- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.201
Allah Allah bnde sasrdm smdi korunmayi yeni biraktiysaniz ondan da olabilir aklima gelen ihtimaller bunlar canimBitanecim hep doktor kontrolundeyim ayin 22 sinde kontrolde yumurtanin catladigi goruldu 23 agustosta yine iliski oldu ona ragmen bu gun adet oldum ne oluyor anlamiyorum hep 28 29 gunde bir adet olurdum ben buda neyin nesi 7 gun once adetim basladi
Sag ol bitanecim allah hepimizin gonlundekini versin kizlar
Sevgili anne adayları bebislerinizi saglikla kucaginiza alin diye ,anne olmak icin cabalayan sevgili kader ortaklarım hamile kalabilin diye ...Hz Mevlana da size dua ettim
Allah Allah bnde sasrdm smdi korunmayi yeni biraktiysaniz ondan da olabilir aklima gelen ihtimaller bunlar canim[/QUyok be bitanecim 6 aydir bebek icin 20 gun boyunca bir fiil calisiyoruz yanlizca bu ay 2 kere iliski oldu ondan umutsuzum ben bu arada lekelenme seklinde adet tam sokulemedi peceteyle silince goruluyo hafif kirmizi yani canimcim
be bitanecim 6 aydir bebek icin 20 gun boyunca bir fiil calisiyoruz yanlizca bu ay 2 kere iliski oldu ondan umutsuzum ben bu arada lekelenme seklinde adet tam sokulemedi peceteyle silince goruluyo hafif kirmizi yani canimcimAllah Allah bnde sasrdm smdi korunmayi yeni biraktiysaniz ondan da olabilir aklima gelen ihtimaller bunlar canim
İnsallah canim ikimizde guzel haberler aliriz ama benim goguslerim hic sismedi ve acimiyo oyuzden pek umudum yok ama genede herzaman bi umut vardir insallah bizi cok bekletmezler cnmCanim sndeki kadar ,.yogun olmasada bende de akinti devam ediyor ins hamis olmusuzdur cunku eger varsa ve tutunduysa rahim agzi kapanmasi icin akinti olusuyor ve bir tur tikac oluyor ve doguma kadar bebegi dis etkenlerden koruyor..yumurtlama donemi sonrasi bu tarz akinti hamilelik gostergesi olabiliyor!yani kuru gunler olsaydi adeti beklemek mantikli olurdu o yuzden bende umjutsuzca umutlaniyorum bu ay :) benimde bat 1 eylul dua edelkim birbirimize!
Onun disinda baska bi belirtin varmi cnm goguste kasiktaİnsallah canim ikimizde guzel haberler aliriz ama benim goguslerim hic sismedi ve acimiyo oyuzden pek umudum yok ama genede herzaman bi umut vardir insallah bizi cok bekletmezler cnm
Canim benim ilk gebeligimde gogus sisligim 7-8 haftadan sonra baslamisti demek ki herkeste olmuyor..belirtim pek yok gibi benimde o yuzden bende emin olamiyorum..ama bel agrim usutup tutulmadiysam ilk hamileligimi animsatiyor ve birde bu akinti meselesi var..birde ayrica vucudumda extra bir sivilcelenme oldu bilmiyorum bata 3 gun var ama dayanamayip test yapicam sanirim arife sabahi!İnsallah canim ikimizde guzel haberler aliriz ama benim goguslerim hic sismedi ve acimiyo oyuzden pek umudum yok ama genede herzaman bi umut vardir insallah bizi cok bekletmezler cnm
Sevgili anne adayları bebislerinizi saglikla kucaginiza alin diye ,anne olmak icin cabalayan sevgili kader ortaklarım hamile kalabilin diye ...Hz Mevlana da size dua ettim
Ben gecerse yapicam canim hayal kirikligi yasamaktan korkuyorum yapinca haber ver canim insallah gelmistir mucizenCanim benim ilk gebeligimde gogus sisligim 7-8 haftadan sonra baslamisti demek ki herkeste olmuyor..belirtim pek yok gibi benimde o yuzden bende emin olamiyorum..ama bel agrim usutup tutulmadiysam ilk hamileligimi animsatiyor ve birde bu akinti meselesi var..birde ayrica vucudumda extra bir sivilcelenme oldu bilmiyorum bata 3 gun var ama dayanamayip test yapicam sanirim arife sabahi!
Ne diyelim canım hayırlısı olsun. Rabbim bize de nasip eder inşallahKizlar yeni bat 26 eylul 7 gun once adet oldum bildigin pihtili kan geliyor bebis yok yeni aya calisalim bari
Hayirlisi allahtan bitanem bu ay kismet degilmis ooo oooo onumuzde cok ay var her ay yeni umut allah bekletmesin artik maddi manevi cokuntu bu islerNe diyelim canım hayırlısı olsun. Rabbim bize de nasip eder inşallah
bi arkadasim hamileligini 2.5 aylikken ogrenmis simdi yazinca sen aklima geldi 2 adet doneminde iki gun kesik kesik kanamasi olmus.3.de gunu gelip adet olmayinca doktora gtms dmis 2.5 aylik hamilesinbe bitanecim 6 aydir bebek icin 20 gun boyunca bir fiil calisiyoruz yanlizca bu ay 2 kere iliski oldu ondan umutsuzum ben bu arada lekelenme seklinde adet tam sokulemedi peceteyle silince goruluyo hafif kirmizi yani canimcim
Allaha sirk kosulmaz ama bole bi kanamada bebek zor tatlim bildigin adete cevirdi kuzum kismet degilmis napalim rabbim en iyisini bilirbi arkadasim hamileligini 2.5 aylikken ogrenmis simdi yazinca sen aklima geldi 2 adet doneminde iki gun kesik kesik kanamasi olmus.3.de gunu gelip adet olmayinca doktora gtms dmis 2.5 aylik hamilesin
Aminn canim veririm tabiiBen gecerse yapicam canim hayal kirikligi yasamaktan korkuyorum yapinca haber ver canim insallah gelmistir mucizen
Allah kabul etsin Allah razi olsun canim benim guzel yuregine saglik..
Oyy cook sevindiimm canimm tebrik ederim sag salim kavusun yavrunla insaallahh ❤❤Beta 26.30 Kızlar hamileyim Allahimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?