarımız aynı belki yerleşme kanamasıdır benimde bazen öyle oluyor hevesleniyorum sonuç tabiki negatif ama belli olmaz çok kişinin yerleşme kanaması olabiliyor inşallah sevinirsin bu ay

İyi olsunlarda Rabbim seninde güzel haberine sevinmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…