Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kotu haberler gunu mu bugun
Galiba basim cok kotu agriyor öğleden beri yatiyorum bir seyler duzelirken bir seyler kotuye gidiyor.Bugun yeni okulumda goreve basladim 3 tane hamile bayan vardi.Bir tanesi 2 aylik bebeğiyle gelmisti.Insallah bana da nasip olur diye cok dua ettim

Canım benim , beni yanlış anlama olur mu.. Acelen yoksa ve kendini yipratmayacaksan böyle devam deneyebilirsin. Ama yok bu şekilde üzülmeye devam edeceksen tüp bebeğe yönel isterseniz. Normal yollada olur çünkü olmuş hamile kalmışsın o yüzden tam teçhizat ile ilişki günlerini ayarlamalisiniz öncesinde perhiz yapmalısınız ovulasyon testi almalıydın bu ay tam pozitif ovu gördüm mu o günü ve ertesi günü deneyecektiniz.

Geçmiş olsun kötü bir şey çıkmaz inşallah biraz olumlu düşünmeye bak. Bende herşey bana denk geliyor diyordum sasirmiyordum ama böyle olma bize yakışmıyor.. Birde çocuk istediğin için olan bir şey değil bunlar onunla bagdastirma çünkü hiç alakası yok . Bir şey değil çıkmayacak eminim temiz çıkacak sonuçlar sonra yola devam. Ama böyle yapma .

Al
Allah sifa versin canim insallah sonuclarin temiz cikar icini ferah tut.. Rabbim buyuk..

heyoo kizlar noldu ekip dagildimi yahuu daha ben hamis olmadan birakip gttinizmiyarin yumurtlama donemi basliyo rastgele
Sıkı çalismalara devam canim hadi bu ay bize guzel haberlerle gel iyi degerlendirin vucudunu iyi dinle ve bolca dua ett kuzum Allahim hepinize nasip etsin insallah hamiş haberleri vermeyi

Bu kadar hasarla cok zor gorunuyor zaten hamile kalmam kalirsam da kimyasalla falan sonuclaniyor.Hasari düşürmeye çalışacağız ilacla insallah duzelir.Kaan Hocaya mail atmistik morfoloji ile ilgili cevap gelecek 7 8 gune kadar .Ben ovulasyon da alsam bu ay cok zor hasar duzelmeden ki morfoloji de kötü

Allah şifa versin canim.. Rabbim tez zamanda sıkıntılarınızı geçirsin.. Rabbim evlatlariniza kavustursun insallah..

Allah şifa versin canim.. Rabbim tez zamanda sıkıntılarınızı geçirsin.. Rabbim evlatlariniza kavustursun insallah..
Insallah canim hiz morfoloji derken bir de hasar cikti doktorlara cok kızıyorum hangi testler lazimsa hepsi ayni anda yapılsa simdiye kadar en azindan daha hizli olumlu cevap alirdik.Dr degistirdik de oyle hasar testi istediler

Canım ne zamandır deniyosunuz merak ettim? Bende bi kere kimyasal geçirdim acaba eşimde de böyle sorun olabilir mi?

Canım ne zamandır deniyosunuz merak ettim? Bende bi kere kimyasal geçirdim acaba eşimde de böyle sorun olabilir mi?
Nisanda kimyasal gecirdim sonrasinda olmadi.Zaman kaybetmemek adina esinize spermiyogram testi yaptirin siz de k doguma gidin muayene olun hormon testinizi yaptirin

Nisanda kimyasal gecirdim sonrasinda olmadi.Zaman kaybetmemek adina esinize spermiyogram testi yaptirin siz de k doguma gidin muayene olun hormon testinizi yaptirin
Spermiyogram için kaç gün ilişki olmaması lazım peki? Böyle bi süre var mı ve sonuçlar aynı gün çıkar mı

Spermiyogram için kaç gün ilişki olmaması lazım peki? Böyle bi süre var mı ve sonuçlar aynı gün çıkar mı
Bir kac saat icinde cikar 3 gun perhiz diyorlar genelde .Arastirip guvenilir bir merkezde yaptirmanizi tavsiye ederim bazen hatalar oluyor

Insallah canim hiz morfoloji derken bir de hasar cikti doktorlara cok kızıyorum hangi testler lazimsa hepsi ayni anda yapılsa simdiye kadar en azindan daha hizli olumlu cevap alirdik.Dr degistirdik de oyle hasar testi istediler
Ne yazik ki yanlis doktor secimleri yapabiliyoruz canim hersey yolunda gibi gozuktugu icin gec kalindigi oluyor ama farkedilmis tam olarak ne oldugunu bilmiyorum pek bilgim yok ama insallah tedavisi vardir sikmayin caninizi artik herseyin caresi var kuzum bir bakmissiniz kotu gunler geride kalmis

Insallah canim bu merkezin de tutumunu sevmiyorum ben bilgi almak icin gittigimde onume tup bebek tekniklerini koyup yerli yersiz konusmuslardi.Ama testleri guvenilir mecbur gidiyoruz .

Yorumun icin cook tesekkur ederim ama gercekten artik yoruldum hayattan bezdim nedir bu ust uste beni buluyor yilbasinda boyun fitigim cikti acil ameliyat dediler agridan ölüyordum ameliyattan korktum 1 ay fizik tedavi gordum sonra meme sonra rahim agzi yik bitmeden ölmezsem insallah birdaha birsey olmaz cunku cok kotu bir yildi benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…