- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.861
Selam kızlar nasıl gidiyor bekleyiş. Hamişlerimiz pek görünmüyorlar inşallah iyidirler bebekleriyle birlikte
En zoru şu yumurtlamadan sonraki kısım sanırım. Valla daha öncede dedim ya artık inanamıyorum belirtilere canım. Çok kandırdı beni bedenim:) Haftaya randevu bile aldım adet zamanını kaçırmayayım diye. Bugün midem kötü. Içim bayılıyor derler ya öyle bir durum. Dünde gazım çoktu şiştim çok. Bir hafta sonra görücez bakalım sonucuCildirtici bekleyis sürüyor canim :) sen de durumlar nasil
En zoru şu yumurtlamadan sonraki kısım sanırım. Valla daha öncede dedim ya artık inanamıyorum belirtilere canım. Çok kandırdı beni bedenim:) Haftaya randevu bile aldım adet zamanını kaçırmayayım diye. Bugün midem kötü. Içim bayılıyor derler ya öyle bir durum. Dünde gazım çoktu şiştim çok. Bir hafta sonra görücez bakalım sonucu
Geçmiş olsun canım. Iyice dinlen ve iyi beslen. Atarsin bir haftaya üzerinden. Hiç yorma kendini iyi bak sizemerhaba kızlar biz iyiyiz çok şükür sadce grip oldum ya inşallah bebeğe zararı olmaz bu durumun. cok sık takip edemiyorum artık çünkü mide bulantısı bi yandan halsizlik uyku hali derken kendi derdime düştüm yataktan çıkamaz oldum
saol canım benimGeçmiş olsun canım. Iyice dinlen ve iyi beslen. Atarsin bir haftaya üzerinden. Hiç yorma kendini iyi bak size
süper tabiki artış cok güzel inşallah kimyasal falan degildir canım kimyasalsa 40larda kalıyo diye biliyorum. 2 gün sonra yine kan ver inşallah miniş geliyodurKızlarrrrrr hcg değerim 2 gün önce akşam üzeri 8.22 yidi şimdi baktrdm 29.3 olmşşş doktora yorumlatamadm cumaya kaldı sizce nasıl
Gözün aydın kuzum. Insallah kat kat artmaya devam ederKızlarrrrrr hcg değerim 2 gün önce akşam üzeri 8.22 yidi şimdi baktrdm 29.3 olmşşş doktora yorumlatamadm cumaya kaldı sizce nasıl
Teşekkür ederm artk hamileym diyebilirmym :)Gözün aydın kuzum. Insallah kat kat artmaya devam eder
Hem de tüm gücünleTeşekkür ederm artk hamileym diyebilirmym :)
Darısı listedeki herkesim başınaHem de tüm gücünleBiliyordum ben bu listeden hamile çıkacagını. Kaptan şimdi kendi adının yanına koy bakalım şu tatlı şeyi
Kızlarrrrrr hcg değerim 2 gün önce akşam üzeri 8.22 yidi şimdi baktrdm 29.3 olmşşş doktora yorumlatamadm cumaya kaldı sizce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?