- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 83
- 39
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.321
amin canim yine de bir umut var bu cizgide bekleyelim bakalim:)Degil canım normal test. 2 gün önce yaptığımda gölge bile yoktu. Dedim ya zaten hiç umutlanmıyorum. Allah inşallah nasip eder hepimize
Tebrik ederim B Birmucize kuzumm hamilesin ohh elhamdulillahEki Görüntüle 2039944
Biraz kuruyunca daha netleşti. Görülüyor mu?
Tatlım benim yüzümü güldürdün valla. Önce seni gördüğüme çok sevindim
Canım benim Allah sana da en yakın zamanda göstersin o çift çizgiyi. Bekleyelim bakalım hayırlısıyla. Bekleyişlerimiz mutlu sonlansın
amin canim benim.insallahhhhhhCanım benim Allah sana da en yakın zamanda göstersin o çift çizgiyi. Bekleyelim bakalım hayırlısıyla. Bekleyişlerimiz mutlu sonlansın
Canim merhaba sana bisey sorucam sende bu hap gaz yaptimi midem 2 gundur resmen yaniyo bulanti hissi geliyo yada usuttummu acaba gecen ay yapmadi ama bilemedim cokfena midem gece uyku uyuyamadm bat yarin cnm benim
canim bnce biraz daha bekle devami gelmez insAllah bi arkadasim 2 ay 2 ser gun az az adet olmus 3.ay olmayinca dr a gtmis megersem ustune görüyomus dusun yaniYine beklenen sonuç kızlar akşam saatlerinde bir kaç damla geldiHala sökülmedi tam ama bu ay da olmadı Hayırlısı ne diyelim.
Dr.lara kalirsa zaten direkt olarak tup bebek diyorlar 35 yas ustune teyzem 39 yasinda martta evlendi dr.a gidiyor bebek istiyoruz diye bir problem varmi diye kullanmam gereken bir ilac vs varmi diye geldim diyor dr. Direk oo 40 yasina gelmissin dogal yolla olmaz diyor tup bebek tedavisi basla zaman kaybetme demis teyzemin moral sifir oldu tabi ama toparladi deniyor bakalim insaallah rabbim sanada teyzemede sag salim bir yavru nasip ederCanim ekimde evlendik ocakta korunmayi birakip ilk denemede hamile kaldim 10 haftalik kalbi durdutroid pihtilasma bozuklugu cikti prolaktin yukseldi hepsini ilaclarla kontrol altina aldik martta dusuk yaptim ilacla ve o gunden beri surekli dr kontrolu altindayim!hem yoruldum hem sıkıldım bu surecte..Ama drlar 40 yasina giriyorum diye 2 ay daha bekleyebiliriz sonrasi baska tedavilere baslamak gerek diyor oysa hem ilkinde kendiligimden hamile kaldim diye bende fazla ilac denemesi yapmak istemiyorum dogal yollardan hamilemkalmak istiyorum..sanirim kaygim vakitle ilgilimoluyor bunuda biraz drlarin konusmasi tetikliyor..dururmum bu!
Devami gelmez insaallah canim yaYine beklenen sonuç kızlar akşam saatlerinde bir kaç damla geldiHala sökülmedi tam ama bu ay da olmadı Hayırlısı ne diyelim.
Ben varim canim bat 24 eylul:)Canım arkadaşlarım yeni bat tarihlerinizi beni etiketleyerek yazarmısınız listeyi düzenleyelm eylül için
Canim gebelik ayi son adet tarihine gore baz aliniyor yani agustos . Cunku eylul icin adet gormen lazim . Yani iliski oldugu gun degil son adet tarihine gore hesaplaniyor ki oda 15 agustos sen simdi diyeceksin ki nasil oluyor o zaman hamile degildim zaten o ilk iki haftada yumurtlama bile gerceklesmemis oluyor dr.larda hesaplama programlarida son adetten sonrasini sayiyor cunku tam olarak hangi gun hangi gece iliski yasadigini bilebilecek bir program hesaplama yontemi yok ve iliski sonrasi herkesin hemen dollenmiyor bunuda bilebilecek bir hesap periyodu icad edilmedi umarim olur cnm daha cok erken cunku dollenme uzun suruyorKızlar siz bilgilisiniz bi yardımcı olurmusunuz? benim en son adet başlangıcım 15 ağustos 20si temizlendim. Ve tatile çıktım eşim işi nedeniyle gelemedi haliyle ilişkide olmadı benim yumurtlama 2 eylüldü. Ve ilişki oldu. Şimdi ben hamile kalırsam eylül ayı mı baz alınır yoksa ağustos mu? Netten baktım son adet tarihinin başlangıcı baz alınıyor 2 haftalık 5 gün hamile diye çıkıyor ama ilişki olmadı adetten sonra sadece eylül 2 de oldu? Kafam karıştı
canimm ne oldu devami geldimi bende bu sabah yine test yaptim birsey cikmadi adette olmadim pkodan dir bayramdan sonra olsunda doktora gideyim sıkıcı süreçYine beklenen sonuç kızlar akşam saatlerinde bir kaç damla geldiHala sökülmedi tam ama bu ay da olmadı Hayırlısı ne diyelim.
Geldi sabah biraz ama oyle yogun degil. Yeni sökülüyor galiba. Senin ne kadar geciktiği oluyor mesela. Bir de hiç hayalet çizgi falanda mı yok.canimm ne oldu devami geldimi bende bu sabah yine test yaptim birsey cikmadi adette olmadim pkodan dir bayramdan sonra olsunda doktora gideyim sıkıcı süreç
Ozaman canım doğumda ona göre değişiyor değil mi sonuçta geç olduğuniçin tam 9 ay denmiyorCanim gebelik ayi son adet tarihine gore baz aliniyor yani agustos . Cunku eylul icin adet gormen lazim . Yani iliski oldugu gun degil son adet tarihine gore hesaplaniyor ki oda 15 agustos sen simdi diyeceksin ki nasil oluyor o zaman hamile degildim zaten o ilk iki haftada yumurtlama bile gerceklesmemis oluyor dr.larda hesaplama programlarida son adetten sonrasini sayiyor cunku tam olarak hangi gun hangi gece iliski yasadigini bilebilecek bir program hesaplama yontemi yok ve iliski sonrasi herkesin hemen dollenmiyor bunuda bilebilecek bir hesap periyodu icad edilmedi umarim olur cnm daha cok erken cunku dollenme uzun suruyor
Bata 1 gün kala benim böyle çıkmıştı bence kan vermelisinEki Görüntüle 2039944
Biraz kuruyunca daha netleşti. Görülüyor mu?
Canım nasılsın ne var ne yok kuzumyok canim bende bulanti etkisi olmadi hapin sadece gögüslerde duyarlilik hissi oluyo adet olcakmis gbi agirlasiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?