Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah da ben o haberi veremycem galiba hiç öyle hissetmyrm bde tek ilişki ile zor bence
canım ben tek ilişki ile hamile kalmıştım ocak ayında hemde yumurtlamam 3 gün sonra olmuştu!Rabbim verecek oldu mu veriyor..sen üstelik yumurtlama günü ilişkin oldu inş iyi haberlerin olur bu ay!

Birde kizlar 1 hafta kala adet agrilari basliyor en buyuk belirtilerinden biri de bu agrilariniz olursa adetim gelecek diye uzulmeyin sanki her an gelecek gibi oluyor

Birde kizlar 1 hafta kala adet agrilari basliyor en buyuk belirtilerinden biri de bu agrilariniz olursa adetim gelecek diye uzulmeyin sanki her an gelecek gibi oluyor
bu sabah iş yerinde çok sinirlendim gerildim şimdi resmen adetim olacak gibi rahimim kasılıyor hatta arada işi bırakıp wc ye gittim erken adet mi oldum diye dha bata 10 gün var streste çok etkiliyor! zaten döllendiyse ancak rahime ulaşıp yerleşmeye çalışıyor olması gerek!

@tesla07 B Birmucize canlar günaydın benm bata 7 gün falan var adet olckmşm gibi agrılarım var başkada bsey yok sanrm bu ay hüsran olacak
Geçen gün bir arkadaşla konuştum doğuma kadar adet günlerinde ağrım vardı dedi. O yüzden hemen umudunu yitirme canım bu ay nasibindeyse alırsın o güzel haberi. Tek seferdi falan diyede takılma önemli olan sayısı değil doğru zaman. inşallah en doğru zamanda buluşmuşlardır

Canmm yoktur kötü bsey stres yapma bütün hastalıllarn başı stres zaten

Ne güzelde umut verdn bana canmaın inşallh bu ay bu haberler arka arkaya bzden gelecek

Mina_1414 canım benim tüp bebek süreci başladı cumartesinden beri iğneleri vuruyorum perşembe günü kontrol sende durumlar nasıl canım

turko2727 sen nasılsın canım adet oldun mu
canim dupaston dun bitti adet olmayi bekliyorum hala olmadim
senin surec baslamis hadi bakalim bu defa olacak insallahh hayirlisyla :)

Mina_1414 canim senden ne haber beklemedesin sanirim yumurtlamanin son gunlerinde yetisti esin insallah tutmustur kiz :))

Kızlar ben dün yne dayanamyp test ypmştm bi kaç saat baktm çizgi falan yoktu bugün çantamda tesadf baktm atmamştm resimdeki gibi
İnsan böyle olunca ble bi umut doluyo

Eki Görüntüle 2046010 Kızlar ben dün yne dayanamyp test ypmştm bi kaç saat baktm çizgi falan yoktu bugün çantamda tesadf baktm atmamştm resimdeki gibi
İnsan böyle olunca ble bi umut doluyo
Canim tekrar yapsana yanıltıcı olabilir 5 dk dan sonra güvenilir degil diye ustunde de yaziyor ama insallah vardir neden cikti diye dusunmek lazim :)

K kahvekokulu testi yenile canim disindaki kabini cikartarak bak o zaman daha net gorunuyor icindeki cubuktan. 5 dakika bekle kurusun dikkatlice cikar bakalim plastigini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…