Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah regli olmazsın cnm kaç gün gecikir ki normalde

Canim bak senin gibi gecen ay ben tam belirti yasadim ya oyle boyle degil ogurme falan sonra adet olunca dr. Gittim prolaktin yukselmia psikolojik oluyor resmen o hormon simdi hamile kalamiyorum diye dert ediyorum ve hicbir belirti yasamiyorum neden cunku kafami oraya calistirmiyirum hamileyim hamileyim demiyorum sen once psikolojini rahatlat hayatim zor bir donem cok fena hayal krikligi ama toparliyor insan ben mesela bu ay belirti yasamiyorsam olmuyor diye yasamiyorm anlatabilmisimdr insaallah bu arada prolaktin yukselincede hamile kalinmiyor mus

Umarım bu ay nasip olur listede geri kalan herkese :)
Ay insaallah canimm . Eger benim bu ay olursa varya birdaha hicbirsey hakkinda buyuk konusmicam cunku
Esim tokatli ve ben esimle tanismadan once asla aslaaaa tokatli biriyle evlenmem dedim alt kattaki komsularimiz cok igrenc kavgaci gurultucu insanlardi tokatlilardi ve birgun anneannem bizdeykeb gene kufurler bagirislar kavgalar falan ve ben asla aslaa tokatli biriyle evlenmem dedim anneannem kizim sen bekarsin buyuk konusma bugun oyle diyorsun yarin kosar evlenirsin dedikii bu cumleden bir hafta sonra esimle tanistik
Eger hamile kalirsam rabbim ikinci dersi veriyor bana cunku oglumada agustos sati ile hamile kaldim ve dogumum mayis sonuna geldi sicaklar civil civil kus sesleri millet gezmelerde pikniklerde herkes sokaklarda caddelerde ben sezeryanli elindi 4.5 5 kilo bebek 10 gundur haziran ayinda iceri kapali kalmisim kaynanam evi dolduruyor kendi misafirleriyle bakkala bile izin vermiyor allahiim en son oglum 15 gunluktu kv ile tartistim kurtuldum cunku dusunsenize yeni dogum yapmissiniz iri bebek ilk bebek mecburi sez. Elimizde avucumuzda yok kendimizi kgecindiriyoruz sabah 7 de geliyor elinde bir ekmek almaz aksama kadar cuzdanimdan alir konu komsusunu cagirir hava atmaya ve onlara doker sacar evi batirir gider dayanamadm patladm 15 gunlukken koydm oglumu bebek arabasina emzikti biberondu fitil falan bahane urettim kendime attim kendimi caddeye 1 saat aonra nasil huzurrr cunku hicbirzaman ev hanimi bile olmadm evliyken irgat gibi calistim ve anneme o gun birdaha aslaaa aslaaa boyle mayis haziran ayinda dogum yapmam kafayi yedim dedim kisin dogurucam yazin rahat edicem dedim ki olurs naparm bilemem
Ne yazdim kizlaarr icimi dokesim varmiss

Canim benim cok sagol haklisin ama nasil psikolojimi rahatlaticam bilemiyorum dusunmek istemiyorum ama surekli acaba oldu mu bugun kacinci gun onlari takip ediyor beynim

Canım benim henüz kesinleşmiş bir şey yok. Sen de biliyorsun geç çıkıyor idrarda. Kırmızılar gelene kadar umut hala var. Ben ağrıyla uyandım bugün yolda yani kırmızılar

Canım benim henüz kesinleşmiş bir şey yok. Sen de biliyorsun geç çıkıyor idrarda. Kırmızılar gelene kadar umut hala var. Ben ağrıyla uyandım bugün yolda yani kırmızılar
canim agrin insallah gebeliktendir insallah olmazsin bende yumurtlama gec oldu belki de yumutlamadim bilmiyorum indan adet olmadim gecicek gunum pko dan dir napalim ben 5 aydir yoruldum sanki artik

Canim benim cok sagol haklisin ama nasil psikolojimi rahatlaticam bilemiyorum dusunmek istemiyorum ama surekli acaba oldu mu bugun kacinci gun onlari takip ediyor beynim
Ah canimm kiyamamm cunku bende hergun hafta gun hesabi yapiyordum sizofrenler gibi takmistim kafayi ah ahh dr.a gittinmi ne zamandir istiyorsunuz

Ah canimm kiyamamm cunku bende hergun hafta gun hesabi yapiyordum sizofrenler gibi takmistim kafayi ah ahh dr.a gittinmi ne zamandir istiyorsunuz
Canim ekimde evlendik ocakta korunmayi birakip ilk denemede hamile kaldim 10 haftalik kalbi durdu troid pihtilasma bozuklugu cikti prolaktin yukseldi hepsini ilaclarla kontrol altina aldik martta dusuk yaptim ilacla ve o gunden beri surekli dr kontrolu altindayim!hem yoruldum hem sıkıldım bu surecte..Ama drlar 40 yasina giriyorum diye 2 ay daha bekleyebiliriz sonrasi baska tedavilere baslamak gerek diyor oysa hem ilkinde kendiligimden hamile kaldim diye bende fazla ilac denemesi yapmak istemiyorum dogal yollardan hamilemkalmak istiyorum..sanirim kaygim vakitle ilgilimoluyor bunuda biraz drlarin konusmasi tetikliyor..dururmum bu!

canim agrin insallah gebeliktendir insallah olmazsin bende yumurtlama gec oldu belki de yumutlamadim bilmiyorum indan adet olmadim gecicek gunum pko dan dir napalim ben 5 aydir yoruldum sanki artik
Moralim bozulmuştu benim de canım. Dedim düşünmeyeceğim bir daha takipte yapmıyorum. Geçen aydan yaptığım bir poşet ovulasyon ve gebelik testleri duruyordu daha. Niye saklıyorsam. Atayım hepsini çöpe dedim baktım bir tane test kalmış içinde açılmadık. Nasilsa çöpe gidecek dedim yapayım bakalım bu arada 2. idrarla. Gözüm mü yanıltıyor uyduruyor muyum bilmem de sanki hayalet çizgi var. Agrımda devam ediyor bekliyorum kirmiziyi. Ama hala akinti var

canimmmm testin resmini atsana bugun mu yaptin.testi ilk 5 dakkada ciktiysa umut var demektir

canimmmm testin resmini atsana bugun mu yaptin.testi ilk 5 dakkada ciktiysa umut var demektir
Yok be canım gözümle bile zor gördüm. O da ışığa tutunca. Ağrım olmasa belki diyeceğimde. Hiç yok yani umudum. Zor ihtimal bu günü atlatırsam yarın yaparım bakalım ilk idrarla

Yok be canım gözümle bile zor gördüm. O da ışığa tutunca. Ağrım olmasa belki diyeceğimde. Hiç yok yani umudum. Zor ihtimal bu günü atlatırsam yarın yaparım bakalım ilk idrarla
bircok kisi adet agrisi yaşayarak hamileydi benimde sag kasiktaki agri bugunde var adet olursam igneli.tedaviue baslarim belki bilmiyorum kararsizim

Inşallah gerek kalmaz canım. İgneli dedigin nasıl bir tedavi? Klomenin yerine kullanılan mı
evet canim tup bebekteki igneler koldan gobekten yapilan yumurtalari gelistiriyor sonra normal yoldan gebelik elde ediliyor ben oglumada 2. igne tedavisinde kavustum simdi 7 yasinda okula baslicak

Degil canım normal test. 2 gün önce yaptığımda gölge bile yoktu. Dedim ya zaten hiç umutlanmıyorum. Allah inşallah nasip eder hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…