- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 83
- 39
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.721
canim leke geldi adet olucam sanirim bir an once olsun spor saloluna basladim kac aydir ilaclar agrilar derken yoruldum 2 ay ara vericem sanirim sonra gider ignelere başlarım kismetse canim ama sizi takip edicem girip aklimdasiniz insallah guzel haberlerinizi alicam A anneveoglusuturko2727 sen adet olunca ara vermiycen demi bitanem bak icime doguyo benim hepimiz ayni anda hamile kalicakmisiz gibi hissediyorum ign3leri vurunalim bdbisleri bulalim ha gayret yavrum
Evet cnm hamilesin nnn tebrikler
Sizde gördn dmi cizgiyi inanamyrm ya kan testi yapmaya korkuyrm negatf çıkacak dye.zaten şuan tatildyz benm aklm fikrm testlerde.ne yapsam bilemedm kanda olumsz çıkarmı korkyrmEvet cnm hamilesin nnn tebrikler
Sizde gördn dmi cizgiyi inanamyrm ya kan testi yapmaya korkuyrm negatf çıkacak dye.zaten şuan tatildyz benm aklm fikrm testlerde.ne yapsam bilemedm kanda olumsz çıkarmı korkyrm
10 gün geçtiyse olur kuzumSizce kan testini bugün yaptrsam erken mi olur
Yok canm ya daha adetime 6 gün var ken böyle çktı10 gün geçtiyse olur kuzum
Yumurtlamanin üzerine 10 gün sayılacak canım. Tahminim 8 gün falan mı seninYok canm ya daha adetime 6 gün var ken böyle çktı
Ovulasyında çift çzgiyi gördgm günü saymassm bugün tam 10.günYumurtlamanin üzerine 10 gün sayılacak canım. Tahminim 8 gün falan mı senin
Bir gun once yaptim cok cok az silik cikti esim goremedi bile ama ben gordum. Biliyordum cunku hic cikmamisti ertesi sabah adet gunumde hemen kan verdim oyle cikti.Peki ne zaman testte cıktı ?
Canim evet silikte olsa bence var goruyorum hayirlisi olsun bu ay anne olacaksin sen
Off çok heyecanlym inanamyrm hayal kırıklgı yaşamaktan korkuyrm yapcm ama bugn kan teStiK kahvekokulu canim hormonlar idrara gecmeden once ilk kana gecer. Sonra idrarda gorunur. Kan versen ogrenirsin hamis oldugunu ama degerin dusuk cikar daha cok cok yeni olmus
Canimmm insallah hamissindir cok sevindim Allah yuksek yuksek kan beta sonuclari gormeni nasip etsinOff çok heyecanlym inanamyrm hayal kırıklgı yaşamaktan korkuyrm yapcm ama bugn kan teSti
Nasıl güzel bi dua :) inşaallah sanada bol bol beta lar çıkar :) ya ben antalyadaym şuan hangi hastane yakın nereye gidm bilemyrm tatil için geldik.sağlk ocagna gitsem yaparlarmı kiCanimmm insallah hamissindir cok sevindim Allah yuksek yuksek kan beta sonuclari gormeni nasip etsin
hadi insAllah canim heyecanla haber bekliyoruz bize yazmayi unutmaaaOff çok heyecanlym inanamyrm hayal kırıklgı yaşamaktan korkuyrm yapcm ama bugn kan teSti
saglik ocaginda yapiyolar canim ama ogleden snra yaptirrirsan yarin veriyolar sonucuNasıl güzel bi dua :) inşaallah sanada bol bol beta lar çıkar :) ya ben antalyadaym şuan hangi hastane yakın nereye gidm bilemyrm tatil için geldik.sağlk ocagna gitsem yaparlarmı ki
Sordum burda bze yakn özel bi hastane var orda yaptrcm inşallah size de hemen haber vercm umarm güzel haberle gelrmsaglik ocaginda yapiyolar canim ama ogleden snra yaptirrirsan yarin veriyolar sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?