- 29 Eylül 2016
- 394
- 389
- 103
- 35
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.681
Canimcim bu ay benimde tek iliski oldu hatta gununu kacirdim salladim gitti uzulme bak burda bir gun gelicek kocaman harflerle ben hamileyim diye bagiracaksin allaha guven ilucak once sen inan bak arkasi gelcek cnmİnşallah da ben o haberi veremycem galiba hiç öyle hissetmyrm bde tek ilişki ile zor bence
Hi hi evet 1 iliski oldu biraktim bir kereden umudum yok zaten beklemiyorum ben bu ay o yuzden hamile kalmiycami biliyorum saldim cayira mevlan kayira hesabi cnm benimki adet olunca basliyiruz kosmaya yine allahin izniylecanim dupaston dun bitti adet olmayi bekliyorum hala olmadim
senin surec baslamis hadi bakalim bu defa olacak insallahh hayirlisyla :)
Mina_1414 canim senden ne haber beklemedesin sanirim yumurtlamanin son gunlerinde yetisti esin insallah tutmustur kiz :))
canim dupaston dun bitti adet olmayi bekliyorum hala olmadim
senin surec baslamis hadi bakalim bu defa olacak insallahh hayirlisyla :)
Mina_1414 canim senden ne haber beklemedesin sanirim yumurtlamanin son gunlerinde yetisti esin insallah tutmustur kiz :))
Afilim92 @duygusuuuuu kızlar resimde çıkmadı ama ışıkta bi açıdan baknca cok cok cok silikte olsa bsey görüyrm ama buna da istinaden hamileym diyemem ki daha 7gün var zaten test için ble erken
O zaman yarin erken olanlardan al su 20 25 tl likler bunda silikse onda kesin belirgin cikar. Insallah hamissindir canimAfilim92 @duygusuuuuu kızlar resimde çıkmadı ama ışıkta bi açıdan baknca cok cok cok silikte olsa bsey görüyrm ama buna da istinaden hamileym diyemem ki daha 7gün var zaten test için ble erken
Nasıl olalım canm aynı testlerle kafayı bozmş durumdaym valla ben :)nasilsin kizlarrr normalde beklenen adet gunum 26 eylul ama doktor 30una kadar bekle oyle yap test ddi catlamam gec oldugu icin sanirim.gunler gecmiyo ya ilk kez hamileymisim gbi hissediyorum bu 3.ay diger 2 ayda boyle hissetmemistim insAllah umutlarim bosa cikmaz Allahim cumlemize salih evlatlar versin
Şu resimde benm gördğmü görüyomsn :)O zaman yarin erken olanlardan al su 20 25 tl likler bunda silikse onda kesin belirgin cikar. Insallah hamissindir canim
canim senin bata 7 gun varmis bence test icin cok erken yani bakipta hic moralini bozma gununu bekle bnce yani dayanabilirsen tabi en azndan en erken 2 gn kala falan olsn belirtilerin varmi baska benim sag tarafimda sizi var yumurtam sagdaydi insAllah vardir biselerNasıl olalım canm aynı testlerle kafayı bozmş durumdaym valla ben :)
Benm günlerdir göğüslerm cok hassas en belrgn belrtm bu bde test yaptm görmşssndr dayanamyp başka bsey yok adet olackmşm gibi kasıklarm ağryo amacanim senin bata 7 gun varmis bence test icin cok erken yani bakipta hic moralini bozma gununu bekle bnce yani dayanabilirsen tabi en azndan en erken 2 gn kala falan olsn belirtilerin varmi baska benim sag tarafimda sizi var yumurtam sagdaydi insAllah vardir biseler
Eki Görüntüle 2046121 Eki Görüntüle 2046121 Şu resimde benm gördğmü görüyomsn :)
Ayy gerçektn mi yaa bende gördm ama silik oldgu için acaba diyorum her testte varmıdır öyle bi çzgi. Ben zaten varolan bseyi mi görüyorumValla ben gördüm canim. Alttaki iki siyahlığın ortasında :) Hadi gözün aydın, çok sevindim
Ayy gerçektn mi yaa bende gördm ama silik oldgu için acaba diyorum her testte varmıdır öyle bi çzgi. Ben zaten varolan bseyi mi görüyorum
20 liralk testten aldm canm yarın sabah yapcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?