Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım miğde bulantın ne zamn başladı ?bnde erken gliba o yüzden miğde bulantısı yok .kaç hftalık olduğunda çağırdı doktor kalp atışı için ? Bu arada inşallah duyarsın kalp atışını sonra darısı bizim başımıza

CherryBlossom90
Oy kuzusu. Valla senden önce mesaj yacakken bebiş ne yapıyor diyecekken kızın ne yapıyor diye yazmak geldi içimden inşallah cinsiyetini öğrendiğimiz günlerde gelecek. Önce o minik kalbini duyun hayırlısıyla Dualarimdasiniz

oyyy duyacaksin o sesleri canim hic merak etmeee masallahh

Aminnn altıncı haftada başladı ama şuan zirveye doğru yükseliyor .. Gün geçtikçe arttı .. Ama inşallah olmaz sende bekleme sürekli hasta gibisin .. Ya kalp atışları alttan muayene ile çoktan duyulması lazımdı hatta en son gittiğimde 24-25 ağustosta.. Ama üstten şuan gitsem bile duyulması gerek .. Ama ben tam 7+6 - 8+0 da gideceğim her türlü duymam gerekiyor ..

sen nasilsin gülümmmm ilkede bulantin olacak diye birsey yok belkide olmucak merak etme bebisin iyi olsun da belirti arama :))

Aminnn İnşallah Rabbim dedirtti belki.. Kıpır kıpır oldum .. Bulantili kipircik Hehe ..

kizlar 1 gunum.geciyor bugun bel agriso ve sagdaki 1 haftadir olan agri var dunku test negatifti off cok sıkıcı süreç kizlar yaa belirsizlik kotu olsa rahatlicam

Hmm bnde şuanda 5+6 oldum bayram girdiği için keseyide görmedim daha bu hafta içi randevu alcam keseyi görsem hamile olduğuma inancam yoksa ağrı sızı da yok hala inanmıyorum

sen nasilsin gülümmmm ilkede bulantin olacak diye birsey yok belkide olmucak merak etme bebisin iyi olsun da belirti arama :))
İyiyim canım geziniyrum buralarda. Başıma ne zaman gelcek diye merak ettim miğde bulantılarını. Senden hber bekliyorum işte

Psikolojik herhalde valla benim bile var 2 gündür bulantım Simdi bile kötü mide. Dış gebelik falan geçiriyor olamam de mi adet gelmişken. Sabahta sancim vardi sag agırlikli

Psikolojik herhalde valla benim bile var 2 gündür bulantım Simdi bile kötü mide. Dış gebelik falan geçiriyor olamam de mi adet gelmişken. Sabahta sancim vardi sag agırlikli
Rabbim esirgesin inşallah öyle bir şey değildir .. Ama onun belirtisi zaten kanama kahverengi lekelenme ve zaman geçtikçe şiddetle artan tek taraflı ağrı ..

İnşallah canm Bakalım hayırlısı olsun :)

Kizlar merhaba adetimin 4.gunundeyim iyice azaldi normalde 7 gunu buluyordu bhitmesi ama bu dusukten sonra hersey oldugu gibi budan degisti..artik 5 gunden sonra bitmis gibi oluyor..sorum hamile kalan arkadaslara sogan kuru yaoicam gecen ay 5 gun yapabilmistim tam 15 gun yapmam gerek kacincingun basladiniz ideali nedir?ve o ay yumurtlama ve adete engekmolmaz dimi 15 gun yapoinca ovulasyon gunlerini de kapsiyor cinku?tecrubeli arkadaslar yazarmi?

Bn regli bittikten iki gün sonra başladım yumurtlamam bi önceki aya göre iki gün geç oldu ovu testiyle de takip et bence işe yarıyor

Iyi akşamlar kizlar bayram telaşı koptum burdan. Bir kac sayfaya goz atabildim yeni hamisimiz var mi diye ama göremedim.
CherryBlossom90 kut kut atan minnak bir kalbi dinlemeye gitcekmissin .Insallah o ses dunyada duyduğun en guzel ses olacak inaniyorum
@duygusuuuuu C Chivas Regal ve C canan_cc sizler nasilsiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…