Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ovulasyon testiniz varsa onu yapsanıza. Lh ve b hcg nin yapilari ayni oldugundan hamiellik varsa ovulasyon testi ayirt edemeyip koyu cikiyormus. Bende ovulasyon ile ogrendim. Erken gebelik testimde cikmadi 7 gun kala yapmıştım. Ama ovulasyonlar koyu cikiyordu. He oyle kopkoyu degildi bat gunune kadar ama hani catlama olunca coooook cooook silik oluyoya oylede degildi hafif kirmiziya yakin. Hatta paylastim fotolarini. Bence gosteriyo merakdan duramayanlar benim gibi deneyebilir

Canim ovulasyon testini yine sıvı alımına dikkat ederek mi yapmıştın. Gebelik testim de var ama henüz erken diye yapmıyorum, ovulasyon testimiz malum bolca var:)

Canim ovulasyon testini yine sıvı alımına dikkat ederek mi yapmıştın. Gebelik testim de var ama henüz erken diye yapmıyorum, ovulasyon testimiz malum bolca var:)
Yok hic dikkat edemedim. Hatta iltihap olmasin diye 2 lt su iciyodum. Idrarim bembeyazdı. Aksam bile yapsam hic koyulasmiyodu cok su ictigimden. Eger sıvı alimina dikkat etseydim daha koyu cikardi

Yok hic dikkat edemedim. Hatta iltihap olmasin diye 2 lt su iciyodum. Idrarim bembeyazdı. Aksam bile yapsam hic koyulasmiyodu cok su ictigimden. Eger sıvı alimina dikkat etseydim daha koyu cikardi

Çok teşekkür ederim canim, yarın yapayım ben de

Merak ettim şimdiden Bende kalmadı hiç test. Kullanmama gerek kalmadan anlayabiliyorum çatladığını. Takvimlede birebir örtüşüyor

Ben hala anlayamıyorum canim :) Takvimde 15 eyluldu, 11 Eylül'de koyu, 12 Eylül'de silik çıktı. Takvimle de örtüşmüyor benim :)

Senin batın benden bir gün önceymiş :) Senin belirtiler var mi
Karın ağrısı var ama adet gibi değil üşütmüşüm gibi. Bakalım hafta içi ağrırsa kesin gelir adet. Zaten bekliyorumda gelmesini. Senin çatlama benden önce ama çıkabilir kanda. Erkenlerden almıştın sen ne zaman yapacaksın

Eşimle dövüşüyoruz canim, bir sinirlenip önüme koyuyor, bir daha çok diyor. Bilemedim ne yapacağımı. Günüm geçmeden kan tahliline gitmem zaten. Sen yapacak misin, bekleyecek misin

Eşimle dövüşüyoruz canim, bir sinirlenip önüme koyuyor, bir daha çok diyor. Bilemedim ne yapacağımı. Günüm geçmeden kan tahliline gitmem zaten. Sen yapacak misin, bekleyecek misin
Kanı beklerim canım dediğin gibi. Zaten gecikirse vardır bir hikmeti. Kendimi tutamazsam bat günü öncesi yapabilirim

Kizlar bende birsey sorcam adetim 4 gün gecikti. 3. Gunumde test yaptm ilk t cizgisi belirdi 2 dk icinde kayboldu. Sonuc acaba negatif mi pozitif olabilir mi. degilimdir dye hic umursamadm da ama bugun tekrar aklima takildim adet tarihimden 3 4 gun once lekelenmede oldu yerlesme kanamasi gbi. Kasiklarimdada ara ara agri oldu

Neden olmasın idrara daha geç geçiyor. Tekrarla testini canım hala gelmezse asetin kan ver garanti olsun.

kizlar bise daniscam size arkdasimin bat persembe gunu.bugun kan tahlili verdi 23 cikti.dr yokmus yorum yaptiramadi hamilesin dedim ama yinede size yazim dedim daha gunune var diye dusuk dimi deger

kizlar bise daniscam size arkdasimin bat persembe gunu.bugun kan tahlili verdi 23 cikti.dr yokmus yorum yaptiramadi hamilesin dedim ama yinede size yazim dedim daha gunune var diye dusuk dimi deger
Evt hamile arkadaşıniz daha gününe var geç döllenme olmuşta olabilir p.Tesi tekrar baktırsin 2 katına çıkar inşallah hayırlı olsn darısı basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…