- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 133
- 31
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.261
Ahh be canımm...Çok moralim bozuk çok biraz önce koca bir parça geldi devamı yok ama bildiğin kahverengi kırmızı arası bir şey gelecek yani anladım ki Allah benim dualarımı kabul etmeyecek olmuyor ne yapsam olmuyor bende vazgeçtim tüm takvimleri herşeyi herşeyi sileceğim buraya da uzunca bir zaman girmeyeceğim hepiniz inşallah en yakın zamanda bebeklerinize kavuşursunuz öpüyorum hepinizi hoşçakalın Allah a emanet olun kızlar
Aynen canim maassallahh topik acildigindan beridir daimi olarak burada bekliyoruz bize ne zaman nasip olucak acaba K kahvekokuluKızlar ya Maşallah listenin yarısı hamişşşş.... :) İnşallah darısı bizlerin de başına :))
Aynen canim maassallahh topik acildigindan beridir daimi olarak burada bekliyoruz bize ne zaman nasip olucak acaba K kahvekokulu
Bnde sana bakınıyodum test yaptın mı dye yarın mı yapmaya karar verdinB Birmucize canim sanada iyi bayramlar seninle yarın bat gunumuz 4 gundur sag kasigimda agri var tuhaf adet olmadim bende pko var gecebilir zaten yarin test yapacam carsamba aksami yaptim birsey cikmadi sabah testte 2. cizgi silik olmus ama saatler sonra gecti diye umut etmedim birde yarin yapayim zateb benim yumurtlamam oldumu onuda bilmiyorum 14. gun 12mm di ya sonrasini bilmiyorum yarin sende test yapacakmisin canim veya agrin belirtin falan varmi
evet canim yaa yarin sabah yapayım ama.umutsuzum sag kasigimdaki agri bugunde devam ediyor kis falan yoktur insallahBnde sana bakınıyodum test yaptın mı dye yarın mı yapmaya karar verdin
İnşallah yoktur güzel haberler verirsin bizeevet canim yaa yarin sabah yapayım ama.umutsuzum sag kasigimdaki agri bugunde devam ediyor kis falan yoktur insallah
insallah gülüm ama sag kasigimdaki agridan baska hicbir belirtim yokkkİnşallah yoktur güzel haberler verirsin bize
Bnmde son günler kasık ağrım gtmişti sadece akıntı vrdı şimdi akıntıda yok denecek kadar azinsallah gülüm ama sag kasigimdaki agridan baska hicbir belirtim yokkk
Yumurtlamadan snra srekli sağ kasığımda bi çekilme vrdı bacak içine vuruyodu kas ağrısı gbi son üç gün varken kasık ağrısı gtti ama bacak çekilmesi iki trafdada devam etti özellikle ytarken fark ediyodum çok rahatsız ediyodu uyuşmuş gbi uyuyamıyom onun yüzünden göğsümde hala daha çok çok hafif hassasiyet o da uçlarına bastırıncabattan once kasik agrin mi vardi canim gugundede agri varmiydi bende yokkk
bendede canim sag kasigimda agri var birlac gündür bakalim sonuc ne olacak umutlanmiyorumYumurtlamadan snra srekli sağ kasığımda bi çekilme vrdı bacak içine vuruyodu kas ağrısı gbi son üç gün varken kasık ağrısı gtti ama bacak çekilmesi iki trafdada devam etti özellikle ytarken fark ediyodum çok rahatsız ediyodu uyuşmuş gbi uyuyamıyom onun yüzünden göğsümde hala daha çok çok hafif hassasiyet o da uçlarına bastırınca
Sorma canım ya neredeyse bir haftadır adet başlangıcındaki gibi ağrılarım var. Her gün diyorum şimdi hastalandım herhalde. Bir de ıslaklık var gidip bakıyorum sarımsı bir akıntı. Ben gelir diye düşünüyorum. inşallah senden bebek haberi gelirB Birmucize canim sanada iyi bayramlar seninle yarın bat gunumuz 4 gundur sag kasigimda agri var tuhaf adet olmadim bende pko var gecebilir zaten yarin test yapacam carsamba aksami yaptim birsey cikmadi sabah testte 2. cizgi silik olmus ama saatler sonra gecti diye umut etmedim birde yarin yapayim zateb benim yumurtlamam oldumu onuda bilmiyorum 14. gun 12mm di ya sonrasini bilmiyorum yarin sende test yapacakmisin canim veya agrin belirtin falan varmi
canim ayni banada oyle oluyor adet agrisi gelip geciuor erkenmi olacam acaba dedim ama ben hic erken olmam pkoluyum hep gecer sancilar gelip geciyor ama sag taragtaki agri birlac gündür devam ediyor benimde umudum yok canimSorma canım ya neredeyse bir haftadır adet başlangıcındaki gibi ağrılarım var. Her gün diyorum şimdi hastalandım herhalde. Bir de ıslaklık var gidip bakıyorum sarımsı bir akıntı. Ben gelir diye düşünüyorum. inşallah senden bebek haberi gelirYarın boş geçerse yaparım bende test
Umarım belirtidir yaşadıklarımız biz de burada paylaşırız. Ama dediğim gibi umutlanmıyorum. Yalnız hiç böyle olmazdım adet olacağım gün başlardı ağrı. Hayırlısı ne diyelimcanim ayni banada oyle oluyor adet agrisi gelip geciuor erkenmi olacam acaba dedim ama ben hic erken olmam pkoluyum hep gecer sancilar gelip geciyor ama sag taragtaki agri birlac gündür devam ediyor benimde umudum yok canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?