- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.301
İnşallah regli olmazsın cnm kaç gün gecikir ki normaldebilmem sagda agri var adette olmadim umudumda yok heveste kalmiyor
bu ay spor saloluna gitmeyi düşünüyorum kilom yoktur sirf kafam dagilsin diye ama bir yandanda igneli tedaviye baslim.diyroum karar veremedim arkadasim testte silik bile yok gerci yumurtamda zamaninda buyumedi
Canim bak senin gibi gecen ay ben tam belirti yasadim ya oyle boyle degil ogurme falan sonra adet olunca dr. Gittim prolaktin yukselmia psikolojik oluyor resmen o hormon simdi hamile kalamiyorum diye dert ediyorum ve hicbir belirti yasamiyorum neden cunku kafami oraya calistirmiyirum hamileyim hamileyim demiyorum sen once psikolojini rahatlat hayatim zor bir donem cok fena hayal krikligi ama toparliyor insan ben mesela bu ay belirti yasamiyorsam olmuyor diye yasamiyorm anlatabilmisimdr insaallah bu arada prolaktin yukselincede hamile kalinmiyor musGunaydin arkadaslar dun nobetci eczaneden test aldim sirf bu sabahi bekliyordum veee gece leke simdide kirmizilar geldi! Bu ayda bunca garip belirtiyle sona erdi..gelelim yeni bata K kahvekokulu benim yeni batim 28 eylul..yani dogum gunum!Allahim bana bu ay o gun ins hediye verir!
Ay insaallah canimm . Eger benim bu ay olursa varya birdaha hicbirsey hakkinda buyuk konusmicam cunkuUmarım bu ay nasip olur listede geri kalan herkese :)
İnşallah regli olmazsın cnm kaç gün gecikir ki normalde
uzun sure dogum kontrol hapi kulandim gunumde olurdum.hep sonra hapi biraktim direk doktora gittim ve hep adet olmam icin ilaclar verildigi icin aylardirda duzenli oluyordum bu ay ilacsizim ne kadar gecer bilmiyorum canimİnşallah regli olmazsın cnm kaç gün gecikir ki normalde
Canim benim cok sagol haklisin ama nasil psikolojimi rahatlaticam bilemiyorumCanim bak senin gibi gecen ay ben tam belirti yasadim ya oyle boyle degil ogurme falan sonra adet olunca dr. Gittim prolaktin yukselmia psikolojik oluyor resmen o hormon simdi hamile kalamiyorum diye dert ediyorum ve hicbir belirti yasamiyorum neden cunku kafami oraya calistirmiyirum hamileyim hamileyim demiyorum sen once psikolojini rahatlat hayatim zor bir donem cok fena hayal krikligi ama toparliyor insan ben mesela bu ay belirti yasamiyorsam olmuyor diye yasamiyorm anlatabilmisimdr insaallah bu arada prolaktin yukselincede hamile kalinmiyor mus
Canım benim henüz kesinleşmiş bir şey yok. Sen de biliyorsun geç çıkıyor idrarda. Kırmızılar gelene kadar umut hala var. Ben ağrıyla uyandım bugün yolda yani kırmızılarB Birmucize C Chivas Regal test yaptim bugun bat günüm kizlar birsey cikmadizatende umudum yoktu adette olmadim belirtidr yok pkoluyum ondandir bayramdan sonra adet olursam igneli tedavi icin doktora gitmeyi düşünüyorum bilmiyorum hayırlısı olsun
canim agrin insallah gebeliktendir insallah olmazsin bende yumurtlama gec oldu belki de yumutlamadim bilmiyorum indan adet olmadim gecicek gunum pko dan dir napalim ben 5 aydir yoruldum sanki artikCanım benim henüz kesinleşmiş bir şey yok. Sen de biliyorsun geç çıkıyor idrarda. Kırmızılar gelene kadar umut hala var. Ben ağrıyla uyandım bugün yolda yani kırmızılar
Ah canimm kiyamamm cunku bende hergun hafta gun hesabi yapiyordum sizofrenler gibi takmistim kafayi ah ahh dr.a gittinmi ne zamandir istiyorsunuzCanim benim cok sagol haklisin ama nasil psikolojimi rahatlaticam bilemiyorumdusunmek istemiyorum ama surekli acaba oldu mu bugun kacinci gun onlari takip ediyor beynim
Canim ekimde evlendik ocakta korunmayi birakip ilk denemede hamile kaldim 10 haftalik kalbi durduAh canimm kiyamamm cunku bende hergun hafta gun hesabi yapiyordum sizofrenler gibi takmistim kafayi ah ahh dr.a gittinmi ne zamandir istiyorsunuz
Moralim bozulmuştu benim de canım. Dedim düşünmeyeceğim bir daha takipte yapmıyorum. Geçen aydan yaptığım bir poşet ovulasyon ve gebelik testleri duruyordu daha. Niye saklıyorsam. Atayım hepsini çöpe dedim baktım bir tane test kalmış içinde açılmadık. Nasilsa çöpe gidecek dedim yapayım bakalım bu arada 2. idrarla. Gözüm mü yanıltıyor uyduruyor muyum bilmem de sanki hayalet çizgi var. Agrımda devam ediyor bekliyorum kirmiziyi. Ama hala akinti varcanim agrin insallah gebeliktendir insallah olmazsin bende yumurtlama gec oldu belki de yumutlamadim bilmiyorum indan adet olmadim gecicek gunum pko dan dir napalim ben 5 aydir yoruldum sanki artik
canimmmm testin resmini atsana bugun mu yaptin.testi ilk 5 dakkada ciktiysa umut var demektirMoralim bozulmuştu benim de canım. Dedim düşünmeyeceğim bir daha takipte yapmıyorum. Geçen aydan yaptığım bir poşet ovulasyon ve gebelik testleri duruyordu daha. Niye saklıyorsam. Atayım hepsini çöpe dedim baktım bir tane test kalmış içinde açılmadık. Nasilsa çöpe gidecek dedim yapayım bakalım bu arada 2. idrarla. Gözüm mü yanıltıyor uyduruyor muyum bilmem de sanki hayalet çizgi var. Agrımda devam ediyor bekliyorum kirmiziyi. Ama hala akinti var
Yok be canım gözümle bile zor gördüm. O da ışığa tutunca. Ağrım olmasa belki diyeceğimde. Hiç yok yani umudum. Zor ihtimal bu günü atlatırsam yarın yaparım bakalım ilk idrarlacanimmmm testin resmini atsana bugun mu yaptin.testi ilk 5 dakkada ciktiysa umut var demektir
bircok kisi adet agrisi yaşayarak hamileydi benimde sag kasiktaki agri bugunde var adet olursam igneli.tedaviue baslarim belki bilmiyorum kararsizimYok be canım gözümle bile zor gördüm. O da ışığa tutunca. Ağrım olmasa belki diyeceğimde. Hiç yok yani umudum. Zor ihtimal bu günü atlatırsam yarın yaparım bakalım ilk idrarla
Inşallah gerek kalmaz canım. İgneli dedigin nasıl bir tedavi? Klomenin yerine kullanılan mıbircok kisi adet agrisi yaşayarak hamileydi benimde sag kasiktaki agri bugunde var adet olursam igneli.tedaviue baslarim belki bilmiyorum kararsizim
evet canim tup bebekteki igneler koldan gobekten yapilan yumurtalari gelistiriyor sonra normal yoldan gebelik elde ediliyor ben oglumada 2. igne tedavisinde kavustum simdi 7 yasinda okula baslicakInşallah gerek kalmaz canım. İgneli dedigin nasıl bir tedavi? Klomenin yerine kullanılan mı
Allah bağışlasın canım. Kardeşi de çok bekletmeden gelir inşallahevet canim tup bebekteki igneler koldan gobekten yapilan yumurtalari gelistiriyor sonra normal yoldan gebelik elde ediliyor ben oglumada 2. igne tedavisinde kavustum simdi 7 yasinda okula baslicak
evet goruyorum canim bu erken gebelik testimi insallah koyulasir yaa bari birimiz sevinelim ben gecen ay klomen catlama ignesi oldugum da 2 defa silik cikti cok sevinmiştim insallah sende vardirda sahiden seviniriz gülüm yaaEki Görüntüle 2039944
Biraz kuruyunca daha netleşti. Görülüyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?