- 1 Haziran 2017
- 674
- 935
- 33
- 33
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.341
Yok canim erken gelmek istemez ise tam tamina 9 ay doluyor hatta benim oglum gibi bazilari gununu geciriyor yani sat a gore geciyor ama dollenmeye bagli gec dollendigi icin tam gununu dolduruyor bebekler bosuna demiyor buyuklerimiz dogmayan bebek icin daga saati dakikasi dolmadan dogmaz daha zamani var diyorlar o bu sat bat olayi oluyor iste cnmOzaman canım doğumda ona göre değişiyor değil mi sonuçta geç olduğuniçin tam 9 ay denmiyor
insallah devami gelmez benim bugun 1.gun gecmis oldu test yaptim cikmadi yumurtammgec olustu gec adet olabilirim arada sanci gelip gidiyor zatenGeldi sabah biraz ama oyle yogun degil. Yeni sökülüyor galiba. Senin ne kadar geciktiği oluyor mesela. Bir de hiç hayalet çizgi falanda mı yok.
Kan tahlili anlaşılır yani dimi canım az çok hamiş olursak doğum tarihi kusura bakma çocuk çok istiyorum ama bu ay denemeyecektik. Eşimde sağ olsun olan olduYok canim erken gelmek istemez ise tam tamina 9 ay doluyor hatta benim oglum gibi bazilari gununu geciriyor yani sat a gore geciyor ama dollenmeye bagli gec dollendigi icin tam gununu dolduruyor bebekler bosuna demiyor buyuklerimiz dogmayan bebek icin daga saati dakikasi dolmadan dogmaz daha zamani var diyorlar o bu sat bat olayi oluyor iste cnm
Ben kan tahlilime gore kac haftalik olduguma bakarim o daha net oluyor
nolsun tatlim iyiyim izindeydim uzun suredir sali ise baslicam o yuzden gerginim birazcik.adetimde bugun bitti yeni maratona baslariz insAllahCanım nasılsın ne var ne yok kuzum
Hadi bakalım bu ayı çok güzel değerlendirin canım stres yok o bebişler göbüşlere gelecek sıra sende 3.ayınızda rabbim versin inşallah evladınızınolsun tatlim iyiyim izindeydim uzun suredir sali ise baslicam o yuzden gerginim birazcik.adetimde bugun bitti yeni maratona baslariz insAllah
İnşallah gebelik belirtisidir canım akıntın nasıl rengi falanSelam kızlar bata 4 5 gün var... Benim dun aksam modem AĞRIDI ve mıdem bulanır gibi oldum ama kusmadm.. Et yıyemıyom kokusunu dahi duyunca midem bulanıyor. Goguslerım zaten 10 gündür falan agrıyor ve uçları koyu gibi olmuş. Boyle bı şeyler yasayan var mı Gebe olabilir miyim,.,
insAllah canim benim gecen ay klomen kullanmistm ya dr bu ay vermedi onu da. ya nasip insAllahHadi bakalım bu ayı çok güzel değerlendirin canım stres yok o bebişler göbüşlere gelecek sıra sende 3.ayınızda rabbim versin inşallah evladınızı
Canim kanla belli olur mesela bende bu ay istemiyordm cunku mayisa denk geliyor diye oglumda mayis cunku oglum sata gore dogum tarihi hep 19 mayis 15 mayis cikiyordu usg de ama gec dollenme oldugu icin 27 mayista dogdu ki tam dogum baslamamisti daha bir kac gun daha bekleyip normal dogurmak varken dr.um gunun gecti dedi sunniyi basti bana 6 cm le sez. AldiKan tahlili anlaşılır yani dimi canım az çok hamiş olursak doğum tarihi kusura bakma çocuk çok istiyorum ama bu ay denemeyecektik. Eşimde sağ olsun olan oldumayıs sınav ayım o yzden tedirgin oldum ister istemez sınav günüme denk gelir diye. Bu ay istemedim diye şimdi oluverir bide aklıma oda geliyo tek ilişkiyle
Ben 30unda ilk muayeye gittim canım. Ayın 11inde gel keseyi görelim dedi. Bekliyoruz artık kuzum biraz önce değerleriMe baktırıp geldimGuguuu sen naptin randevu aldinmi muayene icn canim
Amiin canim..aynen oyle davraniyor birazda tup bebek merkezlerinin baskisi ile oyle bir egilim oldu..35 yas ustu hic bekletmeden bize yollayin diye ikna ediyorlar drlari.iste istatistikler vs koyuyorlar drlarin onune..oysa ben daha ilk korunmadigim ayda hamile kalmistim hemde tek iliski ile...neyse Rabbim isteyen herkes aratmadan ugrastirmadan nasip etsin!Dr.lara kalirsa zaten direkt olarak tup bebek diyorlar 35 yas ustune teyzem 39 yasinda martta evlendi dr.a gidiyor bebek istiyoruz diye bir problem varmi diye kullanmam gereken bir ilac vs varmi diye geldim diyor dr. Direk oo 40 yasina gelmissin dogal yolla olmaz diyor tup bebek tedavisi basla zaman kaybetme demis teyzemin moral sifir oldu tabi ama toparladi deniyor bakalim insaallah rabbim sanada teyzemede sag salim bir yavru nasip eder
Anladım canım arkadaşımda senin gibi söyledi 1 hafta ileriyede gidebilir erkenede olabilir dedi. Ama geç olmuş ileriye gider dedi hayırlısı bakalım çok teşekkür ederim canım Rabbim gönlümüze göre versin inşallahCanim kanla belli olur mesela bende bu ay istemiyordm cunku mayisa denk geliyor diye oglumda mayis cunku oglum sata gore dogum tarihi hep 19 mayis 15 mayis cikiyordu usg de ama gec dollenme oldugu icin 27 mayista dogdu ki tam dogum baslamamisti daha bir kac gun daha bekleyip normal dogurmak varken dr.um gunun gecti dedi sunniyi basti bana 6 cm le sez. Aldi
Dedigim gibi sata gore usg bir 19 gosteriyor du bir 15 ama ikiside olmadi tee 27 sinde sez bosver cnm hayirlisi neyse o olsun
Akıntım öyle çok yoğun değil beyaz yapışık bı şey bazen de su gibi öyle anlıyorum zaten iç camasırımda ıslaklık oluyorGuguuu
Çok şükür canım mide bulantısı kusma uykusuzluk açlık biraz zorluk veriyor ama elhamdulillah.. Çubuk kraker leblebi garip ama sadece onları yiyebiliyorum su içerken bile kusasim geliyor ama ona zorluyorum kendimi .. Kalp atışı için gideceğim bu hafta inşallah dua edin de duyuyum .. Sağlıklı olsun yavrum ..CherryBlossom90 canim dun bat gunumdu birsey cikmadi bugun 1 gunum geciyor sag kasigimda agri var ama adet yok ortada yumurtam.gec olustu ondan gec adet olacam galiba bende ppko var beklemedeyim canim senin hamilelik.nasil gidiyor iyimisiniz sizleri sevinerek okuduk hep insallah bizlerde yakinda guzel haber veririz ...mesajin icin tesekkurler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?