Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gecen ay bana oyle oldu canim 7 gn boyunca kahverengi leke oldu kahve kirmizi pembe degiskendi.kist olunca oluyomus bnde kist var zaten.bi git doktora istersen

Canim bende hic kist yok ama adet oluyorum bende mumkun degil yerlesme kanamasina ihtimal vermiyorum arife gunu ozel bi doktorun muhaynanesine gidicem bakalim ne diycek gorcez yerlesme kanamasi az olur diye biliyorum hic yasamadim ama bu bildigin kan pihticikli falan peceteye sildikce geli

son bi ay icinde doktora gtmediysen emin olamazsin canim benim doktorum son olan adetin pesine bile kist olusmus olabilir dedi insAllah yoktur tabi Allahin izniyle ama gt bi baktir mutlaka

Kizlar 3 gun once yazmistm benden ovulasyonda gelen sumuksu ikiparmak arasinda uzayan o akinti varya o geliyi surekli ben yumurtluyorummu valla anlamadm ayin 15 inde geldi zaten yumurtlama donemimdi simdi 27 agostosta geldi bugun yine geldi bat 31 agustos buarada karnim agriyo adet olcakken bole bisey yasayan oldumu acaba

benimde bat dundu canim ayni sekilde akintim devam etti bugun kan testi verdim negatif zaten karnimda agriyo dr bugun yarin olurum ddi

son bi ay icinde doktora gtmediysen emin olamazsin canim benim doktorum son olan adetin pesine bile kist olusmus olabilir dedi insAllah yoktur tabi Allahin izniyle ama gt bi baktir mutlaka
Bitanecim hep doktor kontrolundeyim ayin 22 sinde kontrolde yumurtanin catladigi goruldu 23 agustosta yine iliski oldu ona ragmen bu gun adet oldum ne oluyor anlamiyorum hep 28 29 gunde bir adet olurdum ben buda neyin nesi 7 gun once adetim basladi

İns tutunma yerlesme kanamasidir o kahverengi oluyor genelde..kirmizilari gormezsen bat gunu testini yaptir canim :)

Canim sndeki kadar ,.yogun olmasada bende de akinti devam ediyor ins hamis olmusuzdur cunku eger varsa ve tutunduysa rahim agzi kapanmasi icin akinti olusuyor ve bir tur tikac oluyor ve doguma kadar bebegi dis etkenlerden koruyor..yumurtlama donemi sonrasi bu tarz akinti hamilelik gostergesi olabiliyor!yani kuru gunler olsaydi adeti beklemek mantikli olurdu o yuzden bende umjutsuzca umutlaniyorum bu ay :) benimde bat 1 eylul dua edelkim birbirimize!

İns tutunma yerlesme kanamasidir o kahverengi oluyor genelde..kirmizilari gormezsen bat gunu testini yaptir canim :)
Valla canim peceteye silince bole pihti seklinde kan geliyor gibi yanilmiyorsam erken adet oldum muhtemelen 7 gun once yerlesme kanamasi ayni bole olmaz diye dusunuyorum bebegi gectimde neden 7 gun once adet oluyorum ben

Valla canim peceteye silince bole pihti seklinde kan geliyor gibi yanilmiyorsam erken adet oldum muhtemelen 7 gun once yerlesme kanamasi ayni bole olmaz diye dusunuyorum bebegi gectimde neden 7 gun once adet oluyorum ben
Luteal faz defekti denen birsey var bazi aylar olabilir diyor drlar..ins oyle degildir ama olsada dert etme 1 aylik birseydir...

@duygusuuu oyyy kuzum benim tebrik ederim seni inan çok mutlu oldum .. Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah .. hissediyordun ve oldu şükür

Benimkigeliyor Egem2709 kızlar merakta koyduğum için kusuruma bakmayın bayram tatili için yola çıktık olduğumuz yerde internet çekmiyor düzgün her şeyi okuyamadım bu durumu da ongoremedigim için size haber de veremedim.. Elhamdulillah iyiyim ama akşamdan sabaha kadar kötüyüm.
Bu durumda gizleyemedim herkes anladı zaten iki aile de bir aradayız .. Leke vs hiçbir şey gelmedi öyle bir ağrım da yok elhamdulillah o yüzden biz inşallah iyiyiz ..
Sizde çok iyi olun inşallah Egemmm gerçekten okuyunca kendimi tutamadım ağlaya ağlaya bir hal oldum tam sulu gözüm öyle mutlu oldum ki .. Rabbim ne büyük .. İmtihan edildin öyle sana yine aynısını nasip etti .. Demek ki sukunetini korumussun .. Oyle mutlu oldum ki güzel kuzularim teyzesi yer onlariiii Hiç endiselenme bir şey olmaz . Her şey yolunda gidecek .. Yavrularına kavusacaksin Benimkigeliyor sende mujdemizi ver canım benim Allah'ım su mübarek günler hürmetine lütfen kardeşimin içine mucizesini koy bekleyişi bitsin hasreti bitsin ve darısı tüm diğer güzel bacilarima
@Kumsalpoyraz canım çok şükür sende hamilesin seni tebrik ediyorum sağ salim kavusun bir birinize inşallah ..
Rabbim bizlere Salih evlat nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah ..
kronikuykucu Afilim92 Mina_1414 @bebegimleben ve şuan aklıma gelmeyen diğer canlar üzülmeyin bekleyisiniz son bulacak inşallah .. Her birimiz buradan mutlu haberini alacağız
Sizleri seviyorum. Olurda yazamazsam internet sıkıntımdan dolayı bayram sonrası görüşürüz.. Şimdiden ne olur ne olmaz bayramınız mübarek olsun. Kesilen kurbanlarimiz ihtiyac sahiplerine de ulaşir İnşallah .. Bu günleri hakkıyla idrak edebiliriz umarım .. Maksadın et yemekten de öte olduğunu ümmet olarak idrak ederiz inşallah .. Acı içinde kıvranan, zulüm altında yaşayan , bin bir türlü zor imtihan a tabi tutulanlara Rabbim yetişsin .. Dursun artık bu zulümler bu acılar .. Ülke olarak da daha güzel güvenilir ahlak bilinciyle bilinclenmis bir cennete donusmemiz dileğiyle

Ay
@duygusuuu oyyy kuzum benim tebrik ederim seni inan çok mutlu oldum .. Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah .. hissediyordun ve oldu şükür
Canimm cok teşekkür ederim Allahima binlerce şükürler olsun nasip etti.... Sağ salim evlatlarimizi kucagimiza almayi da nasip etsin Rabbim... Kendine cok dikkat et ne zamandir goremiyoruz seni yoklugun belli oluyor :)Tüm guzel dileklerin icin aminn.. Arada girebilirsen yaz bize de

Seninde bayramin simdiden mubarwk olsun canim ne iyi ettinde yazdin meraktaydik..opuyoruz seni ve tum guzel dualarin dileklerin gercek olmasi dilegiyle :-*

Canim benim kiyamayiz biz sana sen iyi olda hamisler siraya girince bizede yavas yavas sira gelicek biliyoruz vallah hic takmiyorum artik ne olursa olsun illa vercek rabbim hayirlisiyla biliyorum benim ginlum tahat sikinti yaomiyorum artik peceteye gelen bir kanama var hakkimizda hayirlisi sadece bir kere biliyorum bebegim benimlesin sen ordasin demistim bi kac gun once icimden gecmisti yanlis alarm mis hissedememisim artik bundan sonraki aylarda hissetsem bile kanmam yanilabiliyorum ben cunki canimcim

Hoşgeldin canımmm. Çok güzel dileklerin için çok teşekkür ederiz amin inşallah verebilirim canım hayırlısı artık tekrar teşekkürler dikkat et kendine canım canım

Anladm canim duphaston kullaniyorum ben belki hap bana oyun oynuyodur zaten hamile oldugumu düşünmuyorum cnm goguslerim gayet yumusak cunku bi belirtim yok
ben de duphaston kullaniyodum adet olacagimi dusununce test yapimde hapi icmem en azindan dedim negatif cikinca biraktim hapi.zaten hap bitince 3 4 gun snra oluyosun.hamis olmayinca bosuna icilmis oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…