- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.421
8.gunum canim 30 agustosta oldum.Ben genelde sadece okuyorum. Reglimin 6. günü, senin kaçıncı günün?
Merhabaa arkadaslaaarr bugun dr.a gittim smear sonucumu gostermek icin..
Ne oldugu belli olmayan hucreler saptamis doktor tamda emin olamamis o yuzden hpv testi yapmaya karar vermis oda rahim agzi kanseri testiymis sonucu 9 ekimde cikiyor bana dua edin nolur kotu huylu bir hucre cikmasindr.um sonuc cikana kadar gebelik planini erteleyin dedi cunku sonuca gore rahimden kamerayla izleme yapip parca alicaklarmis eger gebelik olusursa 9 ekime kadar ve sonuc kotu cikarsa dogumu beklemek zorundaymisiz amannn bir bebek istiyim dedim rabbim bin dert verdi resmen olmasin diye psikolojim cok kotu cunku 6 ay once gebelik dusunurken mememde bir sislik hissettim ve iyi huylu bir kitle cikti ama 6 ayda bir kontrollere gitmem gerkiyor bir omur kanser risk grubundaymisim bugun dr. Bana labaratuvar dr.u suphelendigi icin yapiyor bu kanser testini diyince inanin guldum genemi ben genemi kanser riski diye
Galiba basim cok kotu agriyor öğleden beri yatiyorum bir seyler duzelirken bir seyler kotuye gidiyor.Bugun yeni okulumda goreve basladim 3 tane hamile bayan vardi.Bir tanesi 2 aylik bebeğiyle gelmisti.Insallah bana da nasip olur diye cok dua ettim
Sıkı çalismalara devam canim hadi bu ay bize guzel haberlerle gel iyi degerlendirin vucudunu iyi dinle ve bolca dua ett kuzum Allahim hepinize nasip etsin insallah hamiş haberleri vermeyi
Kaç günün var ? Değeri yanlış yazmis olabilir misin ?Iyi akşamlar kızlar bel ağrısı için doktora gittim film çekecekti öncesinde ne olur ne olmaz diye hcg istedi sonuç 0,459 çıktı adam sınıra yakın çıktı supelendirdi gecikme olunca tekrar gelin dedi iğne yaptı belim için parolla bir jel yazdı gönderdi anlamadım bu nasıl sınıra yakın bir değer oluyor
Yok canım yalnış yazmadım 0,459 bende şaşırdım hiç birşey anlamadım bat 27 agustostu canım ayın 1inde iki gün kadar kahverengi çok az kanama oldu adet herhalde dedim bel ağrısı icin doktora gittim sorunca ne olur ne olmaz diye kan testi yaptırdım adam sonucu görünce oyle söyledi benimde aklımı karistirdiKaç günün var ? Değeri yanlış yazmis olabilir misin ?
Olmaz canım 5 üstü olacak ki 1 bile değil anlamadım hiçbir şeyBence bu adam beni kandırdı başından savdı bu değerle hamile olma şansı olur mu hic
Bence de canım neyse kısmet öyle sacmalamasi benim aklımı karıştırmıştı yoksa bende olduğunu düşünmüyorum değer 4un üzerinde sınıra yakın dedi ne dördü 0,459 mal karıştırdı benceOlmaz canım 5 üstü olacak ki 1 bile değil anlamadım hiçbir şey
Bnce bi topik falan açıp sor herkese çünkü böyle küsüratlı değerlerde gebelik olduğunu görmüştüm başka topiklerde bende ne alaka sıfırla başlıyo falan demiştim benim başıma gelmedi ama gelenler var frekans farkı oluyor ya blki onla alakalıdırBence de canım neyse kısmet öyle sacmalamasi benim aklımı karıştırmıştı yoksa bende olduğunu düşünmüyorum değer 4un üzerinde sınıra yakın dedi ne dördü 0,459 mal karıştırdı bence
Insallah canim insallah ogleden beridir aglamaktan helaak oldum tutamiyorum kendimi korkuyorum cok8.gunum canim 30 agustosta oldum.
icini ferah tutmaya calis canim bnim insAllah kotu bise yoktur
insAllah canim tez vakitte kavustursun rabbim
insAllah canim yeni bi doneme grdik bakalm hayirlisiyla
Tmm canım teşekkürler sorayım bir umudum yok ama doktor öyle deyince acaba mı diyor insanBnce bi topik falan açıp sor herkese çünkü böyle küsüratlı değerlerde gebelik olduğunu görmüştüm başka topiklerde bende ne alaka sıfırla başlıyo falan demiştim benim başıma gelmedi ama gelenler var frekans farkı oluyor ya blki onla alakalıdır
Sabah ilk idrarınla hiçbir zaman yapma ve testi yapacağın bir saat belirle ve hep o saatte yap saat 11-17 arası iyi olur. Testi üçte yapacaksan saat 12 de sıvı alımını bırak. Çok az ve beklemiş idrarla en iyi sonuç çıkıyor 11. Gün başlasan yeterli olur gunde bir defa ama muhtemelen 12.-14. gün arası koyulaşır senin ki .. Koyulastigi gün mutlaka değerlendirilmeli ondan 24 -36 saat geçtikten sonra çatlar. Daha erken de olabilir ama o yüzden ovulasyonla akşam da kontrol edebilirsin tekrar. Pozitif gördüğün zaman ve yeni siliklesmeye başladığı zaman ( catladi demek oluyor) değerlendirmek en iyisi .CherryBlossom90 canimcim nasilsin nasi gidiyo hamislik.sana bise danisicam musadenle ben de ovulasyon testi aldim bugun 9.gunum 28 gunde bir oluyorum.
teste ne zaman baslim? bide uymam gereken kurallar neler su icme vs varmis ya?
son sorum koyulastigi zaman catladi demekmi oluyo yani o gunlerimi degerlendircem
tesekkur ederim canim calisiyorumda isten eve gidince yapsam olur heralde dimi son 3 saat su icmem. ac tok farketmez sanirim sagol canimSabah ilk idrarınla hiçbir zaman yapma ve testi yapacağın bir saat belirle ve hep o saatte yap saat 11-17 arası iyi olur. Testi üçte yapacaksan saat 12 de sıvı alımını bırak. Çok az ve beklemiş idrarla en iyi sonuç çıkıyor 11. Gün başlasan yeterli olur gunde bir defa ama muhtemelen 12.-14. gün arası koyulaşır senin ki .. Koyulastigi gün mutlaka değerlendirilmeli ondan 24 -36 saat geçtikten sonra çatlar. Daha erken de olabilir ama o yüzden ovulasyonla akşam da kontrol edebilirsin tekrar. Pozitif gördüğün zaman ve yeni siliklesmeye başladığı zaman ( catladi demek oluyor) değerlendirmek en iyisi .
tesekkur ederim canim calisiyorumda isten eve gidince yapsam olur heralde dimi son 3 saat su icmem. ac tok farketmez sanirim sagol canim
laboquick aldim canim bakalm ins beceririm gerci bugunden snra bi aksilik olmasa gün asiri devam etcez ins denk gelirKizlar ben gecen ay beceremedim, hiç koyu yakalayamadım, o yüzden bu ay kararsız kaldım. Siz hangi marka kullaniyorsunuz
laboquick aldim canim bakalm ins beceririm gerci bugunden snra bi aksilik olmasa gün asiri devam etcez ins denk gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?