Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dogru soyluyorsun canim birazdan kuran okucam Rabbim bilir dogru zamani...sagol canim!

Canım hayırlısı seni o kadar iyi anlıyorum ki bilmiyorum ne zamandır istiyorsun ama ben 1.5 yıldır uğraşıyorum hiç hamile kalamadım be kimyasal ne bir şey bazen o kadar kafayı bozuyorum ki düşük olsa bile en azından hamile kalabildiğini görürdüm diyorum bazen haşa isyan ediyorum çok kötü benim psikolojimde hakikaten bazen çok ağır geliyor bana da bir ufak niyet eder misin canım bende şimdi dua edeceğim çünkü etmediğim zaman kendimi kötü hissediyorum

Canimmm sakin olmalisin hersey moralinin iyi olmasiyla alakali esini de kendini de strese sokma cok istedigifn icin bu kadar sabirsizsin o kadar iyi anliyorum ki.. Ben 1 gün kala gece yaptigimda cizgi o kadar silikti ki gormesi cok ama cok zordu hatta ilk basta gorebilmek icin disini cikarip icindeki cubuga baktim iyice zar zor gorduk yani.. Bat 1 eylulmus bazilari gebe olsa dahi 1 hafta sonra cikiyor kanda bile cikmadigi oluyor.. Sen guzel seyler dusun bitanem olur mu Rabbim yüzünü guldursun insallah

Sagol duygusuuu sakinlestim biraz daha iyiyim...sabah fiziksel ruhsal kotuydum bilemiyorum testide o stresle yaptim ama erken oldu farkindayim..batin gecmesini beklicem belkide zaten adet olurum gibi geliyor simdide..psikoloji bildigin cacik oldu boyle iste :) bir an hamileyim kesin bunlar normal ben degilim diyorsun bir an yok simdi kesin regl olcam o zamanda boyle oluyor diyorsun..neyse artik Rabbimden hayirlisi neyse o olacak elbette!

Daha okumamistim ederim elbette burada bekleyen her kardesimiz icinde edicem!

Ayy canim ben 40 yasima giriyorum 1 yildir evliyiz ve 10 haftalik kalbi durdu bebegimin ondan beri 6 ay oluyor ilacla dusuk yaptim..sakin dusuk dileme!Rabbim ilk seferde saglikla kucagina versin ins!ben hala tam atlatamadim onun gidisini gec kaliyorsun diye drlar strese sokuyor beni yoksa ilk denemede ilk aydan hamile kalmistik zaten sonra butun degerlerim psikolojim gitti biliyorum Rabbim ol diyince ilk aydan tek iliski ile ustelik yumurtlamadan 3 gun oncesinden hamile kaldim olacaksa hic engel farketmiyor..o yuzden isyan etmeden sabirla dua ile hayirlsini dilemek ve beklemek gerek..yasadiklarimi birkac kez uzun uzun yazdim yazmadiklarim da ayri...kisaca canim beni mutsuz eden drlarin sabirsiz ve zaman zaman umutsuz birbirinden farkli soylemleri..sonrada vucudumun baska baska tepkileri!bebegimi kaybederkende bircok farklilik hissettim kimse bana inanmadi sonunda maalesef ben hakli ciktim ama olan bana ve bebegime oldu..onuda Allahtan buluyorum imtihanimmis demek ki yoksa elimden geleni yaptim ama engel olamadim..canim sabah dr soylemi ile hissiyatyim fiziksel durumum baska diye emin olmak istedim sabredemedim psikolojim alt ust uyandim..ama maalesef beklemem gerekiyordu hala..artik daha iyiyiym birazdan dualarimi ederim ve belki bu bayram sekerini bayram sabahi ogrenirim belkide daha vardir tevekkeltu alellah!

Öyle tatlım. Bende hemen olur diye düşünüyordum ama olmayınca kendi kendime strese girdim ve ilk başta birkaç kişiye söylemiştim malesef belki onların sürekli yok mu diye sormaları da beni strese soktu zaten sonra olmayınca istemiyorum daha dedim şimdi de istemiyoruz düşünmüyoruz diyorum. Yok töbe düşük dilemek değil de düşün bazen onu düşünüyorum o kadar çaresizim. Aslında işimiz Allah a kalmış en güvenli yere ama artık bebek haberi alırken hakikaten canım acıyor üzülüyorum ve eşime bile belli etmemeye çalışıyorum vs vs vs . İnşallah ya benim de bat 5 eylül 7 sinde eşim dönüyor şehir dışından ona güzel haber vermeyi o kdar çok istiyorum ki Rabbim inşallah artık nasip eder

Cnm bn iki gün varken yapmıştım çıkmamıştı ama emindim yani kendimden senin gbi dünya kadar blirti vardı negatif çıksada hiç düşürmedim modumu dedim çift çizgi çıkıcak ama hangi gün bat günü akşam yaptım ve çok şükür gördüm çift çizgiyi herkesin bü yesi aynı değil

E
ben de duphaston kullaniyodum adet olacagimi dusununce test yapimde hapi icmem en azindan dedim negatif cikinca biraktim hapi.zaten hap bitince 3 4 gun snra oluyosun.hamis olmayinca bosuna icilmis oluyo
Evet canim duphastonda ikinci ayim 4 ay deneyelim dedi doktor ama bu hapi sanki bosa iciyormusum gibi hissetmeye basladm insallah ise yarar cnm senin kacinci ayn cnm

Sagolun destekleriniz olmasa napardim..insan bazi anlarda kendini anlyacak kimselerle konusmak istiyor..iyi ki varsiniz hepiniz!ins gun gelecek bu forumda herkes hamisliklerini sonrada bebeklerinin beslenmesini vs konusacak..tavsiyelerini deneyimlerini paylasacak zaten kac kisi kaldik ki surada hamilelik bekleyen dimi ya sira birgun bize de gelecek o gune dek sizlerin takipcisiyiz saglikla dogumunuzu bekliyoruz :)

E

Evet canim duphastonda ikinci ayim 4 ay deneyelim dedi doktor ama bu hapi sanki bosa iciyormusum gibi hissetmeye basladm insallah ise yarar cnm senin kacinci ayn cnm
ben daha evvelden korunuyoken 2 ay kist icin kullanmistim. bide iste bu ay ictim. bebis calisalida 2 ay oldu daha canim

Gunaydin arkadaslar bugun sehir disina cikiyorum bayraminizi simdiden kutlarim..bat yarin sabah karbonat testi yaptim kopurdu aksam yapmistim dibe cokmustu..ne kadar dogru bir test bilemiyorum ama anladigim sabah ilk idrarla yapinca asit orani daha fazla oldugu icin kopuruyor..deneyen saniyorum C Chivas Regal arkadasimizdi ama acikcasi benim testin guvenirliligi konusunda bir fikrim yok..varsa deneyen ve yorumlayacak sevinirim arkadaslar..sevgiler mutlu bayramlar hepimize umarim bayram sekerlerinin haberlerini aliriz bekleyenlerle birlikte :)

Yok canm bn hiç denemedim o testleri

Çok moralim bozuk çok biraz önce koca bir parça geldi devamı yok ama bildiğin kahverengi kırmızı arası bir şey gelecek yani anladım ki Allah benim dualarımı kabul etmeyecek olmuyor ne yapsam olmuyor bende vazgeçtim tüm takvimleri herşeyi herşeyi sileceğim buraya da uzunca bir zaman girmeyeceğim hepiniz inşallah en yakın zamanda bebeklerinize kavuşursunuz öpüyorum hepinizi hoşçakalın Allah a emanet olun kızlar

ben daha evvelden korunuyoken 2 ay kist icin kullanmistim. bide iste bu ay ictim. bebis calisalida 2 ay oldu daha canim
Canim merhaba sana bisey sorucam sende bu hap gaz yaptimi midem 2 gundur resmen yaniyo bulanti hissi geliyo yada usuttummu acaba gecen ay yapmadi ama bilemedim cokfena midem gece uyku uyuyamadm bat yarin cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…