Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrrrrr hcg değerim 2 gün önce akşam üzeri 8.22 yidi şimdi baktrdm 29.3 olmşşş doktora yorumlatamadm cumaya kaldı sizce nasıl
Hayirli olsun canım gözün aydın rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin benim bat 28 eylül beni de eklermisin listeye

Lekelenme yerleşme kanaması dedikleri şey olabilir mi acaba .göğüs büyümesi bence net bi belirti
canım sen 6 gün kala yapmıştın ilk evde testini dimi?ilişkiden kaç gün sonra verdi silik çizgiyi yani?bat 28 hadi bilemedin 29 olur benim..yumurtlamadan 10 gün sonra pozitif olabilir diyenler var ama pazartesi yapsam mı acaba 4-5 gün kala dayanıp beklesem mi bilemedim

kizlar hayirli cumalar ya benim karnim agriyo hafiften takvime gore beklenen adetim 26 eylul ama catlamaya gore 30eylul. ve 4 5 gun oldumu bilmiyorumda her gun basim donuyo eger hamile degilsem bu seferde niye donuyo diye kafami taktim cunku b12 m dusmustur yien diyodum folik asite basladm onun icnde b12 var.cok merak edeiyorum yaaa

Canm ben ilk idrar testini tam 9 gün kal yapmştm ilk etapta silik çkmştı çöpe armştm sonra akşam üzeri bi baktm koyulşmş ikinci cizgi.aonra bi test daha yaptm oda aynı şekilde oldu

Varsa eger kan testinde keşin çıkar benm yumurtlamdan sonra 10.gün dü işte 8.22 çktı iki gün sonrada 29.3 oldu

Ben önce ki talihsiz hamilelegimde de hiç bas donmesi yaşamadım. Ama yaşayanlar çok. İnsallah hamilesindir.

Ben önce ki talihsiz hamilelegimde de hiç bas donmesi yaşamadım. Ama yaşayanlar çok. İnsallah hamilesindir.
insAllah canim ya cok merak ediyorum adet olcaksamda bi an evvel olsam ya ilac iciyorum diye onu birakmadan adet olunmuyo icmesemmi diyorum bide en erken kan testinde ne zman belli olur sizce? K kahvekokulu bat 26 eylul ama doktora ayin 13unde gittigmde muhtemelen 16sinda catlar dedi yumurtamanin catlamasi sarktigi icin adetimde sarkarsa 30una kayiyo. umarim anlatabilmisimdir @duygusuuuuu yorum bekliyorum kizlar

Çok streslisin haklı olarak ama ilacını bırakma bence, vardır doktorun bir bildiği. Hem 26 sinda hem 30 unda yap o zaman canim.

Canm bence erken. Yumurtlamadn sonra 10.günde belli olur belki 9.günde bile olabilir.valla ben aşırı sabırsz biri oldugum için gittim varsada yoksada kan testi yaptrdm eger dedğim tarihler sana uyuyosa sende yptr canm bakalm değerlen kaç çıkack

Çok streslisin haklı olarak ama ilacını bırakma bence, vardır doktorun bir bildiği. Hem 26 sinda hem 30 unda yap o zaman canim.

tesekkur ederim kizlar iste doktor yumurta mm ne gore tahminde bulundu ya yumurtlamadan sonra 10.gun beklenen adet tarihime denk geliyo yani 26 eylul.o zman yapim o zaman dr 30una kadar bekle dedi ama dayanamam yaa. mavitosbik07 canim ilac icinde cok farkli psikoloji ya bebek yoksa bosuna adet tarihimi ileri itiyorum ondan dedim ama pazartesine kadar devam edim bari salida tahlil yaptirim ins

Benim 1 gun once sivi akintim basladi yumurtlama oldugunu biliyorum dr.um 9 ekimde gebe kalmadan gel dedi rahim agzi kanseri suphesi varda sonuc o tarihte cikiyor ama dun iliski oldu istemeden bir anda gelisti ve umarim bu ay gebe kalmam.
Ama eger kalirsamda rabbim bana 9 ekimde saglikli haberler nasip etsin insaallah kizlar korkuyorum cok ve topigi okumuyorum 25 eylulden beridir ah ah

Sen bekle 26 sinda yaptır canim, şimdi ya bebek varsa, sonra tuh vah demektense.

Amin aminnn kız nerelerdesin sen bakym :)
Kafayi cok pis kansermiyim korkusuyla bozdum bir yandan cok istiyorum bebek ama doktorum tedavi sureci uzamasin diye 9 ekime kadar yasakladi calismalari . ama bu korku yedi bitirdi kusum beni dunde iliski oldu korkum ikiye katlandi ay nolur sanki 9 ekimde hem testim temiz ciksa hemde gebelik olsa cifte bayram etsek kocisimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…