- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 133
- 31
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.221
Cook tesekur ederim canim benimm amin darisi basina Allahim sana da isteyen herkese de yasatsin insallah kuzumOyy cook sevindiimm canimm tebrik ederim sag salim kavusun yavrunla insaallahh ❤❤
İnsallah bebisin sendedir canim 3 gun once cikmamistir belki bugun cikar hadi bakalim bize guzel haberler ver bekliyoruzGünaydın kızlar benim bat 27 ağustostu gelen giden yok daha 24 ünde kan testi yaptırmıştım 0.1 negatifti şehir dışına çıkacağım için yaptırma şansım olmaz onun için bu gün tekrar kan testi yaptırmayı düşünüyorum ne olur dua edin bana ve tüm isteyenlere bayram müjdesini alalim (geçen aydan 11 gün gecikmeden sonra olduğum için pek umudum yok ama ne olur dua edin yine de inşallah melegim gelmistir)
Inşallah canım bilmiyorum bu aralar çok duygusallastim en ufak birseye bile ağlar oldum durduk yere 4 gündür çok kötü bel ağrısı çekiyorum zaten inşallah rabbim nasip etmistirİnsallah bebisin sendedir canim 3 gun once cikmamistir belki bugun cikar hadi bakalim bize guzel haberler ver bekliyoruz
Insaallah bu sefer olmustur canim ya insaaallahh rabbim isteyen herkesin yuzunu guldursunGünaydın kızlar benim bat 27 ağustostu gelen giden yok daha 24 ünde kan testi yaptırmıştım 0.1 negatifti şehir dışına çıkacağım için yaptırma şansım olmaz onun için bu gün tekrar kan testi yaptırmayı düşünüyorum ne olur dua edin bana ve tüm isteyenlere bayram müjdesini alalim (geçen aydan 11 gün gecikmeden sonra olduğum için pek umudum yok ama ne olur dua edin yine de inşallah melegim gelmistir)
Canim dua ediyorum sana daaa sende bana et nolur..yeni uyandim esim hala uyuyuor bata 2 gun var ama goguslerim de garip bir sizlama var ve kasik agrisi degil sma orta alanda bir baski hissi var sanki hamileyim duygusu var neredeyse eminim hissime engel olamiyorum utanmasam gidip hastaneye bhcq yaptiricam ama millet artik pskilojisi bozuldu dicek diye gidemiyorum ama bu hislerime engel olamiyorum yarin sabah idrarda yapayim diyordum ama onda bile hayalet cizgi cikarmi bilemedim dollenme olduysa bugun 13. Gun oluyor cat!amanin ustunden geceli..ay napcam bilemedim..sanki burada sizler bisey deseniz rahatkicam YARDİM!!!garip oldu vucudum yani belirti desem degil normalim desem hic degil!kizlar ben napim bisey soyleyin bana!!!Günaydın kızlar benim bat 27 ağustostu gelen giden yok daha 24 ünde kan testi yaptırmıştım 0.1 negatifti şehir dışına çıkacağım için yaptırma şansım olmaz onun için bu gün tekrar kan testi yaptırmayı düşünüyorum ne olur dua edin bana ve tüm isteyenlere bayram müjdesini alalim (geçen aydan 11 gün gecikmeden sonra olduğum için pek umudum yok ama ne olur dua edin yine de inşallah melegim gelmistir)
Inşallah canım ya güzel dileklerin için teşekkür ederim kv dün bir takım aldı çok hoşuna gitmiş çok tatliydi ama inşallah babaannesinin hediyesini hissetmiştir gelmiştir melegimInsaallah bu sefer olmustur canim ya insaaallahh rabbim isteyen herkesin yuzunu guldursun
Sakin ol canim oncelikle. İnsallah vardir bebisin Allah hissettiriyor zaten onun hissi dusuyor annelerin kalbine.. Dua et bol bol bata 1 gun kala benim hayalet cizgi cikmisti. 3 gun kala cikmamisti. Bu kisiden kisiye gore degisir. Belirtileri ayni adet belirtileri gibi zaten karin agrisi gogus hassasiyeti.. İcindeki sabirsizligi o kadar iyi anliyorum ki.. Testi yapacaksan en azindan 1 gun kala yap bu kadar yogun hislerin olmasi bana bebisin bence var dedirtiyor hayirlisi olsun hakkinizdaCanim dua ediyorum sana daaa sende bana et nolur..yeni uyandim esim hala uyuyuor bata 2 gun var ama goguslerim de garip bir sizlama var ve kasik agrisi degil sma orta alanda bir baski hissi var sanki hamileyim duygusu var neredeyse eminim hissime engel olamiyorum utanmasam gidip hastaneye bhcq yaptiricam ama millet artik pskilojisi bozuldu dicek diye gidemiyorum ama bu hislerime engel olamiyorum yarin sabah idrarda yapayim diyordum ama onda bile hayalet cizgi cikarmi bilemedim dollenme olduysa bugun 13. Gun oluyor cat!amanin ustunden geceli..ay napcam bilemedim..sanki burada sizler bisey deseniz rahatkicam YARDİM!!!garip oldu vucudum yani belirti desem degil normalim desem hic degil!kizlar ben napim bisey soyleyin bana!!!
Inşallah bayram müjdesini alırsın canım testin varsa evde yap şimdi çıkar belki ya da git kan testi yaptir eşinden başkasına da söyleme boşver kim ne düşünürse düşünsün o bebisler bu gobüslere gelecekCanim dua ediyorum sana daaa sende bana et nolur..yeni uyandim esim hala uyuyuor bata 2 gun var ama goguslerim de garip bir sizlama var ve kasik agrisi degil sma orta alanda bir baski hissi var sanki hamileyim duygusu var neredeyse eminim hissime engel olamiyorum utanmasam gidip hastaneye bhcq yaptiricam ama millet artik pskilojisi bozuldu dicek diye gidemiyorum ama bu hislerime engel olamiyorum yarin sabah idrarda yapayim diyordum ama onda bile hayalet cizgi cikarmi bilemedim dollenme olduysa bugun 13. Gun oluyor cat!amanin ustunden geceli..ay napcam bilemedim..sanki burada sizler bisey deseniz rahatkicam YARDİM!!!garip oldu vucudum yani belirti desem degil normalim desem hic degil!kizlar ben napim bisey soyleyin bana!!!
Bence 2 3 gun daha bekle cnm belkide benim gibi prolaktinini psikolojik olarak yukseltip belirti yasiyorsun yalanci belirti sonrada husraan sen beklee bakalim canim . Bu kadar belirtiye mazallah birde negatif olursa 1 hafta toparlayamiyor insan vallahiCanim dua ediyorum sana daaa sende bana et nolur..yeni uyandim esim hala uyuyuor bata 2 gun var ama goguslerim de garip bir sizlama var ve kasik agrisi degil sma orta alanda bir baski hissi var sanki hamileyim duygusu var neredeyse eminim hissime engel olamiyorum utanmasam gidip hastaneye bhcq yaptiricam ama millet artik pskilojisi bozuldu dicek diye gidemiyorum ama bu hislerime engel olamiyorum yarin sabah idrarda yapayim diyordum ama onda bile hayalet cizgi cikarmi bilemedim dollenme olduysa bugun 13. Gun oluyor cat!amanin ustunden geceli..ay napcam bilemedim..sanki burada sizler bisey deseniz rahatkicam YARDİM!!!garip oldu vucudum yani belirti desem degil normalim desem hic degil!kizlar ben napim bisey soyleyin bana!!!
Amin canim dayanamadim yaptim ama hayalet cizgi bile cikmadiSakin ol canim oncelikle. İnsallah vardir bebisin Allah hissettiriyor zaten onun hissi dusuyor annelerin kalbine.. Dua et bol bol bata 1 gun kala benim hayalet cizgi cikmisti. 3 gun kala cikmamisti. Bu kisiden kisiye gore degisir. Belirtileri ayni adet belirtileri gibi zaten karin agrisi gogus hassasiyeti.. İcindeki sabirsizligi o kadar iyi anliyorum ki.. Testi yapacaksan en azindan 1 gun kala yap bu kadar yogun hislerin olmasi bana bebisin bence var dedirtiyor hayirlisi olsun hakkinizda
Aynen oyle oldum simdi bak negatif ciktiBence 2 3 gun daha bekle cnm belkide benim gibi prolaktinini psikolojik olarak yukseltip belirti yasiyorsun yalanci belirti sonrada husraan sen beklee bakalim canim . Bu kadar belirtiye mazallah birde negatif olursa 1 hafta toparlayamiyor insan vallahi
Esimde uyandi benim tuhaf hallerimden gidip yaptiralim mi diyorInşallah bayram müjdesini alırsın canım testin varsa evde yap şimdi çıkar belki ya da git kan testi yaptir eşinden başkasına da söyleme boşver kim ne düşünürse düşünsün o bebisler bu gobüslere gelecek
Canım bozma moralini ben battan üç gün önce kan testi yaptirmistim negatif çıkmıştı şimdi 4. Günü gecikmenin hem duygu da üç gün öncesinde negatif görmüştü bat günü ikinci çizgiyi gördü umudunu yitirme rabbim elbet bize de nasip edecek en doğru zamandaAynen oyle oldum simdi bak negatif ciktiprolaktin icin parlodel kullaniyorum zaten artik cok normal duzeyde gogus hassasiyetim bile olmammasi gerekirdi diyorum ama var iste
Evet canim yaa idrar testine su anda hic inanmiyorum hissiyatim kesin hamilesin diyor! Off deliricemCanım bozma moralini ben battan üç gün önce kan testi yaptirmistim negatif çıkmıştı şimdi 4. Günü gecikmenin hem duygu da üç gün öncesinde negatif görmüştü bat günü ikinci çizgiyi gördü umudunu yitirme rabbim elbet bize de nasip edecek en doğru zamanda
Canım bozma moralini ben battan üç gün önce kan testi yaptirmistim negatif çıkmıştı şimdi 4. Günü gecikmenin hem duygu da üç gün öncesinde negatif görmüştü bat günü ikinci çizgiyi gördü umudunu yitirme rabbim elbet bize de nasip edecek en doğru zamandaAynen oyle oldum simdi bak negatif ciktiprolaktin icin parlodel kullaniyorum zaten artik cok normal duzeyde gogus hassasiyetim bile olmammasi gerekirdi diyorum ama var iste
Canım sakın ol sıkıntı stres etme kendine yaptırmak istiyorsan git kan testi yaptir ama birsey değişmiyor o kişiden kişiye değişiyor bir gün öncesinde çıkan da var 1 hafta sonrasında çıkan da onun için o testlere güvenip moral bozmaya gerek yok rabbim doğru zamanda meleklerimizi bize nasip edecek inşallah bol bol dua et sadece rabbim sesimizi duyuyorEvet canim yaa idrar testine su anda hic inanmiyorum hissiyatim kesin hamilesin diyor! Off deliricem
Dogru soyluyorsun canim birazdan kuran okucam Rabbim bilir dogru zamani...sagol canim!Canım sakın ol sıkıntı stres etme kendine yaptırmak istiyorsan git kan testi yaptir ama birsey değişmiyor o kişiden kişiye değişiyor bir gün öncesinde çıkan da var 1 hafta sonrasında çıkan da onun için o testlere güvenip moral bozmaya gerek yok rabbim doğru zamanda meleklerimizi bize nasip edecek inşallah bol bol dua et sadece rabbim sesimizi duyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?