- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.161
Yoksa ikiz mi :)))Kızlarr 6 gün önce 58 '4 gün önce 218 kan değerim 3. 75 kat artmıştı bgünde 2225 sizce bi skıntı var mı çok artıyo sanki bgn 5+o haftalığım
Canim bak bir aksilik yokmus sende benim gibi cok yenisin bende 3.ayimizda kaldim.. Soğan kuru dene bence ben oyle yaptim bu ay kistlerimi erittigini farkettim cok etkili cheryycim sokmustu aklima Allah razi olsun gecirdi. Onlar gecince belki daha kolay olur.kan testide negatif kizlar dr daha 2.ayinmis rahat ol dedi degerlerin her seyn gzel ddi ilac vermiyorum ddi akisina birak dedi.kistimde ayni duruyomus cok cok dayanamiyorum dersen ameliyatla alincak ddi
Canim o kirmizi akinti kistlerden dolayi oluyor iste benim resmen cisimden gelmisti cok korkmustum tez zamanda gecer insallah su kistlerGuguuu kistim icn dr a geldim canim dr ameliyattaydi erken gelmisim.haptan dolayi gecikti bi gun adet ama sabah kirmziimsi lekeli akintj geldi.yinede kan testi yaptilar yarim saate cikiyo.test negatif leke geldi ama insan suphelenmeden edemiyo ya ne tuhaf bi duygu
Normal hesaplama senin dediğin gibi ama aslında bebek daha küçük, yani ortalama fazladan 2 hafta daha hesaplanıyor. Doktor bebeğin gerçek oluşumunu söylemiş sanaEgem2709 C Chivas Regal şu haftalik hesaplamalar şu şekilde oluyor degil mi en son adetin ilk gunu gebelik baslangici olarak kabul ediliyor sanirim. Sayaca tarihimi girdim 4 haftalik 1 günlük görünüyor aklim karisti. Dr dün daha cok yeni 1 haftalik bile anca demisti bana bunu anlatir misiniz
Bilmiyorum ki yaaYoksa ikiz mi :)))
Teşekkür ederimNormal hesaplama senin dediğin gibi ama aslında bebek daha küçük, yani ortalama fazladan 2 hafta daha hesaplanıyor. Doktor bebeğin gerçek oluşumunu söylemiş sana
Sende mayıs annesi olcaksın sanırımTeşekkür ederim
ne gun gebe kaldigin belli olmadigi icin son adet gununu sayiyo doktorlar canim.smdi dr deger ck dusuk oldugu icn hani gercek manasinda demistir sen hani bidahaki hafta dr a gttn diyelm 5haftalik dicek sana mesela.hamile kaldgn gun belli olmadgndan sn adet gununu baz aliyolarEgem2709 C Chivas Regal şu haftalik hesaplamalar şu şekilde oluyor degil mi en son adetin ilk gunu gebelik baslangici olarak kabul ediliyor sanirim. Sayaca tarihimi girdim 4 haftalik 1 günlük görünüyor aklim karisti. Dr dün daha cok yeni 1 haftalik bile anca demisti bana bunu anlatir misiniz
ins canim bu ay daha az stres yapmayi umuyorum hayirlisi insAllahCanim o kirmizi akinti kistlerden dolayi oluyor iste benim resmen cisimden gelmisti cok korkmustum tez zamanda gecer insallah su kistler
Relax olacaksın canim kastikca olmuyor ben rahatim ama tek endisem esimin degerleri duzelmezse diye haliyle bu endise de beni bitiriyor.Bak ne guzel problemin yokmus rahat takılmalısınkan testide negatif kizlar dr daha 2.ayinmis rahat ol dedi degerlerin her seyn gzel ddi ilac vermiyorum ddi akisina birak dedi.kistimde ayni duruyomus cok cok dayanamiyorum dersen ameliyatla alincak ddi
insAllah canim bnim benim esim dr a falan gtmedi bide onu dusunmim smdiRelax olacaksın canim kastikca olmuyor ben rahatim ama tek endisem esimin degerleri duzelmezse diye haliyle bu endise de beni bitiriyor.Bak ne guzel problemin yokmus rahat takılmalısın
Bir kac ay daha takil boyle sonra düşünürsün esini götürmeyi ya da ben cok cocuk istiyorum acaba onda sorun var mi diye dertlenip duracaksan gitsin ona gore yol cizin maksat kafan rahat olsuninsAllah canim bnim benim esim dr a falan gtmedi bide onu dusunmim smdisen de uzaktan demesi kolay ama kafani takma canim bnimm
Tahmini tarih 7 mayis gorunuyor sag salim aliriz kucagimiza insallahSende mayıs annesi olcaksın sanırım
Hih tamam canim tesekkur ederim ogrencez iste bilmediklerimizi birbirimizden.ne gun gebe kaldigin belli olmadigi icin son adet gununu sayiyo doktorlar canim.smdi dr deger ck dusuk oldugu icn hani gercek manasinda demistir sen hani bidahaki hafta dr a gttn diyelm 5haftalik dicek sana mesela.hamile kaldgn gun belli olmadgndan sn adet gununu baz aliyolar
CherryBlossom90 den haber yok ne zamandır. Bilgisi olan var mı?
İyi olsunlardaCanım bend geçen sordum cevap vermedi bugün de özelden mesaj attım ama herhalde bayram telaşındandır diye düşünüyorum herşey çok güzel olacak onun için senin için de tabi tüm annelerini içinMina_1414 canım batlarımız aynı belki yerleşme kanamasıdır benimde bazen öyle oluyor hevesleniyorum sonuç tabiki negatif ama belli olmaz çok kişinin yerleşme kanaması olabiliyor inşallah sevinirsin bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?