- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 133
- 31
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.381
İyiym bitanem sağol düşündüğün için.. Keseyi görmeyi kalbimizi dinlemeyi bekliyorum Allahın izniyle. . Bugün abim trafik kazası geçirdi çok korktum öldüm öldüm dirildim.. Dua edin bizlereIyi akşamlar kizlar bayram telaşı koptum burdan. Bir kac sayfaya goz atabildim yeni hamisimiz var mi diye ama göremedim.
CherryBlossom90 kut kut atan minnak bir kalbi dinlemeye gitcekmissin .Insallah o ses dunyada duyduğun en guzel ses olacak inaniyorum
Guguuu @Kumsalpoyraz ve @canan_cc sizler nasilsiniz ?
canim gecmis olsun kendine dikkat et uzulmemen cok onemli bu donemde bugun hamile arkadaşım üzüntüden dolayı kriz gecirdi cok korktuk bebegine bisey olcak diyeİyiym bitanem sağol düşündüğün için.. Keseyi görmeyi kalbimizi dinlemeyi bekliyorum Allahın izniyle. . Bugün abim trafik kazası geçirdi çok korktum öldüm öldüm dirildim.. Dua edin bizlere
Allah razı olsun canım.. İnsanın kanı canı kardeşi Rabbim kimseyi sınamasın. . Karnındakine de bişey olcak diye korkuyosun çok kötüydü bugün Allahım.. Çok şükürcanim gecmis olsun kendine dikkat et uzulmemen cok onemli bu donemde bugun hamile arkadaşım üzüntüden dolayı kriz gecirdi cok korktuk bebegine bisey olcak diye
Canim sagol :-*Bn regli bittikten iki gün sonra başladım yumurtlamam bi önceki aya göre iki gün geç oldu ovu testiyle de takip et bence işe yarıyor
cok gecmis olsn canimAllah razı olsun canım.. İnsanın kanı canı kardeşi Rabbim kimseyi sınamasın. . Karnındakine de bişey olcak diye korkuyosun çok kötüydü bugün Allahım.. Çok şükür
Tesekkur ederim kuzum Allah razi olsuncok gecmis olsn canim
oyy masAllah canim Rabbim bize de nasip etsin insAllahhhKizlarrrrr kuzumun teyzeleriiii kalp atışını duydum pıt pıt pıtben sulu göz ağlaya ağlaya eve geldim Allah'ım kurban olduğum elhamdulillah .. Rabbim burada umutla bekleyen kardeşlerime Dr nasip et sağlıklı sıhhatli buyusunler hayirli güzel uzun ömürler ver
Oyy kurban olduğum Allahimmm gozun aydin canim artik icinde bebisinin oldugunu iyice anlayinca rahatlamis duygulanmissindir.. Rabbim bana da isteyen herkese de nasip etsin insallah kalbimizi duymayi cok heyecanliyim rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsinKizlarrrrr kuzumun teyzeleriiii kalp atışını duydum pıt pıt pıtben sulu göz ağlaya ağlaya eve geldim Allah'ım kurban olduğum elhamdulillah .. Rabbim burada umutla bekleyen kardeşlerime Dr nasip et sağlıklı sıhhatli buyusunler hayirli güzel uzun ömürler ver
Yaa kiyamam sana .Hep mutluluktan ağla emi :) Benim de verimli gunlerim basliyor dua edin bu kez olsun kizlar ovulasyon alamadim yine baska isler pesinde kosmaktan .Gun aşırı devam bu ay ki tek fark preseed jel kullanacagim.Lutfen dua edinKizlarrrrr kuzumun teyzeleriiii kalp atışını duydum pıt pıt pıtben sulu göz ağlaya ağlaya eve geldim Allah'ım kurban olduğum elhamdulillah .. Rabbim burada umutla bekleyen kardeşlerime Dr nasip et sağlıklı sıhhatli buyusunler hayirli güzel uzun ömürler ver
Allah yardim etsin canimİyiym bitanem sağol düşündüğün için.. Keseyi görmeyi kalbimizi dinlemeyi bekliyorum Allahın izniyle. . Bugün abim trafik kazası geçirdi çok korktum öldüm öldüm dirildim.. Dua edin bizlere
Merhaba aynen benimde yumurtlama gunum yaklasiyo bu preseed jel ne ise yariyo acaba???Yaa kiyamam sana .Hep mutluluktan ağla emi :) Benim de verimli gunlerim basliyor dua edin bu kez olsun kizlar ovulasyon alamadim yine baska isler pesinde kosmaktan .Gun aşırı devam bu ay ki tek fark preseed jel kullanacagim.Lutfen dua edin
Ah o kalp atisindaki yogun duyguKizlarrrrr kuzumun teyzeleriiii kalp atışını duydum pıt pıt pıtben sulu göz ağlaya ağlaya eve geldim Allah'ım kurban olduğum elhamdulillah .. Rabbim burada umutla bekleyen kardeşlerime Dr nasip et sağlıklı sıhhatli buyusunler hayirli güzel uzun ömürler ver
Teyzeleri sevsin onuKizlarrrrr kuzumun teyzeleriiii kalp atışını duydum pıt pıt pıtben sulu göz ağlaya ağlaya eve geldim Allah'ım kurban olduğum elhamdulillah .. Rabbim burada umutla bekleyen kardeşlerime Dr nasip et sağlıklı sıhhatli buyusunler hayirli güzel uzun ömürler ver
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/preseed-kullananlar.222939/page-2872#post-49487746Merhaba aynen benimde yumurtlama gunum yaklasiyo bu preseed jel ne ise yariyo acaba???
Geçmiş olsun canım. Allah tüm sevdiklerimizi korusunİyiym bitanem sağol düşündüğün için.. Keseyi görmeyi kalbimizi dinlemeyi bekliyorum Allahın izniyle. . Bugün abim trafik kazası geçirdi çok korktum öldüm öldüm dirildim.. Dua edin bizlere
heyoo kizlar noldu ekip dagildimi yahuu daha ben hamis olmadan birakip gttinizmiyarin yumurtlama donemi basliyo rastgele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?