Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umarım belirtidir yaşadıklarımız biz de burada paylaşırız. Ama dediğim gibi umutlanmıyorum. Yalnız hiç böyle olmazdım adet olacağım gün başlardı ağrı. Hayırlısı ne diyelim
ayni bende oyle sancilandigim gun adet olurdum ve bu ay tedavi olmadigim icinde umut etmiyorum

Canım sarı akıntım olmuştu benim bolca adet ağrısı bel ağrısı bacak ağrısı ve sanki liflerin çekilmesi gibi değişik.. Ama sarı akıntın umutlandırdı hadi inŞallah

Canım sarı akıntım olmuştu benim bolca adet ağrısı bel ağrısı bacak ağrısı ve sanki liflerin çekilmesi gibi değişik.. Ama sarı akıntın umutlandırdı hadi inŞallah
Ay canım ağzın bal yesin. Dua et bize tatlım sizin dualarınız kabul olur. Iyi bayramlar bebişinle sana

Bugün nedense benimde normal. Dün falan hep ıslak hissettim. Günlük pedleri değistirip durdum. Merak ediyorum testini inşallah görürsün çizgiyi
insallah canom ama ben bu ay tedavi gormedigimin icinde hic umudum yok cikmicak yine gecen ay klomen catlama ignesi yaptirdom 9 test yaptim umutlanmistim bu ay oyle değilim hevesim kirildi sanki kac aydir

canim suan bile oturuken elim sag kasigimda yine agri girdi oraya insallah bir sorun yoktur canim senide cok.merak ediyorum yarin test yap sende yaaaaa
Dayanabilirsem bekleyecegim Bilerek testte almadım bakalım inşallah gelmez de nöbetçi eczane ararım artık bayram günü

Ç
Ay canım ağzın bal yesin. Dua et bize tatlım sizin dualarınız kabul olur. Iyi bayramlar bebişinle sana
Çook teşekkür ederiz canım benim her zaman kendim için etmeden önce sizlere dua ediyorum canım Allahın izniyle hepimizin kucakları dolacak inşallah

K kahvekokulu caniiiimm benim bat degistirrmisin ben 32 gunde bir adet oluyormusum ama tlf. Nolmussa programa 28 gune ayarlamis o yuzden 10 eylul gosteriyor ama duzelttim 14 eylul ❤

B Birmucize C Chivas Regal test yaptim bugun bat günüm kizlar birsey cikmadi zatende umudum yoktu adette olmadim belirtidr yok pkoluyum ondandir bayramdan sonra adet olursam igneli tedavi icin doktora gitmeyi düşünüyorum bilmiyorum hayırlısı olsun

Dur bkalım yumurtan geç oluştu senin blki ondan çıkmıyodur

Dur bkalım yumurtan geç oluştu senin blki ondan çıkmıyodur
bilmem sagda agri var adette olmadim umudumda yok heveste kalmiyor
bu ay spor saloluna gitmeyi düşünüyorum kilom yoktur sirf kafam dagilsin diye ama bir yandanda igneli tedaviye baslim.diyroum karar veremedim arkadasim testte silik bile yok gerci yumurtamda zamaninda buyumedi

Gunaydin arkadaslar dun nobetci eczaneden test aldim sirf bu sabahi bekliyordum veee gece leke simdide kirmizilar geldi! Bu ayda bunca garip belirtiyle sona erdi..gelelim yeni bata K kahvekokulu benim yeni batim 28 eylul..yani dogum gunum!Allahim bana bu ay o gun ins hediye verir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…