Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh be canımm...Allahım senin sesini duysun inşallah.. Zor bir imtihandan geçiyorsun Rabbim sana sabır ve umut versin.. Evladını sana bağışlasın rabbim tez zamanda.. Umudunu yitirme Allaha sığınmaktan vazgeçme... Belki bir daha girmeyeceksin ama yanındayız...

B Birmucize canim sanada iyi bayramlar seninle yarın bat gunumuz 4 gundur sag kasigimda agri var tuhaf adet olmadim bende pko var gecebilir zaten yarin test yapacam carsamba aksami yaptim birsey cikmadi sabah testte 2. cizgi silik olmus ama saatler sonra gecti diye umut etmedim birde yarin yapayim zateb benim yumurtlamam oldumu onuda bilmiyorum 14. gun 12mm di ya sonrasini bilmiyorum yarin sende test yapacakmisin canim veya agrin belirtin falan varmi

Bnde sana bakınıyodum test yaptın mı dye yarın mı yapmaya karar verdin

battan once kasik agrin mi vardi canim gugundede agri varmiydi bende yokkk
Yumurtlamadan snra srekli sağ kasığımda bi çekilme vrdı bacak içine vuruyodu kas ağrısı gbi son üç gün varken kasık ağrısı gtti ama bacak çekilmesi iki trafdada devam etti özellikle ytarken fark ediyodum çok rahatsız ediyodu uyuşmuş gbi uyuyamıyom onun yüzünden göğsümde hala daha çok çok hafif hassasiyet o da uçlarına bastırınca

bendede canim sag kasigimda agri var birlac gündür bakalim sonuc ne olacak umutlanmiyorum

Sorma canım ya neredeyse bir haftadır adet başlangıcındaki gibi ağrılarım var. Her gün diyorum şimdi hastalandım herhalde. Bir de ıslaklık var gidip bakıyorum sarımsı bir akıntı. Ben gelir diye düşünüyorum. inşallah senden bebek haberi gelir Yarın boş geçerse yaparım bende test

canim ayni banada oyle oluyor adet agrisi gelip geciuor erkenmi olacam acaba dedim ama ben hic erken olmam pkoluyum hep gecer sancilar gelip geciyor ama sag taragtaki agri birlac gündür devam ediyor benimde umudum yok canim

canim ayni banada oyle oluyor adet agrisi gelip geciuor erkenmi olacam acaba dedim ama ben hic erken olmam pkoluyum hep gecer sancilar gelip geciyor ama sag taragtaki agri birlac gündür devam ediyor benimde umudum yok canim
Umarım belirtidir yaşadıklarımız biz de burada paylaşırız. Ama dediğim gibi umutlanmıyorum. Yalnız hiç böyle olmazdım adet olacağım gün başlardı ağrı. Hayırlısı ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…