Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy gerçektn mi yaa bende gördm ama silik oldgu için acaba diyorum her testte varmıdır öyle bi çzgi. Ben zaten varolan bseyi mi görüyorum
Hayir canim her testte olmuyo cikmiyo silik de olsa bugune kadar hic gormemistim ben. Ve tekrar soyluyorum ADET AĞRILARINIZA GÜVENİN en buyuk belirtilerden biri bu bu ay topik bebis dolcak hadin bakalim kronikuykucu sende de var gibi geliyor

Canim ben goruyorum cizgiyi bence hamissin sanirim ilk defa bu ay o cizgi icin bu kadar ugrastin degil mi :) hislerinize guvenin inanin cok icten Allah hissettiriyo :))
Evet yatyrm kalkyrm aklm çizgilerde hep diğerlenn üzerinden saatler geçmşti ama bu öyle değil ne blym bi umut işte yarın erken gebelk testini ypcm bakalm oda çıkarsa böyle kan testine giderm

Evet yatyrm kalkyrm aklm çizgilerde hep diğerlenn üzerinden saatler geçmşti ama bu öyle değil ne blym bi umut işte yarın erken gebelk testini ypcm bakalm oda çıkarsa böyle kan testine giderm
Bence cikacak canim insallah umutlarin bosa cikmaz ve hayalin gercek olur

Canim onda ilk idrar olmasına gerek yok 2 3 saat su icme wc ye gitme geceye doğru yap bak gor cikacak

Adet agrılarınıza güvenin derken ne demek istediniz ?
Bende de gidip gelen agrılar varda ?

Adet agrılarınıza güvenin derken ne demek istediniz ?
Bende de gidip gelen agrılar varda ?
Adet olacakmissin gibi agrilarin girmesi en belirgin gebelik belirtisi. Sık sık wc ye gidip kesin adetim geldi ya da gelecek diye insan uzuluyor ya bundan bahsediyorum.

Merhaba kizlar .bugun adetimin 13. Gunuydu ve boyle beyaz kremsi bi akintim var.Birden bi sicaklik hissediyorum vajinamda ve sonra camasimda beyaz krem gibi bi akinti oluyor.Acaba yumurtladm mi yoksa yumurtlayacagim anlamina mi geliyor buu???Yarimdim edersenz cok sevinirimm

Guguuu B Birmucize kızlarrr saat sabahn körü ama dayanamayp predictr marka erken gebelik testini yaptm ilk dakkalrda çıkan sonç bu resimde gözükmyo belki ama ben silikte olsa elimde görebiliyrm şuan adetme tahmni 6 gün var ne diyosnz varmdr bsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…