Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bitanecim hep doktor kontrolundeyim ayin 22 sinde kontrolde yumurtanin catladigi goruldu 23 agustosta yine iliski oldu ona ragmen bu gun adet oldum ne oluyor anlamiyorum hep 28 29 gunde bir adet olurdum ben buda neyin nesi 7 gun once adetim basladi
Allah Allah bnde sasrdm smdi korunmayi yeni biraktiysaniz ondan da olabilir aklima gelen ihtimaller bunlar canim

Allah Allah bnde sasrdm smdi korunmayi yeni biraktiysaniz ondan da olabilir aklima gelen ihtimaller bunlar canim
be bitanecim 6 aydir bebek icin 20 gun boyunca bir fiil calisiyoruz yanlizca bu ay 2 kere iliski oldu ondan umutsuzum ben bu arada lekelenme seklinde adet tam sokulemedi peceteyle silince goruluyo hafif kirmizi yani canimcim

İnsallah canim ikimizde guzel haberler aliriz ama benim goguslerim hic sismedi ve acimiyo oyuzden pek umudum yok ama genede herzaman bi umut vardir insallah bizi cok bekletmezler cnm

İnsallah canim ikimizde guzel haberler aliriz ama benim goguslerim hic sismedi ve acimiyo oyuzden pek umudum yok ama genede herzaman bi umut vardir insallah bizi cok bekletmezler cnm
Canim benim ilk gebeligimde gogus sisligim 7-8 haftadan sonra baslamisti demek ki herkeste olmuyor..belirtim pek yok gibi benimde o yuzden bende emin olamiyorum..ama bel agrim usutup tutulmadiysam ilk hamileligimi animsatiyor ve birde bu akinti meselesi var..birde ayrica vucudumda extra bir sivilcelenme oldu bilmiyorum bata 3 gun var ama dayanamayip test yapicam sanirim arife sabahi!

Sevgili anne adayları bebislerinizi saglikla kucaginiza alin diye ,anne olmak icin cabalayan sevgili kader ortaklarım hamile kalabilin diye ...Hz Mevlana da size dua ettim

Canım Allah razı olsun teşekkür ederiz amin ya amin bu ay olsa ne güzel olur Rabbim inşallah hepimize nasip eder çok istiyorum hayırlısıyla ya çok çok

Ben gecerse yapicam canim hayal kirikligi yasamaktan korkuyorum yapinca haber ver canim insallah gelmistir mucizen

Kizlar yeni bat 26 eylul 7 gun once adet oldum bildigin pihtili kan geliyor bebis yok yeni aya calisalim bari

be bitanecim 6 aydir bebek icin 20 gun boyunca bir fiil calisiyoruz yanlizca bu ay 2 kere iliski oldu ondan umutsuzum ben bu arada lekelenme seklinde adet tam sokulemedi peceteyle silince goruluyo hafif kirmizi yani canimcim
bi arkadasim hamileligini 2.5 aylikken ogrenmis simdi yazinca sen aklima geldi 2 adet doneminde iki gun kesik kesik kanamasi olmus.3.de gunu gelip adet olmayinca doktora gtms dmis 2.5 aylik hamilesin

bi arkadasim hamileligini 2.5 aylikken ogrenmis simdi yazinca sen aklima geldi 2 adet doneminde iki gun kesik kesik kanamasi olmus.3.de gunu gelip adet olmayinca doktora gtms dmis 2.5 aylik hamilesin
Allaha sirk kosulmaz ama bole bi kanamada bebek zor tatlim bildigin adete cevirdi kuzum kismet degilmis napalim rabbim en iyisini bilir

Günaydın kızlar benim bat 27 ağustostu gelen giden yok daha 24 ünde kan testi yaptırmıştım 0.1 negatifti şehir dışına çıkacağım için yaptırma şansım olmaz onun için bu gün tekrar kan testi yaptırmayı düşünüyorum ne olur dua edin bana ve tüm isteyenlere bayram müjdesini alalim (geçen aydan 11 gün gecikmeden sonra olduğum için pek umudum yok ama ne olur dua edin yine de inşallah melegim gelmistir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…