Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama sancılarım var adet olackmşm gibi aynı normaldr dmi kızlar
Bak tek gunle hamile kaldim bende daha once seninde oyle olabilir demistim gordun mu K kahvekokulu Rabbim ol desin yeter ki!simdi biraz sakin ol artik stresli anne olursan bebisinde oyle olur!huzurlu mutlu bebegin olsun ins :) benimde bata 7 gun kaldi simdi merak sirasi bende! Progesteronum 10.02 cikti dr umarim hamilelik haberini aliriz bu ay dedi yoksa klomifene baslayalim ve hsg cekelim artik beklemeyelim dedi dua edin kizlar..bu ay sogan kuru yaptim birkac gun hayit suyu ictim arada polen yedim..simdide tutsun veyerlessin diye dua ediyorum saglikli ve hayirli bebisim olur ins! Tutunmasi icin onerisi olan var mi?

canim bana doktor duphaston verdi eger bebek olursa tutunmayi kolaylastirir dedi.bebek yoksa da bi zarari yok kullanmayi birakinca adet oluyosun zaten adete bi hafta kala baslaniyo. doktora bu ilaci sorabilirsin

Kizlar bir yardım edin bana Şimdiiii, hamile olanlar, bata kaç gün kala, nasıl akıntınız vardı bir anlatır misiniz?

Kizlar bir yardım edin bana Şimdiiii, hamile olanlar, bata kaç gün kala, nasıl akıntınız vardı bir anlatır misiniz?
Valla ben hamile sayılırmıyım bilmiyorum ama benim adetime şuan 3 gün var ve akıntm oluyo
Ne az nede çok normal senin akıntı durumun nedir

Valla ben hamile sayılırmıyım bilmiyorum ama benim adetime şuan 3 gün var ve akıntm oluyo
Ne az nede çok normal senin akıntı durumun nedir
Bu arada bence en en erken gebelik belirtisi bemce göğüslerdeki hassasiyet ve sık idrara çıkma.ben normalde gece hiç uyanmazdm şimdi her gece 2 defa kalkyrm

Ben hala inanamıyorum biliyomusn.ilk sferde tek ilişki ile.Allaha şükürler olsn dicek bsey bulamyrm demekki bu nasip gerçekten.tez zamanda sizlerede bu duygular nasip olsun inşallah canm

Bu arada bence en en erken gebelik belirtisi bemce göğüslerdeki hassasiyet ve sık idrara çıkma.ben normalde gece hiç uyanmazdm şimdi her gece 2 defa kalkyrm

Kuzum değerin artmış ne güzel ama daha önce dediğim gibi doktorlar keseyi görmeden garanti görmüyorlar bu işi. Sen kalbini bozma sakın. Benim kuru değil ama çamaşırımı ıslayacak kadar da değil. Her yerde çok akıntım var diye yazmışlar da moralim bozuldu. Göğüslerim büyüdü ve sadece dokununca ve üzerine yatınca acıyor. Çok su içtiğim icin zaten hep tuvaletteyim :) Senin testinden iki tane aldım, uygun günün gelmesini bekliyorum.

Ben hala inanamıyorum biliyomusn.ilk sferde tek ilişki ile.Allaha şükürler olsn dicek bsey bulamyrm demekki bu nasip gerçekten.tez zamanda sizlerede bu duygular nasip olsun inşallah canm

Aminnn canim insallah. Gorevini unutma sakın, bizi de cekeceksin :)

Geçen sefer akıntı yüzünden kaç kez tuvalete koştum adet oluyorum diye. O kadar yoğundu ama sonuç ortada. Bu sefer öyle ıslaklık hissetmiyorum. Sadece yumurtlama döneminde vardı

Geçen sefer akıntı yüzünden kaç kez tuvalete koştum adet oluyorum diye. O kadar yoğundu ama sonuç ortada. Bu sefer öyle ıslaklık hissetmiyorum. Sadece yumurtlama döneminde vardı

Teşekkür ederim canim, içim rahatladı biraz. Bak K kahvekokulu cekecek bizi bu ay :)

Hadi kizlar son 9 kisi kaldik hamile kalmayan biz bu gemiden mutlu inicez sira bizlere geliyor inaniyorum olcak rabbim arkamizda bizimde hazirlaniyo bizim bebislerde
Insallah canim insallah o kadar istiyorum ki bugun is arkadasim cocugunu getirmis sevmelere doyamadım bebek kokusu istiyorum

Merhaba kizlar .Benim bugun adetimin 16 gunu ve goguslerim gogus uclarim iki gundur şişi ve agriyor.Acaba hamilelik belirtisi olarak sayiliyor mu buuu:/ Yardim edersinz cokk sevirimmm

Merhaba kizlar .Benim bugun adetimin 16 gunu ve goguslerim gogus uclarim iki gundur şişi ve agriyor.Acaba hamilelik belirtisi olarak sayiliyor mu buuu:/ Yardim edersinz cokk sevirimmm

Ah keske yardım edebilsem. Benim de 16. gün lekelenme ve göğüs buyumesi başladı ama beyin işaretidir bilemiyorum

Evet bu hamilelik belirtisi olabilir canm bence zaten en belirgin belirti göğüslerde başlıyo benmde yumurtlama günümden sonra hiç geçmedi göğüs hassasiyetm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…