Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
uzulme canim benim hadi bu ay bizim ayimizzz insAllah benim de bat 26 eylul
Sen doktora gitmiştin canım. Normal mi devam ediyorsun. Klomen kullanmıyorsun bu ay de mi? Ben takip yapmayı da düşünmüyorum. Bir gün dolu bir gün boş devam edecegim bu ay. Bakalim hayırlısı hepimiz hakkında

evet gttim canim klomen kullanmicam bu ay dr vermedi. hayirlisi hakkimizda cumlemizin

kizlar sorum cok sacma biliyorum ama bu ovulasyon testinde 3 saat sivi icilmesin diyoruz ya wc yi de bekletiyomusunuz yani diyelm son bi saat tuvalete gtmemek gbi
CherryBlossom90 C canan_cc
Yok canım oyle bir gereklilik yoktur. Zaten sıvı alımını azaltığın için gereksinim duymazsın. Ben geçen ay şöyle uyguladım. Normal sabah kalktigim gibi ihtiyaç giderdim. Normal kahvaltida sıvı alıyorsun zaten. Ilac falan kullanıyorsan onu içiyorsun. Ögle yemegine kadar sıvı almadım sonrasında aynı saatte test yaptım. Rahat oldu benim için

Kizlar bu topikte esinde dna hasari cikip duzeltebilen var mi ?

kizlar sorum cok sacma biliyorum ama bu ovulasyon testinde 3 saat sivi icilmesin diyoruz ya wc yi de bekletiyomusunuz yani diyelm son bi saat tuvalete gtmemek gbi
CherryBlossom90 C canan_cc
Canım ben sabah ilk idrarımı yaptım mesela saat 7 de sonra 3 saat sıvı almadım 10-11 gibi idrarımla ovu testini yaptım. Bu 3 saatlik zaman diliminde wc ye gitmedim Bi sıkıntı olmadı

Kızlar hamiş olanlar hayırlı olsun Guguuu tatlım bebişine sağ salim kavuşursun inşallah adına çok sevindim
bende tatildeydim malum okulların açılmasına birşey kalmadı haliyle bizim seminerler başladı yeni girebildim bu sıra yoğunlukta başlayacak sık sık giremiyorum ama bebişimin çok şükür kalp atışını duyduk Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. umutsuzluğa kapılmak yok Herşeyin vakti vardır elbet

Kizlar bu topikte esinde dna hasari cikip duzeltebilen var mi ?
Canım okuldan bir arkadaşım yanlış hatırlamıyorsam eşinin başına gelmişti. İlaç tedavisiyle hasari %20 ye düşürdüler onunki ileri derecedeydi diye hatırlıyorum sonrasında hamile kaldı. Doktorunuzla görüşün tedavisi vardır. Rabbim kucağını doldursun tez zamanda

Insallah canim yaa gittigimiz merkezde direk mikrochip deyip canimizi sktilar artik ne uygulayacagimizi sasirdik sorun birken uce dorde cikti

Bebisinin kalp atisini duymana cok sevindim bu yil sana ugur getirsin insallah egitim ogretim yilimiz hayirli olsun canim

Kızlar 2 eylül birliktelik oldu bugün hem sağ hem sol kasıkta böyle birden giren batışmalar oluyo ve sızlanmalar ara ara oluyor. Aradan ilişkiden sonra 5 gün geçti bu sürede döllenme olur mu?

Insallah canim yaa gittigimiz merkezde direk mikrochip deyip canimizi sktilar artik ne uygulayacagimizi sasirdik sorun birken uce dorde cikti
Vardır bunda da bi hayır diyelim dr araştırın canım tedaviye başlayın inşallah. Dediğim gibi arkadaş %20 ye indi demişti ben yarın arkadaşı ararım konuşurum sana bilgi veririm sıkma canını olacak inşallah

Tamam canim bekliyorum haber sağol

Sağol kuzummm aminnn pazartesi günü bende keseyi göreceğim nasipse kalbimizi de dinlesem gelsem ne hoş olur hepimiz sağ salim alalim kucagimiza bebislerimizi insallah

kizlar benimde 6 gunum geciyor testler negatif ve gec yumurtladim tabi yumurtladiysam 14. gunu 12mm di yumurta ondan sonrada doktora yeni geliyorum adet sancilari gelip gidiyor iki gündür ama leke bile yok sanirim pkodan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…