- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 83
- 39
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.281
ayni bende oyle sancilandigim gun adet olurdum ve bu ay tedavi olmadigim icinde umut etmiyorumUmarım belirtidir yaşadıklarımız biz de burada paylaşırız. Ama dediğim gibi umutlanmıyorum. Yalnız hiç böyle olmazdım adet olacağım gün başlardı ağrı. Hayırlısı ne diyelim
Evet canım klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Valla ne bileyim her gün yoklayınca ben alıştırdım kendimi kırmızıları göreceğime
Canım sarı akıntım olmuştu benim bolca adet ağrısı bel ağrısı bacak ağrısı ve sanki liflerin çekilmesi gibi değişik.. Ama sarı akıntın umutlandırdı hadi inŞallahSorma canım ya neredeyse bir haftadır adet başlangıcındaki gibi ağrılarım var. Her gün diyorum şimdi hastalandım herhalde. Bir de ıslaklık var gidip bakıyorum sarımsı bir akıntı. Ben gelir diye düşünüyorum. inşallah senden bebek haberi gelirYarın boş geçerse yaparım bende test
Ay canım ağzın bal yesin. Dua et bize tatlım sizin dualarınız kabul olur. Iyi bayramlar bebişinle sanaCanım sarı akıntım olmuştu benim bolca adet ağrısı bel ağrısı bacak ağrısı ve sanki liflerin çekilmesi gibi değişik.. Ama sarı akıntın umutlandırdı hadi inŞallah
canim insallahhh sen tedavi gordun umutluyum akintin cokmu benden 3 gu geldi agriyla beraber ama.bugun normalimAy canım ağzın bal yesin. Dua et bize tatlım sizin dualarınız kabul olur. Iyi bayramlar bebişinle sana
Bugün nedense benimde normal. Dün falan hep ıslak hissettim. Günlük pedleri değistirip durdum. Merak ediyorum testini inşallah görürsün çizgiyicanim insallahhh sen tedavi gordun umutluyum akintin cokmu benden 3 gu geldi agriyla beraber ama.bugun normalim
insallah canom ama ben bu ay tedavi gormedigimin icinde hic umudum yok cikmicak yine gecen ay klomen catlama ignesi yaptirdom 9 test yaptim umutlanmistim bu ay oyle değilim hevesim kirildi sanki kac aydirBugün nedense benimde normal. Dün falan hep ıslak hissettim. Günlük pedleri değistirip durdum. Merak ediyorum testini inşallah görürsün çizgiyi
canim suan bile oturuken elim sag kasigimda yine agri girdi oraya insallah bir sorun yoktur canim senide cok.merak ediyorum yarin test yap sende yaaaaaturko2727 canım kaybetme umudunu burada yazılanlara göre ikinci ayda uyarilmaya devam ediyor diyorlar yumurtalar
Dayanabilirsem bekleyecegimcanim suan bile oturuken elim sag kasigimda yine agri girdi oraya insallah bir sorun yoktur canim senide cok.merak ediyorum yarin test yap sende yaaaaa
insallahhh yaaaaa bende suan 2 test var ikiside cope gidecek cikmicak belli:)))Dayanabilirsem bekleyecegimBilerek testte almadım bakalım inşallah gelmez de nöbetçi eczane ararım artık bayram günü
Çook teşekkür ederiz canım benim her zaman kendim için etmeden önce sizlere dua ediyorum canım Allahın izniyle hepimizin kucakları dolacak inşallahAy canım ağzın bal yesin. Dua et bize tatlım sizin dualarınız kabul olur. Iyi bayramlar bebişinle sana
Umarım bu ay nasip olur listede geri kalan herkese :)Aynen canim maassallahh topik acildigindan beridir daimi olarak burada bekliyoruz bize ne zaman nasip olucak acaba K kahvekokulu
Dur bkalım yumurtan geç oluştu senin blki ondan çıkmıyodurB Birmucize C Chivas Regal test yaptim bugun bat günüm kizlar birsey cikmadizatende umudum yoktu adette olmadim belirtidr yok pkoluyum ondandir bayramdan sonra adet olursam igneli tedavi icin doktora gitmeyi düşünüyorum bilmiyorum hayırlısı olsun
bilmem sagda agri var adette olmadim umudumda yok heveste kalmiyorDur bkalım yumurtan geç oluştu senin blki ondan çıkmıyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?