- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.921
Canım yumurtlama günün ne zamandı senin? Bayağı erken belli olduCanm bence erken. Yumurtlamadn sonra 10.günde belli olur belki 9.günde bile olabilir.valla ben aşırı sabırsz biri oldugum için gittim varsada yoksada kan testi yaptrdm eger dedğim tarihler sana uyuyosa sende yptr canm bakalm değerlen kaç çıkack
Güzel haberler alacgna inanıyrm ben canm bizi de haberdar et kendndenKafayi cok pis kansermiyim korkusuyla bozdum bir yandan cok istiyorum bebek ama doktorum tedavi sureci uzamasin diye 9 ekime kadar yasakladi calismalari . ama bu korku yedi bitirdi kusum beni dunde iliski oldu korkum ikiye katlandi ay nolur sanki 9 ekimde hem testim temiz ciksa hemde gebelik olsa cifte bayram etsek kocisimle
9 eylül dü yumurtlama günüm. CanmCanım yumurtlama günün ne zamandı senin? Bayağı erken belli oldu
benim 14 yumurtlama günümdü ama 14ünde gittiğimde yoktu folikül ya çatlamış yada yumurtlamadın bu ay dedielr dün progesteronla yumurtlamışsın dedi dr..o zaman 13 ünde çatlamış olsa bugün 9.gün..evde predictör early test var..biraz bekleyip onu yapmam gerek ama biraz daha beklemem şart anlaşılan..dayanabilirsem pazartesi-salı yapsam bata 3 gün kala umarım çıakr..adet olacakmışım gibi rahimde kasılmalar göğüs şişliği başladı bugün..ama regl tarihide yaklaşıyor emin olamıyorum karıştırdım geçen ay emindim fos çıktı..bu belirtilere artık güvenemiyorumVarsa eger kan testinde keşin çıkar benm yumurtlamdan sonra 10.gün dü işte 8.22 çktı iki gün sonrada 29.3 oldu
Benimde 13 veya 14 çatlama günü. Ağrısını 13. gece hissettim çünkü. Bende hiç güvenmiyorum belirtilere. Zaten hiç kendimi kandırmıyorum varmış gibi. Adet günlerinde gideceğim tekrar doktora. Aşılamayı soracağım bakalım ne diyeceklerbenim 14 yumurtlama günümdü ama 14ünde gittiğimde yoktu folikül ya çatlamış yada yumurtlamadın bu ay dedielr dün progesteronla yumurtlamışsın dedi dr..o zaman 13 ünde çatlamış olsa bugün 9.gün..evde predictör early test var..biraz bekleyip onu yapmam gerek ama biraz daha beklemem şart anlaşılan..dayanabilirsem pazartesi-salı yapsam bata 3 gün kala umarım çıakr..adet olacakmışım gibi rahimde kasılmalar göğüs şişliği başladı bugün..ama regl tarihide yaklaşıyor emin olamıyorum karıştırdım geçen ay emindim fos çıktı..bu belirtilere artık güvenemiyorumakıntım da koyu kıvamlı ve sarımsı..ama artık gerçekten bunlar belirtimi bilemiyorum
ne zamandır bebek için uğraşıyorsun ve yaşın kaç erse35?Benimde 13 veya 14 çatlama günü. Ağrısını 13. gece hissettim çünkü. Bende hiç güvenmiyorum belirtilere. Zaten hiç kendimi kandırmıyorum varmış gibi. Adet günlerinde gideceğim tekrar doktora. Aşılamayı soracağım bakalım ne diyecekler
baska bi doktora gitmedm canim ama interntten de arastrdm normal olarak goruluyo.ama adetten sonra dedigin gibi bi doktora daha gozukebilirimÇok erken olmaz mı adetine? Geç gelir demişti doktorun. Kist için başka bir doktor fikri mi alsan acaba. Normalmiş mi kanama yapması
Canim ilac konusunu hic bilmiyom ama kan vermek icin adete 2-3 gun kala belli olur herhalde. Aslinda bu kisiye gore degisiyor canim. Kimisinde adet gecikmesine ragmen cikmadigi oluyor kimi de kahvekokulu gibi onceden goruyor. Farkli farkli hep ben adet gunumde vermistim kani en garantisi o sanki canim. Neler hissediyorsun var gibi miinsAllah canim ya cok merak ediyorum adet olcaksamda bi an evvel olsam ya ilac iciyorum diye onu birakmadan adet olunmuyo icmesemmi diyorum bide en erken kan testinde ne zman belli olur sizce? K kahvekokulu bat 26 eylul ama doktora ayin 13unde gittigmde muhtemelen 16sinda catlar dedi yumurtamanin catlamasi sarktigi icin adetimde sarkarsa 30una kayiyo. umarim anlatabilmisimdirGuguuu yorum bekliyorum kizlar
aslinda var gibi hissediyorum hatta daha yumurtlama gelmedem bile bu ay diye hissettim ilk defa ama ne bilim bugun bi umutsuzm yok heralde diyorum gun yaklastkca heyecan artti yaCanim ilac konusunu hic bilmiyom ama kan vermek icin adete 2-3 gun kala belli olur herhalde. Aslinda bu kisiye gore degisiyor canim. Kimisinde adet gecikmesine ragmen cikmadigi oluyor kimi de kahvekokulu gibi onceden goruyor. Farkli farkli hep ben adet gunumde vermistim kani en garantisi o sanki canim. Neler hissediyorsun var gibi mi
ovulasyon testi aldgm pakette gebelik testide vardi canim labouquick markasi ondan yapabilirim pazar yada pzt canim.adetten anlayamicam bn zaten cnku adetten anlamam icn haftasonunu beklemem gerekiyo ilac bitmeden adet zaten olunmuyo ama disardan alcaksan erken gebelik testi al bnceKızlar idrar testi yapacak mısınız bat öncesi? Yapacaksanız erken olandan mı normal mi? Kullandığınız bir marka var mı
Adeti beklemek en doğrusu ama insan merakına yenik düşüyor. Ikinci bir markayı da bulunduracağın bu sefer kontrol amaçlı. Geçenkinde adet öncesi ve adet günü bile silik çizgi vardı.ovulasyon testi aldgm pakette gebelik testide vardi canim labouquick markasi ondan yapabilirim pazar yada pzt canim.adetten anlayamicam bn zaten cnku adetten anlamam icn haftasonunu beklemem gerekiyo ilac bitmeden adet zaten olunmuyo ama disardan alcaksan erken gebelik testi al bnce
Adeti beklemek en doğrusu ama insan merakına yenik düşüyor. Ikinci bir markayı da bulunduracağın bu sefer kontrol amaçlı. Geçenkinde adet öncesi ve adet günü bile silik çizgi vardı.
Kızlar değerim 53 olmş haftaya cuma gidecm bi daha doktora
Maşallah sizeKızlar değerim 53 olmş haftaya cuma gidecm bi daha doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?