- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.361
Canım miğde bulantın ne zamn başladı ?bnde erken gliba o yüzden miğde bulantısı yok .kaç hftalık olduğunda çağırdı doktor kalp atışı için ? Bu arada inşallah duyarsın kalp atışınıÇok şükür canım mide bulantısı kusma uykusuzluk açlık biraz zorluk veriyor ama elhamdulillah.. Çubuk kraker leblebi garip ama sadece onları yiyebiliyorum su içerken bile kusasim geliyor ama ona zorluyorum kendimi .. Kalp atışı için gideceğim bu hafta inşallah dua edin de duyuyum .. Sağlıklı olsun yavrum ..
Oy kuzusu. Valla senden önce mesaj yacakken bebiş ne yapıyor diyecekken kızın ne yapıyor diye yazmak geldi içimdenÇok şükür canım mide bulantısı kusma uykusuzluk açlık biraz zorluk veriyor ama elhamdulillah.. Çubuk kraker leblebi garip ama sadece onları yiyebiliyorum su içerken bile kusasim geliyor ama ona zorluyorum kendimi .. Kalp atışı için gideceğim bu hafta inşallah dua edin de duyuyum .. Sağlıklı olsun yavrum ..
oyyy duyacaksin o sesleri canim hic merak etmeee masallahhÇok şükür canım mide bulantısı kusma uykusuzluk açlık biraz zorluk veriyor ama elhamdulillah.. Çubuk kraker leblebi garip ama sadece onları yiyebiliyorum su içerken bile kusasim geliyor ama ona zorluyorum kendimi .. Kalp atışı için gideceğim bu hafta inşallah dua edin de duyuyum .. Sağlıklı olsun yavrum ..
Aminnn altıncı haftada başladı ama şuan zirveye doğru yükseliyor .. Gün geçtikçe arttı .. Ama inşallah olmaz sende bekleme sürekli hasta gibisin .. Ya kalp atışları alttan muayene ile çoktan duyulması lazımdı hatta en son gittiğimde 24-25 ağustosta.. Ama üstten şuan gitsem bile duyulması gerek .. Ama ben tam 7+6 - 8+0 da gideceğim her türlü duymam gerekiyor ..Canım miğde bulantın ne zamn başladı ?bnde erken gliba o yüzden miğde bulantısı yok .kaç hftalık olduğunda çağırdı doktor kalp atışı için ? Bu arada inşallah duyarsın kalp atışınısonra darısı bizim başımıza
sen nasilsin gülümmmm ilkede bulantin olacak diye birsey yok belkide olmucak merak etme bebisin iyi olsun da belirti arama :))Canım miğde bulantın ne zamn başladı ?bnde erken gliba o yüzden miğde bulantısı yok .kaç hftalık olduğunda çağırdı doktor kalp atışı için ? Bu arada inşallah duyarsın kalp atışınısonra darısı bizim başımıza
Aminnn İnşallah Rabbim dedirtti belki.. Kıpır kıpır oldum .. Bulantili kipircik Hehe ..CherryBlossom90
Oy kuzusu. Valla senden önce mesaj yacakken bebiş ne yapıyor diyecekken kızın ne yapıyor diye yazmak geldi içimdeninşallah cinsiyetini öğrendiğimiz günlerde gelecek. Önce o minik kalbini duyun hayırlısıyla Dualarimdasiniz
Hmm bnde şuanda 5+6 oldum bayram girdiği için keseyide görmedim daha bu hafta içi randevu alcam keseyi görsem hamile olduğuma inancam yoksa ağrı sızı da yok hala inanmıyorumAminnn altıncı haftada başladı ama şuan zirveye doğru yükseliyor .. Gün geçtikçe arttı .. Ama inşallah olmaz sende bekleme sürekli hasta gibisin .. Ya kalp atışları alttan muayene ile çoktan duyulması lazımdı hatta en son gittiğimde 24-25 ağustosta.. Ama üstten şuan gitsem bile duyulması gerek .. Ama ben tam 7+6 - 8+0 da gideceğim her türlü duymam gerekiyor ..
İyiyim canım geziniyrum buralarda. Başıma ne zaman gelcek diye merak ettim miğde bulantılarını. Senden hber bekliyorum iştesen nasilsin gülümmmm ilkede bulantin olacak diye birsey yok belkide olmucak merak etme bebisin iyi olsun da belirti arama :))
kiz artik inannnn annesi minik kusun içerde :))Hmm bnde şuanda 5+6 oldum bayram girdiği için keseyide görmedim daha bu hafta içi randevu alcam keseyi görsem hamile olduğuma inancam yoksa ağrı sızı da yok hala inanmıyorum
Bi görsem eşimde hala kimseye söylemiyo bnm aile biliyor onun taraf bilmiyorkiz artik inannnn annesi minik kusun içerde :))
Bi görsem eşimde hala kimseye söylemiyo bnm aile biliyor onun taraf bilmiyorbi görelim önce diyor biz görmeden inanmıcaz galiba
Rabbim esirgesin inşallah öyle bir şey değildir .. Ama onun belirtisi zaten kanama kahverengi lekelenme ve zaman geçtikçe şiddetle artan tek taraflı ağrı ..Psikolojik herhalde valla benim bile var 2 gündür bulantımSimdi bile kötü mide. Dış gebelik falan geçiriyor olamam de mi adet gelmişken. Sabahta sancim vardi sag agırlikli
cok sekersiniz yaa :)) inanin artik
Amin. Himm simdi yok agrım ama dikkat edeyim kendime. Adetle olmasi kötü karışıyor birbirineRabbim esirgesin inşallah öyle bir şey değildir .. Ama onun belirtisi zaten kanama kahverengi lekelenme ve zaman geçtikçe şiddetle artan tek taraflı ağrı ..
Normalde senin anlattığın bas bayağı gebelik belirtisi hele ki goguslerin .. Yani sen zaten biliyorsundur hissedersin bence ..
B Birmucize canım sende ki çıkan çizgiyle adet olduysan direk kimyasal gebelik derim çünkü bas bayağı çizgi var yani .. O gün gitseydin mutlaka hcg çıkardı kanda ..
turko2727 inşallah hamilesin silik çizgi öylesine çıkmaz mutlaka uyaran hcg var kanda demek ki .. Ama artıp artmamakta kararsız olabilir ..
Bn regli bittikten iki gün sonra başladım yumurtlamam bi önceki aya göre iki gün geç oldu ovu testiyle de takip et bence işe yarıyorKizlar merhaba adetimin 4.gunundeyim iyice azaldi normalde 7 gunu buluyordu bhitmesi ama bu dusukten sonra hersey oldugu gibi budan degisti..artik 5 gunden sonra bitmis gibi oluyor..sorum hamile kalan arkadaslara sogan kuru yaoicam gecen ay 5 gun yapabilmistim tam 15 gun yapmam gerek kacincingun basladiniz ideali nedir?ve o ay yumurtlama ve adete engekmolmaz dimi 15 gun yapoinca ovulasyon gunlerini de kapsiyor cinku?tecrubeli arkadaslar yazarmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?