- 10 Mayıs 2017
- 743
- 963
- 23
- 47
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.881
Bak tek gunle hamile kaldim bende daha once seninde oyle olabilir demistim gordun mu K kahvekokulu Rabbim ol desin yeter ki!simdi biraz sakin ol artik stresli anne olursan bebisinde oyle olur!huzurlu mutlu bebegin olsun ins :) benimde bata 7 gun kaldi simdi merak sirasi bende! Progesteronum 10.02 cikti dr umarim hamilelik haberini aliriz bu ay dedi yoksa klomifene baslayalim ve hsg cekelim artik beklemeyelim dediAma sancılarım var adet olackmşm gibi aynı normaldr dmi kızlar
Var canim olmaz mi insallah bebis gelirde bu ay hic bir seye gerek kalmazKimsecikler yok mu
canim bana doktor duphaston verdi eger bebek olursa tutunmayi kolaylastirir dedi.bebek yoksa da bi zarari yok kullanmayi birakinca adet oluyosun zaten adete bi hafta kala baslaniyo. doktora bu ilaci sorabilirsinBak tek gunle hamile kaldim bende daha once seninde oyle olabilir demistim gordun mu K kahvekokulu Rabbim ol desin yeter ki!simdi biraz sakin ol artik stresli anne olursan bebisinde oyle olur!huzurlu mutlu bebegin olsun ins :) benimde bata 7 gun kaldi simdi merak sirasi bende! Progesteronum 10.02 cikti dr umarim hamilelik haberini aliriz bu ay dedi yoksa klomifene baslayalim ve hsg cekelim artik beklemeyelim dedidua edin kizlar..bu ay sogan kuru yaptim birkac gun hayit suyu ictim arada polen yedim..simdide tutsun veyerlessin diye dua ediyorum saglikli ve hayirli bebisim olur ins! Tutunmasi icin onerisi olan var mi?
Valla ben hamile sayılırmıyım bilmiyorum ama benim adetime şuan 3 gün var ve akıntm oluyoKizlar bir yardım edin banaŞimdiiii, hamile olanlar, bata kaç gün kala, nasıl akıntınız vardı bir anlatır misiniz?
Bu arada bence en en erken gebelik belirtisi bemce göğüslerdeki hassasiyet ve sık idrara çıkma.ben normalde gece hiç uyanmazdm şimdi her gece 2 defa kalkyrmValla ben hamile sayılırmıyım bilmiyorum ama benim adetime şuan 3 gün var ve akıntm oluyo
Ne az nede çok normal senin akıntı durumun nedir
Ben hala inanamıyorum biliyomusn.ilk sferde tek ilişki ile.Allaha şükürler olsn dicek bsey bulamyrm demekki bu nasip gerçekten.tez zamanda sizlerede bu duygular nasip olsun inşallah canmBak tek gunle hamile kaldim bende daha once seninde oyle olabilir demistim gordun mu K kahvekokulu Rabbim ol desin yeter ki!simdi biraz sakin ol artik stresli anne olursan bebisinde oyle olur!huzurlu mutlu bebegin olsun ins :) benimde bata 7 gun kaldi simdi merak sirasi bende! Progesteronum 10.02 cikti dr umarim hamilelik haberini aliriz bu ay dedi yoksa klomifene baslayalim ve hsg cekelim artik beklemeyelim dedidua edin kizlar..bu ay sogan kuru yaptim birkac gun hayit suyu ictim arada polen yedim..simdide tutsun veyerlessin diye dua ediyorum saglikli ve hayirli bebisim olur ins! Tutunmasi icin onerisi olan var mi?
Bu arada bence en en erken gebelik belirtisi bemce göğüslerdeki hassasiyet ve sık idrara çıkma.ben normalde gece hiç uyanmazdm şimdi her gece 2 defa kalkyrm
Ben hala inanamıyorum biliyomusn.ilk sferde tek ilişki ile.Allaha şükürler olsn dicek bsey bulamyrm demekki bu nasip gerçekten.tez zamanda sizlerede bu duygular nasip olsun inşallah canm
Bende o iş :)Aminnn canim insallah. Gorevini unutma sakın, bizi de cekeceksin :)
Geçen sefer akıntı yüzünden kaç kez tuvalete koştum adet oluyorum diye. O kadar yoğundu ama sonuç ortada. Bu sefer öyle ıslaklık hissetmiyorum. Sadece yumurtlama döneminde vardı
Benm bu işten anladgm kesinlkle yunurtlama günü değerlendrlmeli ovulasyon kullanlma arkadaslar başka da tecrübem yok :)Teşekkür ederim canim, içim rahatladı biraz. Bak K kahvekokulu cekecek bizi bu ay :)
Insallah canim insallah o kadar istiyorum ki bugun is arkadasim cocugunu getirmis sevmelere doyamadım bebek kokusu istiyorumHadi kizlar son 9 kisi kaldik hamile kalmayan biz bu gemiden mutlu inicez sira bizlere geliyor inaniyorum olcak rabbim arkamizda bizimde hazirlaniyo bizim bebislerde
Merhaba kizlar .Benim bugun adetimin 16 gunu ve goguslerim gogus uclarim iki gundur şişi ve agriyor.Acaba hamilelik belirtisi olarak sayiliyor mu buuu:/ Yardim edersinz cokk sevirimmm
InsallahHadi kizlar son 9 kisi kaldik hamile kalmayan biz bu gemiden mutlu inicez sira bizlere geliyor inaniyorum olcak rabbim arkamizda bizimde hazirlaniyo bizim bebislerde
Evet bu hamilelik belirtisi olabilir canm bence zaten en belirgin belirti göğüslerde başlıyo benmde yumurtlama günümden sonra hiç geçmedi göğüs hassasiyetmMerhaba kizlar .Benim bugun adetimin 16 gunu ve goguslerim gogus uclarim iki gundur şişi ve agriyor.Acaba hamilelik belirtisi olarak sayiliyor mu buuu:/ Yardim edersinz cokk sevirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?