- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 133
- 31
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.701
Canim ben goruyorum cizgiyi bence hamissin sanirim ilk defa bu ay o cizgi icin bu kadar ugrastin degil mi :) hislerinize guvenin inanin cok icten Allah hissettiriyo :))
Hayir canim her testte olmuyo cikmiyo silik de olsa bugune kadar hic gormemistim ben. Ve tekrar soyluyorum ADET AĞRILARINIZA GÜVENİN en buyuk belirtilerden biri bu bu ay topik bebis dolcak hadin bakalimAyy gerçektn mi yaa bende gördm ama silik oldgu için acaba diyorum her testte varmıdır öyle bi çzgi. Ben zaten varolan bseyi mi görüyorum
İnanin kuzum her duamda siz de oluyosunuz senin de bebis gelicek bak soylediydin dersinGuguuu bize de dua et duyguuu son 10 gunnn
Evet yatyrm kalkyrm aklm çizgilerde hep diğerlenn üzerinden saatler geçmşti ama bu öyle değil ne blym bi umut işte yarın erken gebelk testini ypcm bakalm oda çıkarsa böyle kan testine gidermCanim ben goruyorum cizgiyi bence hamissin sanirim ilk defa bu ay o cizgi icin bu kadar ugrastin degil mi :) hislerinize guvenin inanin cok icten Allah hissettiriyo :))
Bence cikacak canim insallah umutlarin bosa cikmaz ve hayalin gercek olurEvet yatyrm kalkyrm aklm çizgilerde hep diğerlenn üzerinden saatler geçmşti ama bu öyle değil ne blym bi umut işte yarın erken gebelk testini ypcm bakalm oda çıkarsa böyle kan testine giderm
Adet agrılarınıza güvenin derken ne demek istediniz ?Hayir canim her testte olmuyo cikmiyo silik de olsa bugune kadar hic gormemistim ben. Ve tekrar soyluyorum ADET AĞRILARINIZA GÜVENİN en buyuk belirtilerden biri bu bu ay topik bebis dolcak hadin bakalimkronikuykucu sende de var gibi geliyor
Bide karnınızda meyillenme varmı acaba ?Bence cikacak canim insallah umutlarin bosa cikmaz ve hayalin gercek olur
Adet olacakmissin gibi agrilarin girmesi en belirgin gebelik belirtisi. Sık sık wc ye gidip kesin adetim geldi ya da gelecek diye insan uzuluyor ya bundan bahsediyorum.Adet agrılarınıza güvenin derken ne demek istediniz ?
Bende de gidip gelen agrılar varda ?
insAllah canim ya bnde hissediyorum bu ay bilmiyorum dahada cok var ya on gunİnanin kuzum her duamda siz de oluyosunuz senin de bebis gelicek bak soylediydin dersin
Olsun canim umut etmek guzel seyinsAllah canim ya bnde hissediyorum bu ay bilmiyorum dahada cok var ya on gun
Tam bende olanAdet olacakmissin gibi agrilarin girmesi en belirgin gebelik belirtisi. Sık sık wc ye gidip kesin adetim geldi ya da gelecek diye insan uzuluyor ya bundan bahsediyorum.
Kusura bakma ama kokulu gazda varmıydı sendeAdet olacakmissin gibi agrilarin girmesi en belirgin gebelik belirtisi. Sık sık wc ye gidip kesin adetim geldi ya da gelecek diye insan uzuluyor ya bundan bahsediyorum.
Evet fazlasiyla vardi kacarak tuvaletin yollarini az arsinlamadimKusura bakma ama kokulu gazda varmıydı sende
Şu ugurda neler soruyorum
Peki ne zaman testte cıktı ?Evet fazlasiyla vardi kacarak tuvaletin yollarini az arsinlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?