Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kzlar dedgnz gibi yeni test yaptm 5dk falan sonra çol haff bi çZgi belirt gibi oldu eminm sanki ya sonra kutusunda çıkarym derken biraz uğraştm yok oldu çzgi anlamadm ya off

Testi bozmş olabilirmym acaba ya daha 10 dk ble olmamştı tam ikinci cizgiyi gördm derken kutusuna yerleştryö dedim yok oldu ya şimdi o kadar inceleyrm gölgesni görüyrm sadece :) keske biraz daha beklesydm yaaa

İnşallah da ben o haberi veremycem galiba hiç öyle hissetmyrm bde tek ilişki ile zor bence
Canimcim bu ay benimde tek iliski oldu hatta gununu kacirdim salladim gitti uzulme bak burda bir gun gelicek kocaman harflerle ben hamileyim diye bagiracaksin allaha guven ilucak once sen inan bak arkasi gelcek cnm

Hi hi evet 1 iliski oldu biraktim bir kereden umudum yok zaten beklemiyorum ben bu ay o yuzden hamile kalmiycami biliyorum saldim cayira mevlan kayira hesabi cnm benimki adet olunca basliyiruz kosmaya yine allahin izniyle

turko2727 sen adet olunca ara vermiycen demi bitanem bak icime doguyo benim hepimiz ayni anda hamile kalicakmisiz gibi hissediyorum ign3leri vurunalim bdbisleri bulalim ha gayret yavrum

nasilsin kizlarrr normalde beklenen adet gunum 26 eylul ama doktor 30una kadar bekle oyle yap test ddi catlamam gec oldugu icin sanirim.gunler gecmiyo ya ilk kez hamileymisim gbi hissediyorum bu 3.ay diger 2 ayda boyle hissetmemistim insAllah umutlarim bosa cikmaz Allahim cumlemize salih evlatlar versin

Afilim92 @duygusuuuuu kızlar resimde çıkmadı ama ışıkta bi açıdan baknca cok cok cok silikte olsa bsey görüyrm ama buna da istinaden hamileym diyemem ki daha 7gün var zaten test için ble erken
O zaman yarin erken olanlardan al su 20 25 tl likler bunda silikse onda kesin belirgin cikar. Insallah hamissindir canim

Nasıl olalım canm aynı testlerle kafayı bozmş durumdaym valla ben :)

Nasıl olalım canm aynı testlerle kafayı bozmş durumdaym valla ben :)
canim senin bata 7 gun varmis bence test icin cok erken yani bakipta hic moralini bozma gununu bekle bnce yani dayanabilirsen tabi en azndan en erken 2 gn kala falan olsn belirtilerin varmi baska benim sag tarafimda sizi var yumurtam sagdaydi insAllah vardir biseler

Benm günlerdir göğüslerm cok hassas en belrgn belrtm bu bde test yaptm görmşssndr dayanamyp başka bsey yok adet olackmşm gibi kasıklarm ağryo ama

Canim gordum ya da gormedim diyemem cunku benim kendi testimde golge vardi burdaki arkadaslar da soyledi golge var diye sonra adet oldum .Istersen 20 25 tl teste vermek yerine sabah erkenden kan ver daha guvenilir olur

Ayy gerçektn mi yaa bende gördm ama silik oldgu için acaba diyorum her testte varmıdır öyle bi çzgi. Ben zaten varolan bseyi mi görüyorum

Canim diğer atılan testlerde göremediğim oluyor. Senin ilk attığında bildigin çizgi vardı benim gördüğüm. Çok takıntı yapacaksan netten erken gebelik testlerinden al. Eczaneden 1 tane aldığın fiyata orada iki tane. Eşim tutturdu bana da hamilesin diye, ben de az önce netten aldım 2 adet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…